Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak za mne urcite „C“
kdyz to chces pres cely pokoj, koukam, ze ten koberec je ohraniceny…skoda, ze B neni 300*360
,ale zase jestli bude mit na kazde te delsi strane nabytek, tak by slo i to ![]()
Vzala bych 300×400 doma si to pak zmenšíte( ustřihnete podle potřeby) 250×300 je blbost a druhá varianta bude s velkou pravděpodobností taky krátká
Ahoj, ono určitě záleží i na tom, jaký budeš mít v pokojíčku nábytek, jestli bude třeba skoro celá jedna stěna zaskládaná, tak kup radši kratší (popř. uzší), protože řezat takový rozměr koberce, to by byl asi mazec ![]()
Jinak koberec jsi vybrala nádherný
![]()
Ja bych nedavala kusovku, ale nechala bych si polozit koberec od steny ke stene. Aby to neklouzalo a pokud budete mit u steny nabytek, tak aby nestal sikmo. Jedina moznost je koupit koberec C a ostrihat do potrebneho rozmeru. Kazdopadne podlepit. My mame v pokojiku pro synka koberec, mame to polozeny na plovoucce a cely koberec je fixovan oboustrannou paskou a mame i kobercove listy, ca 4 cm. Vypada to fakt hezky, zvlast kdyz to udela dobry podlahar!
No tak samozřejmě ten největší.
Jen technická - představ si na takovém koberci skládat puzzle, hrát si s legem, mít rozsypané šatečky a botičky pro barbíny.
Fakt intimní příspěvek.
@Pipet
Anonym mám z důvodu, že jsem na emiminu zjistila přítomnost sousedky, a jelikož mám v nicku „chytře“ jméno a vlastně i bydliště, do diskuzí jsem psala pod nickem dost os. věcí, nechci, aby mě poznala, a nechám si změnit nick.Do té doby budu z os. důvodů anonym.
To mě taky napadlo, ta technická, ale zas si říkám, že to bude takové veselé, hravé. Nebo myslíš, že je to blbost?
@yweth Nas malej ma taky pokojicek cca 3*4m a urizla jsem to navic s manzelem jako prd, zmerit, polozit latku a uz to jelo ![]()
Majda má v pokoji pruhovaný - tenoučké proužky od bílé přes béžovou, oranžovou, červenou, hnědou.
A je to hrozné.
Když si rozsype nějaké ty menší hračky, tak se to ztrácí a nedělá to dobře na oči…
Příště rozhodně kupuju nějaký jednobarevný nebo s nevýrazným drobným vzorkem.
Spíš bych vesele vymalovala, závěsy, polštářky… a tak.
@Pipet Mas pravdu, taky jsme puvodne meli vybrany barevny koberec, mesto s ulickami, domy atd. v metrazi, ale presne z uvedenych duvodu jsem si radsi vydupala obycejny sedivy a jsem za to rada. Presne jsem si predstavila na nem rozsypany lego a hracky, blazinec a nic nenajdes.
Jinak na dotaz zakladatelky bych volila ten nejvetsi rozmer, at je to fakt ode zdi ke zdi.
Zakl., koberec je krásný ale nepraktický. Koupila bych nějaký jednobarevný a do prostřed nějakou takvouhle hezkou malou kusovku
Pokud opravdu tento, tak největší a sestříhat přesně podle zdí, aby jsi něměla nábytek nakloněný…
@Hanka79 Tak to jste šikulky
. My naštěstí vždycky koupily koberec akorát, popř. kusovku. Info o děsném řezání koberce jsem měla z povídání kolegyňky, tak to se omlouvám ![]()
@yweth My rezali i v loznici a to je mistnost jeste na kazde strane o metr delsi
, rezani fakt slo, horsi bylo tahani kobercu do 6patra
![]()
@Hanka79 Hani, tak to si nedovedu ani představit
. Hmm, vytáčení na scodišti, předpokládám, že do výtahu se to nevlezlo
… Klobouk dolů
… máte to za sebou a na nějakou domu snad klid
…
@yweth Do vytahu se koberce nevesly no, nadavala jsem jak pes a spocena jsem byla az nekde…ale jak rikas, jsme tu ted cerstve nastehovany, tak bude na par let klid..
![]()
Ahoj,
chci koupit koberec pro dcerku 2r. Její pokoj má rozměry 2,8×3,6 m.
Chci koberec přes celý pokoj.Pod kobercem bude lino ze všech stran ohraničené MDF lištou.
Líbí se mi http://www.maxmax.cz/…tterfly.html
Nevím, zda vzít rozměry
A 250×300 nebo
B 300×350 nebo
C 300×400
Co myslíte?
Děkuji