Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ták já dárečky již mám, dneska jsem je všechny zabalila.. už jenom stromek a výzdoba. A jsme připraveni
![]()
@Elke
mě se to líbí moc. třeba dárky nebudou problém, ale projít dekorace můžu teď o volném víkendu. Pak už dlouho nebude. mě orosilo ani tak z Vánoc jakože v práci bude končit rok, účetně, dokumentace, smlouvy, složky uuuuuááááá 6 týdnů, to mě p…
Asi je to pěkný seznam, ale mě to přijde trochu moc…při čtení toho seznamu jsem si připadala jako v práci
nějak mě to ubírá tu vánoční pohodu…
Raději budu dál používat svou hlavu a co udělám udělám co zapomenu, svět se nezboří ![]()
Ale jinak to nehaním.
@mimoza666 no právě… ![]()
@Helenie o zapomenutí ani tak nejde (pokud to nejsou ty baterky do foťáku, to zamrzí), spíš o to, aby se člověk nehonil na poslední chvíli po přecpaných obchodech s vidinou toho, že ještě neví, co dá babičce, nemá promazaný linecký a taky chtěl ještě uklidit chodbu, aby tchyni nekleplo, až přijde na návštěvu ![]()
Jdu studovat seznam. Vánoční úklid na mě vlezl minulý víkend, tak koupelnu, WC a kuchyni mám hotovou. Teď se pracuje na pokojíčku, pak přijde obývák a nakonec všude okna. A pak se těším na to vánoční zdobení všeho, v tom se vyžívám. A seznam dárků si píšu taky, spíš ale abych nějaký nezapomněla vyndat ![]()
@Elke nj, to znám, sice v tom malém vydání mám jen jednoho, ale stačí
tak pokud ti to opravdu pomůže, je to fajn
Mě každý seznam dostává do stresu, protože jakmile nestihnu jednu položku jsem ve stresu
Ale pro mnohé asi inspirace dobrá ![]()
@TerezkaW s úklidem začínám v pondělí - dělám uklízecí dvacetiminutovky, taky podle seznamu ![]()
@neila já to měla podobně, ale pak jsem zjistila, že má mnohé do sebe nenosit to jen v hlavě. Navíc je pak mnohem jednodušší práci delegovat
„Miláčku, tady máš seznam, kup to cestou z práce, Miláčku, tady máš seznam, co máš uklidit v kuchyni…“ ![]()
Přidávám druhou várku plánovacích seznamů ![]()
Podrobnější „návod k použití“ mám opět na blogu
Tak já hlásím, že vše mám připraveno, dárky nakoupený, zabalený, cukrový objednaný, výzdoba už připravená ve skříni. Takže jen koupit stromek, a zajít na větvičky na čerstvý svícen. A v prosinci si budeme jen s rodinkou užívat vánoční atmosféru a výlety a v marketech mě nikdo neuvidí. Dneska jsem koupila i lososa a už je v mrazáku, protože čekat až na vánoce se moc nevyplácí, klobásy už mám též natočené v mrazáku, věci na salát, teda krom vajíček též mám a ostatní jídlo koupím normálně.
@Elke na seznam hand made rada mrknu
ja kdybych poslala do obchodu manzela tak by nas Vanoce vysly na 5ti nasobek
on je presvedceny, ze o kvalite rozhoduje cena (treba naposledy z farmarskeho trhu prinesl 2dcl calamadu za 170,–
a divil proc se divim
), takze tohle si udelam radsi ja
je to pro me relax vybehnou to obchodu bez deti, manzel je zase rad s nimi, klidne cely den
takze pohoda, nijak to nehrotim - vanocni uklid nevedu, na okna si objednam firmu, cukrovi udelam s dcerou a ostatni jidlo si nachystam i koupim den predem, nesnasim mrazene
hned 25.odjizdime, vracime se pred Silvestrem, takze zasoby nedelam ![]()