Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, s dcerou 8let jsme byly na koupališti, dcera se rada potápí. Jak jsme po celem dni šli domu tak jak vlasy rozpustila měla divně ulepene a jak uschly byly mastné a jak jsem na ně sáhla tak byly lepkavé. Myla jsem to různýma šamponama i jarem, ale je to už dnes 3den anic je to pořád lepkavé, já to moc nemám nepotápím se, co proboha bylo v tom bazeně že to takhle uděla s vlasy, díky za rady.
Příspěvek upraven 22.07.14 v 10:39
Aha, edit… no asi tam plaval nějaký mastný bordel… šamponovala bych každý den ![]()
@terulína píše:
Koupit šampon a umýt
ale ona psala že to myla šamponama i jarem… to je zas rada. ![]()
@lucyhavirov zkusit buď kožní dr. nebo navštívit kadeřnictví, zda nemají nějaký silnější šampon.
No zkusím to kadeřnictví, myjem to furt a žádná změna než se ty vlasy rozčešou tak to trvá hoďku, to jsem ještě neviděla. ![]()
Co zkusit umýt sodou a jablečným octem? Já po tom měla vlasy krásně hebké a nemastné ![]()
@lucyhavirov upřímně? Já bych zajela na plavečák a zeptala se jich, co s tím mám dělat.
@Bomer píše:
Co zkusit umýt sodou a jablečným octem? Já po tom měla vlasy krásně hebké a nemastné
take bych to tak udelala. Kasicku z jedle sody a vody nanest na mokre vlasy po cele delce, promnout jako se samponem, hodne vyplachnout vodou a pak prelit co nejchladnejsi vodou s jablecnym (klidne i obycejnym) octem. Melo by to vymyt vsechno.