Ultrazvuk jater

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
22.5.21 21:58

Ultrazvuk jater ?!

https://ibb.co/mS1gTh1

Ahoj, osoby s lékařským vzděláním. Kdysi mi takle ultrazvukovali játra. Je na nich něco špatného? Našel jsem ten snímek dneska při úklidu, a už si nepamatuji kontext.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35323
22.5.21 22:23

No, nejhorsi bude ta kvalita pristroje. Ale pockej, vytahnu vesteckou kouli a zkusim z jednoho rozmzaneho, hodne spatneho snimku vyvestit, co ti to bylo a proc ti dali obrazek, ktery je uplne k nicemu. Tak schvalne, rekl sis o nej, abys ho mohl zalozit do archivu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.5.21 22:24
@Freddy2021 píše:
https://ibb.co/mS1gTh1Ahoj, osoby s lékařským vzděláním. Kdysi mi takle ultrazvukovali játra. Je na nich něco špatného? Našel jsem ten snímek dneska při úklidu, a už si nepamatuji kontext.

jako že nevíš, jestli si měl něco s játrama? Asi tam nic extra špatného nebylo, to bys na to asi nezapomněl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.5.21 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.5.21 22:35
@mroe píše:
No, nejhorsi bude ta kvalita pristroje. Ale pockej, vytahnu vesteckou kouli a zkusim z jednoho rozmzaneho, hodne spatneho snimku vyvestit, co ti to bylo a proc ti dali obrazek, ktery je uplne k nicemu. Tak schvalne, rekl sis o nej, abys ho mohl zalozit do archivu? :mrgreen:

Co sem dostal, to sem dostal. Nemůžu sem nahrát něco, co nemám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
22.5.21 22:40
@Freddy2021 píše:
Co sem dostal, to sem dostal. Nemůžu sem nahrát něco, co nemám :potlesk:

A co bys sem chtel nahravat? Po UZ bricha se obrazky nerozdavaj, protoze to k nicemu neni. Nikdo, krome toho, kdo to delal a to by si to jeste musel pamatovat, z toho nejspis nic zajinaveho nevycte, od toho je zprava. Takze, jestli ho mas, tak asi jen proto, ze jsi ho chtel ty. A muzes ho klidne zahodit, k nicemu ti neni ( a nikdy nebyl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.5.21 22:56

Já tehdy hodně chlastal, možná proto sem si o něj řekl a ani o tom nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí