Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Nedělám nic je nesmysl a doufám, když už @admin tak miluje přejmenování diskusi, že se tady projeví. Aspoň jednou to bude logické ![]()
No ale taky se tolik lidí nenas.ere, že rozkliklo diskuzi, která je o něčem úplně jiném. Chvilku jsem si myslela, že to je mystery shopping na adminy, a někdo testuje reakční dobu, do kdy opraví název.
K věci nic nemám, chtěla jsem diskutovat na téma v nadpisu, popsané téma mě nezajímá, stapfordská panička nejsem.
No, ale doma ti přece neříkají, že neděláš nic. Naopak, že děláš hodně. ![]()
Za mě je takový úklid normální, ale chlapi na to koukají jinak. Manžel taky občas prohodí, že pořád uklízím. No jo, ale prostě 2 dospělí a 3 děti, to je prostě pořád co dělat. ![]()
Co je u tebe běžně utřu prach, vysaju,… Běžně denně, několikrát denně, obden, jednou týdně,…?
Vysava robotický vysavač z 90 procent, prach tu extra nemáme, používáme na vše parní čistič a nemáme tolik pracholapu, parním čističem se vezme tedy vše jako podlahy, linka.
Troubu máme samočistící.
Nádobí myjeme výjimečně, všechno myje myčka.
Prádlo pere pračka a suší sušička. Žehli se výjimečně, díky sušičce.
Ono záleží na tom nastavení. Pokud kolem toho všeho lítáš úplně sama a bez nějakých vychytávek, pomocníků, tak to vypadá, že děláš hodně nu.
Další Adrian Monk (tak mi říkají v práci)
Vítej.. Nic si z toho nedělej. Lepší než být čuně.
Já zase pořád všechno rovnám na centimetr ![]()
Za mě není úplně normální, aby tohle všechno dělala žena sama. A ano,„ten tvůj“ je bl.be.c. Já bych ho teda nazvala úplně jinak.
Určitě přeháníš! Ještě jsem nepotkal ženskou, která by to nepřeháněla!
![]()
Ahoj,
tak dneska jsem si vyslechla, že jsem nemocná. A víte čím? Úklidem!
Ne vážně… Za mě je běžné utřít prach, vysát, vytřít… Umýt toaletu, vanu i linku… Za mě je běžné, když je lednice špinavá, nebo mrazák zmrzlý, tak to prostě umýt/ odmrazit. Za mě je běžné prát prádlo a žehlit (jak co žehlit). Ustlat si? Běžná věc. Umýt nádobí? Máme myčku..i tak, za mě běžná věc po jídle umýt nádobí. Když se dělá něco v troubě a zašpiní to troubu? Za mě běžné to umýt. Ale bylo mi dnes řečeno, že jsem nemocná, že takhle nikdo přece jak ma.gor neuklízí. Já teda nevím, úklid nedělám na 100%, to fakt ne. Nejsem blázen na totálně vyčištěný dům, ani nebeham s hadříkem a neotiram vše. Ani neblázním každý den se savem. A i tak jsem doma považována za totálního ma.gora do úklidu.
Ženský je to normální? Nebo prostě ten můj je blb.ec? Musím podotknout, že s námi bydlí ještě kvůli špatné situaci můj tatínek, od kterého to samozřejmě jde taky. Protože jsem si dovolila mu říct, aby respektoval stav domácnosti, jaky doma máme.
Já nevím. Fakt ne. Prehanim to s úklidem? Za mě je běžné vše udržovat. Sterilní prostředí fakt doma nemáme…