Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Asi bych to udělala takto
U vstupu a výstupu mají být kosodelniky, ostatní jen obdélníky, Smotala jsem to ![]()
@Leonkaaa Opravdu očekáváš, že ti tady někdo vypracuje úkol? Návodů k tvorbě vývojového diagramu jsou na internetu spousty, tak si poraď. Úkoly jsou od toho, aby se studenti naučili to, co umět mají.
Nemoc? No a co? Nikdy jsem své děti neomlouvala, že nemůžou udělat úkol z důvodu nemoci. Naopak mají mít děti udělané vždy to, co dělají ostatní ve škole. Je to běžná praxe. Tak se na paní učitelku nerozčiluj. A pokud jsi jí psala stejným stylem, jako jsi psala sem, tak se divím, že ti nedala ještě i úkol z gramatiky. Takže ať už jsi maminka
nebo studentka, poraď se s učebnicí nebo strýčkem Googlem. A jako večerní četbu bych doporučila pravidla českého pravopisu ![]()
@tterka píše:
@Leonkaaa Opravdu očekáváš, že ti tady někdo vypracuje úkol? Návodů k tvorbě vývojového diagramu jsou na internetu spousty, tak si poraď. Úkoly jsou od toho, aby se studenti naučili to, co umět mají.
Jak vidíš, vypracuje - viz příspěvek výše ![]()
Taky to nechápu… kdyby chtěla radu, vysvětlit, čemu nerozumí nebo co nezná… ale takhle… holt, každý to vzdělávání dětí vidí jinak ![]()
@BohunkaP píše:
Jak vidíš, vypracuje - viz příspěvek výšeTaky to nechápu… kdyby chtěla radu, vysvětlit, čemu nerozumí nebo co nezná… ale takhle… holt, každý to vzdělávání dětí vidí jinak
Taky koukám jako blázen. Ani vlastním dětem nevypracovavám úkoly, jen poradím a hlavně je učím, aby si uměly informace vyhledat. I přesto, že by kolikrát bylo mnohem jednodušší to za ně udělat. Ale tím se nic nenaučí ![]()
@BohunkaP tak jestli tomu rozumí jako koza petrželi, tak by jí rada nebyla asi k ničemu ![]()
@boball píše:
@BohunkaP tak jestli tomu rozumí jako koza petrželi, tak by jí rada nebyla asi k ničemu
Jestliže někdo dovede založit diskusi a vložit fotku na internet, tak zcela jistě taky dovede zadat do Googlu heslo „vývojový diagram“. Už podle prvního odkazu, který vyjede, by jej (s takto podrobně popsaným zadáním) zvládla vypracovat i cvičená opice, to se na mne nezlob. To není o neporozumění, to je o lenosti.
@BohunkaP Možná,ale dobrá duše se našla, tak pro dnešek vystaráno. ![]()
@boball, přesně tak, účel splněn, maminka úkol zařídila… ![]()
Některých dětí je mi fakt líto.
Myslim si že tohle píše nějaká studentka spíš než maminka
Moje děti si úkoly dělají sami (Ema 15, Peta 17) je jasný že si to hledají i na google a nikdy nevíš jestli by je nenapadlo takováhle věc taky jako tady slečnu, napsat si na emimino a někdo ji to tady udělá, já být její maminka tak by viděla tóčo ![]()