Ukončení dpp a up
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jdi na úřad práce, nebo si tam zavolej a zeptej se, budou chtít výpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě ti ukončí evidenci, protože uchazeči na ÚP nesmí novou DPP vůbec uzavírat - je to překážka pro evidenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli jak to? já měla dpp a byla jsem normálně na up vedená, jen jsem dokládala výdělky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, ja jsem ted take na up a mám DPP, ale byla jsem upozorněna že do 28.10. buďto musím ukončit evidenci na up nebo zěnit smlouvu z DPP na DPČ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kristyn.g
Fyzická osoba, která ode dne 29. 7. 2017 osobně požádá o zprostředkování zaměstnání (podá žádost o zprostředkování zaměstnání), nemůže být zařazena do evidence uchazečů o zaměstnání, jestliže má uzavřenou dohodu o provedení práce.
Uchazeč o zaměstnání, který byl zařazen do evidence uchazečů o zaměstnání před 29. 7. 2017 a má uzavřenou dohodu o provedení práce, má 3 měsíce ode dne 29. 7. 2017 na ukončení této dohody o provedení práce, tj. do dne 28. 10. 2017.
Pokud pracovní vztah na základě dohody o provedení práce uchazeč o zaměstnání neukončí, své vedení v evidenci uchazečů o zaměstnání musí ukončit nebo z této evidence bude vyřazen.
https://portal.mpsv.cz/…/pravpov_uch
Z toho vyplývá, že DPP uzavřená po 29.7.2017 je důvodem k ukončení evidence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den
Byla jsem evidována na up a včera jsem nastoupila do práce na dohodu o provedení práce, hned jsem šla po práci na up to nahlasit a s dpp už samozřejmě nemohu být v evidenci, no a dneska jsem potřebovala odejít dříve, protože mi volali ze školky, abych si přišla pro dítě, že má horečku a okamžitě to se mnou skončili a rekli, že si zkusí paní co na to místo čeká.. tak nevím, co teď dělat, jestli jít normálně na dohodnutý termín, co jsem měla na up jit, nebo jak to řešit..