Ukončení rodičovské dovolené - formulář
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ukončení rodičáku formulář?
Ahoj holky,
prosím o radu, narodilo se nám druhé dítě, na mateřskou nárok nemám (pro rýpaly - manžel je OSVČ, dříve jsem byla jeho zaměstnanec, po narození prvního dítěte jsme se vzali, takže jsem bez platné pracovní smlouvy). Věděla by některá z vás, jaký použít formulář z webu ÚP, pro zánik prvního rodičáku pro narození mladšího dítěte? Nemůžu to tam najít. A dále formulář pro doplacení zbytku předchozího rodičáku, který jsme nestihli vybrat. Moc všem děkuji a přeji hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pro ukončení (přerušení) pbirani RP na první dítě by mělo stačit i zavolat…pro dovybrani zbytku budeš potřebovat sepsat žádost formulář hlášení změn a navíc budeš potřebovat potvrzení o chlapovo příjmech..slresp chlap se svým daňovým přiznáním musí na OSSZ kde mu stanoví DVZ a pak bude možné dovybrat ten zbytek RP na první dite
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí tam zavolat a loni mi stačilo podepsat jeden papír, když sem tam šla žádat o nový rodicak a vyplatili mi zbytek toho starého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem jen paní zavolala a pak to hodila volnou formou na papír a poslala, zároveň s žádostí o doplaceni zbytku plus rodný list a manželův vyměřovací základ potvrzeny se sociálky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit