Úklid jako zábava?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37124
21.4.19 12:45

Já teda kdyz chci udělat úklid zábavný, tak pustím písničky a zapojim syna :lol: pro něj to naštěstí je ještě sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1573
21.4.19 12:46

@Kriss Tina U nás frčí taky písničky, akorát jsem na úklid zatím sama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
21.4.19 12:49

@Kriss Tina joooo, pusim si smouly a pripadam si rebelsky (a uklizim) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61000
21.4.19 13:04
@Niikkaa píše:
Ahojky, nedávno jsem měla zajímavou debatu s kamarádkou, která mě pobavila a dokonce jsem nad tím přemýšlela a došla k nápadu, že by to mohla být docela sranda. :D O co jde. Prý strašně dlouho řešila úklid(dokopat se k něčemu a udržet byt navštěvyschopný), co si budeme povídat, tohle jistě zná spousta z nás. Mají prý svojí skupinku holek, kde si navzájem dávají denní úkoly, třeba, že jedna uklidí kuchyň, další setře prach v obýváku. Trochu mi to připomíná Fly Lady. :D Prý to docela funguje, že si takovou vtipnou formou vlastně furt udržují pořádek. A jako bonus za nesplněný úkol dělají dřepy. :lol: Nevím, jsou dny, kdy bych se asi udřepovala. : :D Co na to říkáte?…Nedáme tuhle švandu taky? :lol: :lol: :lol: Jen tak pro pobavení a samozřejmě pochlubení, jak máme vycíděný byty. :mrgreen:

A to se u toho uklidu nejak pozorujou, nebo si jen napisou tak, hotovo prach utren..
Nebo dneska jsem se na to vyprdla, tak ji jina odepise, tak si dej 20drepu :mrgreen:
Nebo jak to ma jako fungovat? :mrgreen: kdyz se nedokopu k uklidu normalne, tak asi ani takhle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
21.4.19 13:33

To zní skvěle. Já na úklid moc nejsem, tohle by mě mohlo dokopat ke smejčení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
21.4.19 13:42

Zní to zajímavě, ale asi bych měla brzy sbaleně věci… Uklízet jeden den tohle, druhý tohle. Beru komplet, jsem zvyklá… Ale většinou do noci, abych během dne byla s děckama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
21.4.19 14:06

@a12 Ona je to skupinka tří holek, nebo teda spíš žen. Taky jsem se na tohle ptala. :D…takže prý je to tak, že si dají úkoly a mají určenou hodinu, do kdy si dají vědět, jak na tom jsou, dokonce se u toho i někdy fotí(fotky jsem i viděla) :D…píšou si přes různý aplikace jako je Whatsup(snad to píšu dobře). Mají i týdenní plány, co kterej den udělat, protože každá z nich má jinak velkou domácnost. Mají to rozdělený na dopoledne a odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
21.4.19 14:08

@Hamouzka Já mám právě taky systém, že všechno najednou. Ale to mi zabírá víc času, než kdybych měla trochu jinej řád, třeba jeden den tohle, další tohle, myslím, že by se to i líp udržovalo. Takhle dělám všechno najednou a celý dopoledne nebo odpoledne je v háji. Chtěla bych to vypracovat tak, že by mi denní úklid zabral tak hodinku času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.4.19 14:11

Úplně nechápu, co je na tom tak srandovního a zábavného? Jak jedna pozná, kde ta druhá potřebuje uklízet. ALe ok, každý se baví jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
21.4.19 15:19

@Niikkaa já tak jedu denně. Denně uklízím všechny místnosti, máme zvířectvo (kočka, pes, papoušci, králík) a to jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
21.4.19 15:38
@jenny.fields píše: Úplně nechápu, co je na tom tak srandovního a zábavného? Jak jedna pozná, kde ta druhá potřebuje uklízet. ALe ok, každý se baví jinak :lol:

Taky to nechápu. Potřebuju třeba vyprat a uklidit koupelnu a dostanu za úkol utřít prach v obýváku a vyluxovat. Domu přijedeme ten den pozdě a já řeším jen to, co je akutní - úkoly, večeři, ale budu mít úkol vytírat. Chodím do práce, takže i ten čas, jak je nastavený - i dopoledne - je asi pro maminky na rodičáku. Já se ale i tehdy řídila dětma, počasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
21.4.19 16:32

Taky nevím, jak jim to funguje, jestli to mají ještě víc promyšlený. Jenom mě to zaujalo, že někdo něco takovýho vymyslí. Ale zase na druhou stranu, fungovat to může. Pro někoho, kdo se „učí“ uklízet by asi nějaký takový úkoly mohly být fajn, nevím, jenom polemizuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
21.4.19 16:35

@Hamouzka tak to chápu, že je práce víc(chlupy atd.) Já mám spíš problém si úklid efektivně naplánovat a pak pravidelně udržovat pořádek. Přijde mi, že uklízím strašně chaoticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61000
21.4.19 16:52
@Niikkaa píše:
Taky nevím, jak jim to funguje, jestli to mají ještě víc promyšlený. Jenom mě to zaujalo, že někdo něco takovýho vymyslí. Ale zase na druhou stranu, fungovat to může. Pro někoho, kdo se „učí“ uklízet by asi nějaký takový úkoly mohly být fajn, nevím, jenom polemizuju. :)

Ja nevim no, nevím jak často ty ukoly maj, kazdej den neco? To mi prijde sileny.. Jo, kazdej den treba zametu.. Proste vidim ze je zas nadrobino tak zametu.. Ale ze bych kazdej den neco uklizela? To fakt ne.. Pravidelně vytiram kuchyn a obyvak kde to je prostě potreba, nejvic tam jsme.. A aby mi nekdo rek ve stredu uklidis kuchyn.. Vzdyt to preci uklidis hned po vareni a jidle ne? :nevim: co tam pak jako uklidis az to dostaneš za ukol? Ja uvarim, najim se, klidne si dam chvili oraz a pak naskladam nadobi do mycku a utru linku, preci to tam nenecham nekolik dni :mrgreen:
Prach taky nesudlam několikrát do tydne :nevim: peru když je plnej kos..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.4.19 20:00

Na to je dobry zonovy uklid od terapiedomova.cz :palec: schvalne mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný