Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chodím taky často na záchod na malou a dneska jsem dostala menstruaci ale je takova slaba spíš takové špinění s trochou krve
Těhotenství by doktor na ultrazvuku asi poznal, pokud jsi byla těsně po mestruaci, sliznice by měla být nízká, pokud bys byla těhu, byla by už extrémně vysoká, to by mu neštimovalo.
Byla jsem 5 dnů po skončení menstruace. Jenom mě děsí to čůrání!!! Jinak žádné příznaky nemám
Tak to bych spíš tipla, žes někde přistydla, než to připisovat hned těhotenství…
Já šla s bolestma na gyndu, ale byl tam druhý doktor a dělal mi i ultrazvuk…byly tam cysty…za dva týdny jsem šla znovu, jelikož jsem to nedostala a byla jsem těhu v 6tt ![]()
dneska jsem asi natvrdlá,ale myslíš použití testu 2 týdnu po MS nebo 2 týdny po vynechání MS?
Menstruaci jsem dostala a 2 týdny potom jsem dělala test, protože jsem se někde dočetla že u těhotenství může být menstruace
@Junkyska No a co je na tom divného? MS si nedostala a ve 4tt kdys tam byla poprvé, tak to bylo ještě před termínem MS a to není na UTZ vidět nic.
já menstruaci dostala, ale jsem strašný stresař že bych mohla být i přesto těhotná
@j.a.n.i1 Divného? Že doktorka říkala, že to měl vidět, jinak nic neřeším, jen jsem napsala, že může vidět těhu a nemusí, když máš např. rozhozený cyklus tak asi těžko říct kolik dní máš před menstruací nebo po…
@Junkyska Ve 4tt není nic divného na tom, že to vidět není, to mi přijde spíš nereálné to co tvrdí tvoje doktorka…
uvidím, zítra udělám další test, předtím jsem testovala hcq quick test mate nějaké zkušenosti s ním??
Mohl by doktor při preventivní prohlídce poznat vnitřním ultrazvukem jestli bych byla těhotná a respektive v době vyšetření v 5. týdnu těhotenství (od poslední menstruace)?? A jaká je spolehlivost těhotenského testu hcg guick test 25mlU/mL při použití 2 týdny po menstruaci?