Ukňukaný pětiletý syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
294
6.12.24 17:53

Ukňukaný syn

Ahoj. Nevedela jsem jak nazvat téma. Synovi je čerstvě 5 let. Zhruba už nějakou dobu je extrémně ukňouraný, plačtivý a mě už asi hrábne. Když se mu něco nelíbí, postaví si hlavu a kňourá, je protivný, plačtivý.
Takového ho vůbec neznám.
Chce jít např. na procházku a potom během ní kňourá že je to daleko a furt dokola a dokola to kňourá, opakuje a je protivný, unuděný a je to děsný. Ale když mu nabídku jít domů, zacně knourat ze domu nechce, ze chce jit a tak jdete dál on zase zacne knourat ze je to daleko… :zed: Na vsem si najde neco co se mu nelibi aby mohl knourat, ale opravdu na všem i tom, co vzdy byla pohoda :jazyk:
Pritom takovy nikdy nebyl, naopak a venku jsme courali nonstop. Je to zhruba mesic mozna i vic co se takto zacal chovat.
Potom se zásadně nechodi koupat, ale jen sprchovat a běda jak reknu spát - chodí odpočívat - jinak se se mnou opet uknourane dohaduje :nevim:
Dneska hystericky rval ze mu dam vyprat plysaka, protoze mu upadl venku do louze, brecel celou cestu domu… vzdycky s nim byla normalni domluva a ted toto. Myslite ze je to jen nejake období? Nemuze to byt nejaky zdrv. treba ze mu chybi neco a citi se unaveny, protivny nebo ja uz nevim… :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1696
6.12.24 18:51

Dcera 5,5 let taky kňourá, přitom dřív taková nebyla. Asi blbej věk :roll:, snad to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
7.12.24 06:59

@tothova když tohle dělá syn a už je to přes čáru, tak kňourání prostě zakážu. Řeknu a dost, pokračujeme dál v procházce, není to tak daleko a je klid. Tohle je podle mě od těch dětí další příležitost, jak si posouvat hranice. Ale samozřejmě všeho s mirou. Ale pokud se jdeme na hodinu projit, jsem si jistá, že tohle dítě určitě bez problémů dojde a zacne " prudit",tak kňourání zakazuju. A je pak klid. Aspoň takhle to funguje u nás. (Kluci dvojčata 5roku a 9 měsíců, rád to dělá jeden ze synů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
7.12.24 14:13

To starší dcera taky zkoušela. V klidu jsem jí říkala, že fňukání nerozumím, že mi to musí říct normálně. Fňukat přestala, protože viděla, že to nemá žádný účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí