Uložené šuplíky pod postel ano/ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
565
5.1.25 15:35

Uložené šuplíky pod postel ano/ne?

Ahoj, budeme kupovat nové postele. A přemýšlím, zda je vzít i s úložnými šuplíky pod postelí nebo ne. Staré postele jsou s úložným prostorem. Jsou tam náhradní peřiny, věci co je blbé vhodit hned a vánoční ozdoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8806
5.1.25 15:50

Dcera má v jednom svém pokoji pod postelí šuplíky, edit. ne pod postelí samostatně. Ale jsou součástí té postele. Využívá je. V nějakém má cestovní tašku, v nějakém povlečení, prostěradla, deku.
My jsme si zas doma vybrali, že jsou otevírací postele. Děcka mají každý 140×200, my 180×200. Máme tam především polštáře a peřiny pro návštěvy. Protože u nás se vyspí víc lidí, když přijedou. Ale furt peřiny vytažené být nemusí. Takže jsou každá ve vaku a v posteli. To samé náhradní polštáře.

Příspěvek upraven 05.01.25 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.1.25 15:57

Já bych to nechtěla, pokud máš doma dost úložných prostorů i tak. Mám ráda když pod postelí nic není a můžu tam vysát a vytřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18536
5.1.25 16:06

My na zvedací - spacáky sezonní oblečení atp. Deti supliky - na hračky a taky využívají. Postel nekupuješ na dva roky a za me vzdycky radsi vic úložných prostor než min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9271
5.1.25 16:07

Za mě je to fajn. Využíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
5.1.25 16:10

Uloznych prostor neni nikdy dost. Mame zvedaci a vejde se tam toho mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12845
5.1.25 16:12

S úložným šuplíkem mám špatnou zkušenost, jen se tam práší.
Vždy sháním s úložným prostorem, který jde uzavřít, jenže ten pak zespodu nevětrá, je to něco za něco, úložný prostor je dražší, ale než šuplák, to radši nic a vysávám pod postelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4467
5.1.25 16:12

Máme a využíváme. Za mě není úložných prostorů nikdy dost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
5.1.25 16:32

Určitě, máme je v dětském pokoji, v jedné půlce jsou stavebnice, v druhé náhradní deky. Jednou za čas šuplík vytáhnu a vysaju v něm i pod ním, stejně jako utírám prach v jiných policích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.1.25 16:46

Nedávno jsem kupovala a šla jsem nakonec do zvedacího úložného prostoru. Jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
5.1.25 16:58

Proč ne, jen ten prach se tam bude pak držet a bude komplikovanjěší ho odtud dostat, ne?

Pokud máte navíc domácího mazlíčka, tak se k tomu přidají ještě chupy, roztoči.

Tak záleží, jestli to chceš zohlednit nebo tě to zas až tak netrápí.

• Citovat
  • Upravit
4187
5.1.25 17:02
@adusinka píše: Více

V ložnici máme úložný prostor, polohovací rošty, zvedají se pomocí vzpěr.
V pokoji u syna jsou šuplíky. Ty už bych znovu nechtěla. Hrozně se do nich práší, rozhodně víc než do toho úložného prostoru. Stejně tak do úložného prostoru se toho vejde o mnoho víc věcí než do těch šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17183
5.1.25 17:06
@Azeretereza píše: Více

já bych to právě chtěla proto, aby se pod postel neprášilo… nemám, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5895
5.1.25 19:22

Šuplíky pod postelí jsem docela rychle rušila.
Fakt veškerý prach atd jde přímo tam.
Nicméně pokud doma postrádáte úložný prostor, tak spíše bych šla do zvedacího roštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13726
5.1.25 23:40

Myslím, že pod postelí by měl být volný prostor, aby tam mohl cirkulovat vzduch a neplesnivěly matrace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný