Uklízečka hodinaří?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
479
29.4.22 21:06
@janickaIII píše: že ho po sobě ani nevysypala do popelnice, aby zametla stopy :lol:

Hned na začátku upozornila, že je kuřák a ptala se kam může. Koše jsem jí říkala ať nevynáší, odpad třídíme poctivě a dobře jsem udělala, protože mi do papíru naházela i papírové útěrky, které tam nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
29.4.22 21:13
@Niki.J.B. píše:
Hned na začátku upozornila, že je kuřák a ptala se kam může. Koše jsem jí říkala ať nevynáší, odpad třídíme poctivě a dobře jsem udělala, protože mi do papíru naházela i papírové útěrky, které tam nepatří.
:roll: a paní je profi uklízečka? Uklízí více bytů? Hele nevím, kdysi, když jsem bydlela v zahraničí, mě oslovila jedna sousedka jestli bych jí jednou týdně neuklidila dům. Mohlo to být taky cca 120m, velká fr. okna, dvě koupelny, 3 ložnice a velký obývák, schodiště, atd. Všude, kromě obýváku a koupelen koberce, měla jsem to za 2-3 hodiny hotové. Ale je tedy pravda, že tam bydleli už jen dospělí, kteří se tam chodili asi jen vyspat, takže moc bince nebylo. Měli psa, ale ten byl většinu času na zahradě.
Takže těžkou soudit, když člověk nevidí stav před a po. Ale rozhodně doporučuji platit za jednotku ne na hodinu. Kdybych byla placená od hodiny, tak obklady myju jeden po druhém, hodinu jeden ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.4.22 21:17

Myslim, ze dulezite je, jak to vnimas a kdyz se ptas ostatnich, tak ti to proste nesedi.

Mame byty na kratkodoby pronajem, takze uklid resim porad, jelikoz se o to staram. Najit dobrou pani na uklid se mi za 4 roky podarilo dvakrat….vetsinou je to bud odflaknute nebo to strasne trva….za 1600 mi prijde, ze je toho uklizeno malo. Zalezi tedy, jaka mas okna, ja ma treba doma dvojite drevene a kazde ma tri tabulky, takze je to prisernej ocistec, ale i tak, to okno bylo jen jedno. Obklady jsou sice taky opruz, ale nepredpokladam, ze by pani drhla kartackem spary (nebo jo?). Poohledla bych se po nekom, kde po jeho odchodu nebudu mit rozpacite pocity.

Jinak pani, co nam uklizi byty, uklizi i u nas, cca 300m, dve koupelny, velkej pes a tri deti, vetsinou i pere a dela neco navic (tento tyden mi prilepovala tapetu v loznici, uklizela terasu po zime a chodbu pred bytem po rekonstrukci plus bezny uklid (i kdyz uklizim kazdy den, ale proste jen to, co je zrovna treba, ne vse najednou) a byla tady asi 6 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
29.4.22 21:19
@Niki.J.B. píše:
Ahoj, našla jsem si paní na úklid, včera u nás byla poprvé a nejsem si jistá, jestli jsem čas na úklid odhadla blbě já nebo prostě hodinařila. Za 8 hodin uklidila koupelnu 11,5 m2 komplet (vana, záchod, umyvadlo, obklady), druhou komplet koupelnu 7m2 (sprcha, záchod, obklady), dále vytřela 2 pokoje 12 m2 ( pod postelemi ne), vytřela chodbu 4m2, schodiště, vytřela v předsíni, umyla velké francouzské okno a umyla skříňky v kuchyni ( z venku). Po 8 hodinách kdy odcházela, jsem si ještě zametala a vytírala obývák s kuchyní, leštila zrcadla v předsíni a umývala lednici z venku. Upřímně bych po 8 hodinách čekala, že nebudu muset doma ještě uklízet. Původně měla přijít na 5 hodin, ale za 5 hodin stihla jen větší koupelnu, vytřít ty 2 pokoje, schody a umýt to velké okno. Paní není přes agenturu, ale na inzerát (bez papíru) a platím 200 Kč na hod. Ve čtvrtek má přijít znovu a doufám, že udělá všechno co včera neudělala. Dům má obytnou dohromady 120 m2, jeden pokoj (pracovnu) a šatnu jsem před ní zamkla. Provozní nepořádek jsem uklidila než přišla.

Ty jsi nebyla doma?

• Citovat
  • Upravit
10651
29.4.22 21:22

@JednaPrazacka můžu se zeptat kolik té tvé paní platíš? Jen pro představu, jak se pohybují ceny. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.22 21:24

Máme stejně velký dům, uklízí 3 hodiny a platíme 700 Kč. Uklízí i poházené hračky, obklady teda jsme domluveny že myje pravidelně jen ty u vany.

• Citovat
  • Upravit
1177
29.4.22 21:33
@janickaIII píše:
@JednaPrazacka můžu se zeptat kolik té tvé paní platíš? Jen pro představu, jak se pohybují ceny. Děkuji

Platim ji za bezny uklid bytu na kratkodoby pronajem (tzn. 1,5-2h, ale vyjimecne je to i casove narocnejsi) 500. No a pak ma hodinovku (uklidy nad ramec nebo treba prave u nas) za 130, ale slibila jsem ji, ze pokud budeme spokojeni, zvednu ji to a to taky planuju. Nicmene ma u nas toho uklidu spoustu, takze jistota prace a hodin a tech jednotkovych uklidu ma treba 3 denne a zvladne je celkem rychle. A dalsi ale! Mela jsem obrovske stesti, takze ji davame ruzne odmeny…protoze pocitej, ze ten prumer je ted tak 200…kdyz jsem hledala (loni v lete), nabizely se mi pani za 180-300. Spouste zenskym prislo 500 za 1,5-2,5h prace malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.4.22 21:34
@Uslava píše:
Ty jsi nebyla doma?

Pise, ze byla doma pulku casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
29.4.22 21:42

Platit úklid ZA HODINU je holý nesmysl! s tím konec! Přesně bych ve smlouvě vymezila konkrétně rozsah (co bude umyto, co vytřeno, co vysáto, co vyleštěno apod.) a za to konkrétní taxa!! To bys koukala, jak by za tři hodinky vylítla z domečku!! :-DD
přesně takto jsem se vyléčila totiž kdysi dávno se zedníky, když měli hodinovku, tož to byla furt kuřácká, svačinky, na vše čas, byli tam celé dny do večera a práce hov-no!!
Když mi došla trpělivost a bylo to úkolem, tak byli v poledne hotoví a jeli na další fušku!
Asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.4.22 21:46
@JednaPrazacka píše:
Myslim, ze dulezite je, jak to vnimas a kdyz se ptas ostatnich, tak ti to proste nesedi.

Mame byty na kratkodoby pronajem, takze uklid resim porad, jelikoz se o to staram. Najit dobrou pani na uklid se mi za 4 roky podarilo dvakrat….vetsinou je to bud odflaknute nebo to strasne trva….za 1600 mi prijde, ze je toho uklizeno malo. Zalezi tedy, jaka mas okna, ja ma treba doma dvojite drevene a kazde ma tri tabulky, takze je to prisernej ocistec, ale i tak, to okno bylo jen jedno. Obklady jsou sice taky opruz, ale nepredpokladam, ze by pani drhla kartackem spary (nebo jo?). Poohledla bych se po nekom, kde po jeho odchodu nebudu mit rozpacite pocity.

Jinak pani, co nam uklizi byty, uklizi i u nas, cca 300m, dve koupelny, velkej pes a tri deti, vetsinou i pere a dela neco navic (tento tyden mi prilepovala tapetu v loznici, uklizela terasu po zime a chodbu pred bytem po rekonstrukci plus bezny uklid (i kdyz uklizim kazdy den, ale proste jen to, co je zrovna treba, ne vse najednou) a byla tady asi 6 hodin.

Spáry drhla normálně houbičkou na nádobí a okna máme klasika plastové. Plastový rám, sklo z venku a sklo uvnitř. Počkám ještě pár úklidů. Teď si to uklidí na čisto a ta udržovačka už snad bude rychlejší. To, že odešla a ani tu kuchyň nezametla, mě doslova šokovalo. Pod schodami v obýváku nametaná hromádka, u okna druhá hromádka, na lince prázdný obal od houbiček a vedle toho pár špinavých papírových utěrek. I když neuklidila všechno, měla dům předat tak, abych nemusela hned začít uklízet, to je za 1600 dost blbý.

Příspěvek upraven 29.04.22 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.4.22 21:47
@Lucy75 píše:
Platit úklid ZA HODINU je holý nesmysl! s tím konec! Přesně bych ve smlouvě vymezila konkrétně rozsah (co bude umyto, co vytřeno, co vysáto, co vyleštěno apod.) a za to konkrétní taxa!! To bys koukala, jak by za tři hodinky vylítla z domečku!! :-DD
přesně takto jsem se vyléčila totiž kdysi dávno se zedníky, když měli hodinovku, tož to byla furt kuřácká, svačinky, na vše čas, byli tam celé dny do večera a práce hov-no!!
Když mi došla trpělivost a bylo to úkolem, tak byli v poledne hotoví a jeli na další fušku!
Asi tak…

Jenomže já nevím jak to ohodnotit. Nemůžu jí říct za záchod vám dám 39 korun, za umyvadlo 10 a dlaždičky budou po koruně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
29.4.22 21:50

@Niki.J.B. prosím? přečti si můj příspěvek znova.. to je takový problém najít ceník úklidových prací??
umytí okna cca-cca =
vytření 10m2 =
fakt to mám takto položku po položce hledat ženě, která si může dovolit platit uklízečku?
prostě zadáš „zakázku“ ve které bude hotové to + to (klidně i ve větších celcích) a cena je taková..
ber-neber
jak prosté, milý Watsone
Navíc můžeš jen sepsat požadované úkony a stanovit celkovou cenu! je to smluvní občansko-právní vztah, takže je jen na vás, jak se dohodnete! jaká cena za dlaždičku prosím tě? Ty jsi fakt úplně mimo. Tobě bych tam taky celý den smrděla, nechala bordel a vzala si 1600.. protože v tom sama máš totální hokej.

Příspěvek upraven 29.04.22 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.4.22 21:51
@Niki.J.B. píše:
Spáry drhla normálně houbičkou na nádobí a okna máme klasika plastové. Plastový rám, sklo z venku a sklo uvnitř. Počkám jestli ještě pár úklidů. Teď si to uklidí na čisto a ta udržovačka už snad bude rychlejší. To, že odešla a ani tu kuchyň nezametla, mě doslova šokovalo. Pod schodami v obýváku nametaná hromádka, u okna druhá hromádka, na lince prázdný obal od houbiček a vedle toho pár špinavých papírových utěrek. I když neuklidila všechno, měla dům předat tak, abych nemusela hned začít uklízet, to je za 1600 dost blbý.

Tak proc to pak zkouset? :nevim: tos ji poslala domu nebo proste rekla, ze ma hotovo? Ja chapu, ze ji chces dat sanci, ale me to hledani idealni pani naucilo, ze kdyz to tam neni od zacatku, tak to lepsi proste nebude. Maximalne horsi.

Ja jsem nasi pani pomahala dvakrat u nas doma, poprve po rekonstrukci kuchyne, kdyz tu drela do 9 do vecera, abychom byli po mesici uz v cistem a podruhe tento tyden, kdyz bylo potreba vyklidit tu chodbu. Ano, trvalo to, nez si to sedlo, ale hned po prvnim uklidu jsem vedela, ze je to ona, co ji hledam. Ted jsme ji hledali pomocnou ruku, neda se to uz kvalitne v jednom cloveku stihat, opet poprve preslap, slecna proste nebyla schopna predat byt uklizeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.4.22 21:53
@Niki.J.B. píše:
Jenomže já nevím jak to ohodnotit. Nemůžu jí říct za záchod vám dám 39 korun, za umyvadlo 10 a dlaždičky budou po koruně.

Ja bych to zjednodusila a stanovila dve fixni castky- jedna za bezny uklid a tekla, co v nem chces a druha za generalni uklid a rekla, co v nem chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
29.4.22 21:55
@Niki.J.B. píše:
Spáry drhla normálně houbičkou na nádobí a okna máme klasika plastové. Plastový rám, sklo z venku a sklo uvnitř. Počkám ještě pár úklidů. Teď si to uklidí na čisto a ta udržovačka už snad bude rychlejší. To, že odešla a ani tu kuchyň nezametla, mě doslova šokovalo. Pod schodami v obýváku nametaná hromádka, u okna druhá hromádka, na lince prázdný obal od houbiček a vedle toho pár špinavých papírových utěrek. I když neuklidila všechno, měla dům předat tak, abych nemusela hned začít uklízet, to je za 1600 dost blbý.Příspěvek upraven 29.04.22 v 21:50

za co ji omlouváš a za co jsi ji dala těch 1600?! 8o vytučněné věci by byly důvodem pro sražení peněz bez ohledu na to, jak dlouho tam byla. A vůbec bych to s ní nezkoušela znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný