Plánovací seznam na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
12.11.14 21:45

Ták já dárečky již mám, dneska jsem je všechny zabalila.. už jenom stromek a výzdoba. A jsme připraveni :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
12.11.14 21:58

@Elke
mě se to líbí moc. třeba dárky nebudou problém, ale projít dekorace můžu teď o volném víkendu. Pak už dlouho nebude. mě orosilo ani tak z Vánoc jakože v práci bude končit rok, účetně, dokumentace, smlouvy, složky uuuuuááááá 6 týdnů, to mě p…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
12.11.14 22:01

Asi je to pěkný seznam, ale mě to přijde trochu moc…při čtení toho seznamu jsem si připadala jako v práci :nevim: nějak mě to ubírá tu vánoční pohodu…
Raději budu dál používat svou hlavu a co udělám udělám co zapomenu, svět se nezboří :)

Ale jinak to nehaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
12.11.14 22:09

@mimoza666 no právě… :-)

@Helenie o zapomenutí ani tak nejde (pokud to nejsou ty baterky do foťáku, to zamrzí), spíš o to, aby se člověk nehonil na poslední chvíli po přecpaných obchodech s vidinou toho, že ještě neví, co dá babičce, nemá promazaný linecký a taky chtěl ještě uklidit chodbu, aby tchyni nekleplo, až přijde na návštěvu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
13.11.14 07:01

Jdu studovat seznam. Vánoční úklid na mě vlezl minulý víkend, tak koupelnu, WC a kuchyni mám hotovou. Teď se pracuje na pokojíčku, pak přijde obývák a nakonec všude okna. A pak se těším na to vánoční zdobení všeho, v tom se vyžívám. A seznam dárků si píšu taky, spíš ale abych nějaký nezapomněla vyndat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.11.14 08:28

@Elke nj, to znám, sice v tom malém vydání mám jen jednoho, ale stačí :lol: tak pokud ti to opravdu pomůže, je to fajn :palec: Mě každý seznam dostává do stresu, protože jakmile nestihnu jednu položku jsem ve stresu :dance: :lol: Ale pro mnohé asi inspirace dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
13.11.14 11:51

@TerezkaW s úklidem začínám v pondělí - dělám uklízecí dvacetiminutovky, taky podle seznamu :-)

@neila já to měla podobně, ale pak jsem zjistila, že má mnohé do sebe nenosit to jen v hlavě. Navíc je pak mnohem jednodušší práci delegovat ;-) „Miláčku, tady máš seznam, kup to cestou z práce, Miláčku, tady máš seznam, co máš uklidit v kuchyni…“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
13.11.14 12:14

Přidávám druhou várku plánovacích seznamů :-)

Seznam dárků

Nákupní seznam

Seznam handmade dárků

Rozpočet

Podrobnější „návod k použití“ mám opět na blogu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.11.14 12:40

Tak já hlásím, že vše mám připraveno, dárky nakoupený, zabalený, cukrový objednaný, výzdoba už připravená ve skříni. Takže jen koupit stromek, a zajít na větvičky na čerstvý svícen. A v prosinci si budeme jen s rodinkou užívat vánoční atmosféru a výlety a v marketech mě nikdo neuvidí. Dneska jsem koupila i lososa a už je v mrazáku, protože čekat až na vánoce se moc nevyplácí, klobásy už mám též natočené v mrazáku, věci na salát, teda krom vajíček též mám a ostatní jídlo koupím normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.11.14 13:05

@Elke na seznam hand made rada mrknu ;) ja kdybych poslala do obchodu manzela tak by nas Vanoce vysly na 5ti nasobek :mrgreen: on je presvedceny, ze o kvalite rozhoduje cena (treba naposledy z farmarskeho trhu prinesl 2dcl calamadu za 170,– :zed: a divil proc se divim :lol: ), takze tohle si udelam radsi ja :palec: je to pro me relax vybehnou to obchodu bez deti, manzel je zase rad s nimi, klidne cely den :palec: takze pohoda, nijak to nehrotim - vanocni uklid nevedu, na okna si objednam firmu, cukrovi udelam s dcerou a ostatni jidlo si nachystam i koupim den predem, nesnasim mrazene :palec: hned 25.odjizdime, vracime se pred Silvestrem, takze zasoby nedelam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný