Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím ,mám dotaz kdysi jsem četla tady na e miminu že snad když máte pojištěné auto proti vandalismu tak se to tyka i autosedaček.Vim že tady někdo psal že snad autosedačka patří jako by k autu tudiž při vyplaceni škody na vozidle by měla pojištovna uhradit i autosedačku nevíte o tom někdo něco vykradli nám auto dost ho poničili aby autosedačku konkretne 4 měsíce starou romerku dostali ven pojištovna uznala škody a hradit bude ale nevim jestli i tu sedačku.
no já si myslím, že ne, to by si musela mít nějaký doklady k tý autosedačce, jinak by si to mohl vymyslet každý…
A odkud jsi, a kde vám to auto vybrali?? také vozím v autě novou sedačku a musím parkovat v ulici máme nedostatek garáží…
tak mě se stalo něco podobného,ale sedačku se jim nepodařilo odepnout,takže zustala na páse u rozbitého okna ![]()
druhej případ bohužel horší smrtelná nehoda dítěte při autonehodě.Sedačka nám byla proplacena z havarijního pojištění.Doklad vidět nechtěli,ale to byla jiná situace
já z ostravy máme to sepsané policii samozřejmě sedačku máme i s papírama to je všechno hlášene jak na Policii i na pojištovně taky je ted v registru pátráni jelikož romerky májí své vyrobní čislo ktere je take na originál papírech i na faktuře řikam sedačka nová za 5 tisíc a škoda na autě je taky tak za 7 tisic možná i vic to je jen odhad policie ono rozbyli přeřezali pási a ještě jak tam hodili dlažební kostku tak rozbyli protější práh dveří no nadělili nám to pod stromek zloději .Od policie vím že jsme byli vyloženě vytipovaní protože o pár ulic dál vykradli uplně stejně ještě jedno auto a s uplně stejnou sedčkou taky romerka uplně je mi z toho na nic jelikož je to dost peněz za sedačku a další takovou koupit tak si ke mě do auta budou zloději chodit jak do obchodu .Nadruhou stranu často jezdím a riskovat zdraví dítka se mi taky nechce. Tak ted nevim co dál
ahoj,
my autosedačku pojistěnou máme. Manžel to zařídil během zařizovani povinného ručení. ALe jak a co to nevím. Jestli chceš zjistím a napíšu SZ… ![]()
no to si děláš srandu!!! Ze se v OV kradou Romer autosedačky! Z které části OV jsi? Tu u nás se vykrádají Superby - jejich navigace - soused už to nekupuje - nehodlá mít auto každý týden v servisu - tak má v palubovce po navigaci díru…
![]()
Jsou to fakt svině!!!!
(a za výraz se neomlouvám,protože fakt jsou!)
promiň, já ti neporadim, ale docela mě to rozčílilo! Takoví parchanti!!
ukrást dítěti něco ať už se to týká čehokoli - vybavení, hračky apod. je prostě dost velká sviňárna! Navíc rodiče do toho vrazí tolik peněz a oni udělají ještě tohle
![]()
No, asi nezbývá nic jinýho než pokaždý tu sedačku z auta dát pryč. Já naštěstí teda už parkuju u baráku a za zamčenýma vratama. Dřív jsem taky parkovala u baráku, ale nebylo možný to oplotit nebo zajet do garáže, kde už jsme jedno auto měli. Měla jsem jet brzo ráno s malým na kardio a ty svině mi provrtali nádrž
, tohle udělali víc lidem, kteří podali trestí oznámení, ale policie to uzavřela i když škoda byla dost vysoká. Takže držim palce ať to dobře dopadne.
Fifejdy je to k nasrani opravdu vubec nevim co dál mala ma 14 kilo kočarek taham taky protože nechodi ještě má rok to máme mala 14 kilo kočarek casualplay 15 kilo nikdy neparkuju uplně před barákem sedačka 12 kilo no to nevim jak bych to dělala abych si sedačku brala pořád sebou.Prlička je že ted to auto vykradli a to stálo přímo před barakem.
No na to že jí policie vypátra vubec nespoléham i kdyby muže to byt spíš náhoda a to třeba i za rok já ale sedačku potřebuju co nejdřive
svině! Nám v obchodě radili kupovat autosedačku nevýrazné barvy. Tak máme černošedou…no ale myslím,že zrovna tohle je nezastaví!!! živit se něčím musí! Ne jako tahat to každý den jak debil nahoru dolu je neunosné!!!
Někde jsem četla, že je dobré si na sedačku udělat nějaký „nevábný“ potah, aby nevypadala jako originál, ale jako nějaký šmejd… Třeba nějaké staré dětské oprané prostěradlo na to napnout, nebo nějaký strakatý látkový potah…
My, když jsme parkovali na ulici, tak jsme sedačky z auta vyndavali, ale je fakt, že já neřídím takže jsme na to byli vždy s manželem dva. Byla to fakt lahůdka dvě děti pokud možno spící, sedačky, věci a modlit se aby jsme našli místo alespoň relativně blízko u baráku. Co se týče pojištění, tak nevím, ale myslím si, že by sedačky měly být brány jako součást auta a pojištění proti krádeži by se na to mělo vztahovat. Ale s pojišťovnou člověk nikdy neví, nám když ukradli přední sklo, tak se na to pojištění předního skla nevztahovalo. ![]()
Ahoj,
to že ti lidi jsou svině všichni víme a komentovat to už nebudu,jen jsem chtěla poznamenat,že na Fifejdách to bude asi organizované a cílené na drahé autosedačky,kamarádce tam týden před Vánocema taky vybrali autosedačku maxi cosi
nic jiného…
já tam jezdím za našima, ještě že naše sedačky vypadají desolátně ![]()