Úklid kolem školky

26747
19.4.22 10:54

Úklid kolem školky

Holky, klidně neanonym :D Tak je to i u nás a úklid lesa v rámci nějakýho Dne Země. Tak jsem dnes zkoukla ty pochcany papírky ve křoví atd a zas mám z toho tik v oku :lol: :roll: v dnešní době bliticek prostě značka ideál. Nejradši bych ho odhlásila, ale to už tento týden využívám na jinou vymazlenou akci :oops: nějaké uklidnění nebo zkušenosti? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2790
19.4.22 10:57

Jakože děti chodí sbírat brajgl v okolí školky? 8o Tak to by u nás snad nikoho ani nenapadlo. Proto tady máme „oranžové vesty“. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.4.22 10:59
@baracudas píše:
Jakože děti chodí sbírat brajgl v okolí školky? 8o Tak to by u nás snad nikoho ani nenapadlo. Proto tady máme „oranžové vesty“. :roll:

Jo jo, už tady někdo téma měl… Bude to hodně časté. Dítěti je 3.5 a jsou tam i mladší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
19.4.22 11:01
@Bubla Bůčková píše:
Jo jo, už tady někdo téma měl… Bude to hodně časté. Dítěti je 3.5 a jsou tam i mladší…

8o 8o Jako nechapu, ja bych normalne proste rekla, ze s tim nesouhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
19.4.22 11:05

@Bubla Bůčková zeptala bych se ucitelky, jake ochranne pomucky budou detem na tuto akci poskytnuty a co delat, kdyz s uklidem nesouhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
19.4.22 11:06

@Bubla Bůčková Tak k nám tedy tato novinka naštěstí ještě nedorazila :mrgreen:.V rámci Dne Země si řeknou něco o ochraně přírody, něco o třídění odpadu a podobně, ale že by je někdo hnal hrabat se v odpadcích v ulicích, to určitě ne. Ale my jsme větší město a podle toho to tady taky vypadá (bezďáci, feťáci), ale ani na vesnici by mi to nebylo příjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35443
19.4.22 11:06

@Bubla Bůčková No fůůůůůj, to mají děti sbírat nějakej humus? Co když se tam bude někde válet použitá injekční stříkačka, a nějaké dítě se o ní píchne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
19.4.22 11:09

@Bubla Bůčková a ne, fakt nejsi hystericka. Jako co to je? Skolka (spolu s rodinou) ma naucit dite bezpecne fungovat ve svete. A ne, fakt bych jako dospela nesla do lesa bez rukavic spirat kde co. Kazdy zametac ma rukavice, trilete dite je na sebe bude rvat asi tezko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.4.22 11:10

Hysterická matka :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.4.22 11:11

No do prd.ele :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
19.4.22 11:12

Tak něco takového se u nás nepraktikuje ani ve škole.
Ve školce bych s tím zásadně nesouhlasila a dítě bych na takovou akci neposlala ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
19.4.22 11:14

Jakože 3,5 letý prcek má jít sbírat něčí posmrkané kapesníky a vajgly? Ve školce jsme nic takového neměli, ve škole jsme na vyšším stupni uklízeli (zametali) před školou a v areálu školy. Ale to byly většinou je papírky od dobrot. Jinak jsme na den země spíše šli něco sadit - stromy, nebo zeleninu či květiny na školní zahradu.

Myslím, že by pro ty prcky bylo lepší přinést hlínu, květináče, nějakou rostlinku a nechat je si něco zasadit. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
19.4.22 11:19
@Bubla Bůčková píše:
Holky, klidně neanonym :D Tak je to i u nás a úklid lesa v rámci nějakýho Dne Země. Tak jsem dnes zkoukla ty pochcany papírky ve křoví atd a zas mám z toho tik v oku :lol: :roll: v dnešní době bliticek prostě značka ideál. Nejradši bych ho odhlásila, ale to už tento týden využívám na jinou vymazlenou akci :oops: nějaké uklidnění nebo zkušenosti? Díky :mavam:

Chodíš do práce?
Jestli není problém si dítko nechat doma, tak ho odhlas, že mělo zvýšenou teplotu nebo tak :nevim: však o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
19.4.22 11:20

Jako tříleté dítě bych nenechala, fakt ne. Leda pod vlastním dohledem jedna na jednoho. Jinak občas chodím s dětma uklízet na oblíbená místa v rámci zpestření procházky, ale vyžaduji gumové rukavice (což se pro tříleté dost těžko sežene) a cokoliv není jasně identifikovatelného (papír, pytlík od brambůrků, PETka…), tak mě k tomu volat. A ano, už mě děti párkrát volaly k injekční stříkačce. Ovšem tomu velkému je deset a malé tříleté má zábavu jen z toho, že nám ty odpadky ukazuje nebo přidržuje otevřený pytel.
Jo a ohromný hit mezi dětmi a stojí to pár korun - drapák na odpadky! Ale opět, tříletému dítěti to nedám a skupině tříletých už tuplem ne, by se s tím pomlátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
19.4.22 11:23

Jinak u nás šly děti na Den Země uklízet okolí blízkho rybníka. Ve čtvrté třídě. A učitelka velmi dbala na to, aby všem rozdala rukavice, všichni je použili. A aci vymyslely samy děti a byla předem odsouhlasena rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí