Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, budeme kupovat nové postele. A přemýšlím, zda je vzít i s úložnými šuplíky pod postelí nebo ne. Staré postele jsou s úložným prostorem. Jsou tam náhradní peřiny, věci co je blbé vhodit hned a vánoční ozdoby.
Dcera má v jednom svém pokoji pod postelí šuplíky, edit. ne pod postelí samostatně. Ale jsou součástí té postele. Využívá je. V nějakém má cestovní tašku, v nějakém povlečení, prostěradla, deku.
My jsme si zas doma vybrali, že jsou otevírací postele. Děcka mají každý 140×200, my 180×200. Máme tam především polštáře a peřiny pro návštěvy. Protože u nás se vyspí víc lidí, když přijedou. Ale furt peřiny vytažené být nemusí. Takže jsou každá ve vaku a v posteli. To samé náhradní polštáře.
Příspěvek upraven 05.01.25 v 16:41
Já bych to nechtěla, pokud máš doma dost úložných prostorů i tak. Mám ráda když pod postelí nic není a můžu tam vysát a vytřít.
My na zvedací - spacáky sezonní oblečení atp. Deti supliky - na hračky a taky využívají. Postel nekupuješ na dva roky a za me vzdycky radsi vic úložných prostor než min.
Uloznych prostor neni nikdy dost. Mame zvedaci a vejde se tam toho mraky.
S úložným šuplíkem mám špatnou zkušenost, jen se tam práší.
Vždy sháním s úložným prostorem, který jde uzavřít, jenže ten pak zespodu nevětrá, je to něco za něco, úložný prostor je dražší, ale než šuplák, to radši nic a vysávám pod postelí.
Určitě, máme je v dětském pokoji, v jedné půlce jsou stavebnice, v druhé náhradní deky. Jednou za čas šuplík vytáhnu a vysaju v něm i pod ním, stejně jako utírám prach v jiných policích
Nedávno jsem kupovala a šla jsem nakonec do zvedacího úložného prostoru. Jsem moc spokojená.
Proč ne, jen ten prach se tam bude pak držet a bude komplikovanjěší ho odtud dostat, ne?
Pokud máte navíc domácího mazlíčka, tak se k tomu přidají ještě chupy, roztoči.
Tak záleží, jestli to chceš zohlednit nebo tě to zas až tak netrápí.
@adusinka píše: Více
V ložnici máme úložný prostor, polohovací rošty, zvedají se pomocí vzpěr.
V pokoji u syna jsou šuplíky. Ty už bych znovu nechtěla. Hrozně se do nich práší, rozhodně víc než do toho úložného prostoru. Stejně tak do úložného prostoru se toho vejde o mnoho víc věcí než do těch šuplíku.
@Azeretereza píše: Více
já bych to právě chtěla proto, aby se pod postel neprášilo… nemám, bohužel…
Šuplíky pod postelí jsem docela rychle rušila.
Fakt veškerý prach atd jde přímo tam.
Nicméně pokud doma postrádáte úložný prostor, tak spíše bych šla do zvedacího roštu.
Myslím, že pod postelí by měl být volný prostor, aby tam mohl cirkulovat vzduch a neplesnivěly matrace…