Partner mi řekl, že jsem nemocná.... Úklidem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6626
31.8.25 22:40

Znám pár chorobně čistotných lidí a nikdo z nich nepřizná, že má problém. A když jim kdokoliv z rodiny řekne, že to přehánějí, tak to jsou čuňata a bordeláři. Promiň, ale rozhodně situaci u vás doma nehodlám soudcovat, protože tam prostě nežiju.
Ale řeknu ti jedno. Způsob, kterým mluvíš o manželovi, je hnusný. Tobě přijde normální o něm říct, že je blbec? Takhle o něm přemýšlíš? Problém teda máte, ale je u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.8.25 22:55

Ten nadpis teda nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15275
1.9.25 05:23
@Anonymní píše: Více

Asi záleží na tom jak často to uděláš, umýt nádobí po obědě, to myslíš jak, ze ho strčíš do myčky, nebo opravdu myješ ve dřezu? Utírat prach, jak často denně, nebo 1× týdně? Ja třeba ted v létě uklízím mnohem méně, kdyz je volno jsme raději venku, než leštit domácnost, to počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
1.9.25 06:16

Ono spis zalezi na tom, jak moc jim davas sezrat, kdyz to neni podle tebe. To delala mama celen zivot nam.
Vem si prkynko, uklid to hned do mycky, otri po sobe sprchac, necakej na umyvadlo.
Tatu buzerovala, ze ma spinavy sporak, kdyz vari.. a rikala to pri vareni, kdyz neni proste sance to uklidit behem
A tak…
Ano, pro nas byla magor taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
1.9.25 07:00

Nepřijde mi to jako nějaký nadstandard…
Jen nevím, proč si do toho necháš kecat, pánové můžou být rádi, že to nemusí dělat sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
1.9.25 07:11

Mám to stejně jako ty. Přijde mi naprosto normální domácnost udržovat. Já právě nechápu, když někdo nechá třeba troubu špinavou a jednou za čas se rozhodne jí vydrbat a může na tom nechat ruce. Přitom když se to otře hned, tak žádná námaha :mrgreen:
Doufám, že admin změní název diskuze, tenhle tomu fakt neodpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
1.9.25 07:34

Mě to přijde normální. Jsi čistotná to je moc dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13220
1.9.25 07:34

Hele z mého pohledu jsi zvláštní… Ani ne tak z hlediska úklidu, ale tyhle podivnosti s nadpisem a neshodným obsahem příspěvku. Je to přehnané a přešpekulované. Vlastně mi dává smysl, že ti tví bližní nerozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
1.9.25 08:27

My Tvoji domácnost nevidíme, jak to máme posoudit?

• Citovat
  • Upravit
3537
1.9.25 10:24

Chybí ti tam základní informace, jak často ten úklid děláš. Bez toho těžko soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16339
1.9.25 10:34
@Lucie008 píše: Více

Na to čekám od včera a stále jsem se to nedozvěděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
1.9.25 18:33

Hele jestli ti to říká víc lidí tak na tom něco bude. Prateta cele život běhala nonstop po bytě s hadrem a luxem. Člověk se tam normálně bál někam sednout. Natož si třeba kousnout do chlebíčku. Protože vás byla schopná uprostřed věty zvednout a narovnat pod vámi deku na gauči. Nebo pod vámi vyluxovat to jedno neviditelné smítko, které zmerčila. Ale maniak na úklid nebyla. To všichni ostatní byli čuňata co měli doma špínu a nepořádek. Z rodiny jí na návštěvu raději ani nikdo nezval. Protože i kdyby člověk uklízel dva týdny v kuse a doma vytvořil sterilní laboratoř stejně by byl označen za bordeláře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.25 21:05

Co vše jde čistit parním čističem? Nikdy jsem to neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
7.9.25 11:30

Sorry ale pán je prodtě čuně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat