Ukončení brigády

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.11.23 21:39

Ukončení brigády

Zdravím,
Začala jsem chodit na brigádu, ale ještě před uzavřením pracovní smlouvy, jsem odpracovala pár směn. Teď chci bohužel z brigády odejít, vůbec se tam necítím a chtějí po mě abych dodržela 15 denní výpovědní lhůtu, podepsala (stále ještě nepodepsanou) smlouvu, odpracovala naplánované směny a přinesla výpověď.

Nejde to obejít nějak jinak?
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35489
28.11.23 21:45
@cruelbonehead píše:
Zdravím,
Začala jsem chodit na brigádu, ale ještě před uzavřením pracovní smlouvy, jsem odpracovala pár směn. Teď chci bohužel z brigády odejít, vůbec se tam necítím a chtějí po mě abych dodržela 15 denní výpovědní lhůtu, podepsala (stále ještě nepodepsanou) smlouvu, odpracovala naplánované směny a přinesla výpověď.Nejde to obejít nějak jinak?
Děkuji za odpověď.
Řekla bych jim, že podepisu dohodu na dobu co jsi teď odpracovala a za odměnu je nenahlásís, že zaměstnávají na černo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16156
28.11.23 22:16
@cruelbonehead píše:
Zdravím,
Začala jsem chodit na brigádu, ale ještě před uzavřením pracovní smlouvy, jsem odpracovala pár směn. Teď chci bohužel z brigády odejít, vůbec se tam necítím a chtějí po mě abych dodržela 15 denní výpovědní lhůtu, podepsala (stále ještě nepodepsanou) smlouvu, odpracovala naplánované směny a přinesla výpověď.Nejde to obejít nějak jinak?
Děkuji za odpověď.

Nechápu, bez smlouvy jsi pracovala, se smlouvou pak taky? Snad pracuji, až mám smlouvu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
29.11.23 01:46

Tak teoreticky když nemáš podepsanou smlouvu, tak tam nemusíš už nikdy přijít :nevim:
Ale asi už nikdy neuvidíš ty peníze za dny, které jsi odpracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101467
29.11.23 07:52
@JancaS84 píše: Řekla bych jim, že podepisu dohodu na dobu co jsi teď odpracovala a za odměnu je nenahlásís, že zaměstnávají na černo.

Jo a oni ji poslou do haje, protože nic nedokáže a jen si zkontroluji, zda tam nemaji jeste nekoho takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat