Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, osoby s lékařským vzděláním. Kdysi mi takle ultrazvukovali játra. Je na nich něco špatného? Našel jsem ten snímek dneska při úklidu, a už si nepamatuji kontext.
No, nejhorsi bude ta kvalita pristroje. Ale pockej, vytahnu vesteckou kouli a zkusim z jednoho rozmzaneho, hodne spatneho snimku vyvestit, co ti to bylo a proc ti dali obrazek, ktery je uplne k nicemu. Tak schvalne, rekl sis o nej, abys ho mohl zalozit do archivu? ![]()
@Freddy2021 píše:
https://ibb.co/mS1gTh1Ahoj, osoby s lékařským vzděláním. Kdysi mi takle ultrazvukovali játra. Je na nich něco špatného? Našel jsem ten snímek dneska při úklidu, a už si nepamatuji kontext.
jako že nevíš, jestli si měl něco s játrama? Asi tam nic extra špatného nebylo, to bys na to asi nezapomněl ![]()
@mroe píše:
No, nejhorsi bude ta kvalita pristroje. Ale pockej, vytahnu vesteckou kouli a zkusim z jednoho rozmzaneho, hodne spatneho snimku vyvestit, co ti to bylo a proc ti dali obrazek, ktery je uplne k nicemu. Tak schvalne, rekl sis o nej, abys ho mohl zalozit do archivu?
Co sem dostal, to sem dostal. Nemůžu sem nahrát něco, co nemám ![]()
@Freddy2021 píše:
Co sem dostal, to sem dostal. Nemůžu sem nahrát něco, co nemám
A co bys sem chtel nahravat? Po UZ bricha se obrazky nerozdavaj, protoze to k nicemu neni. Nikdo, krome toho, kdo to delal a to by si to jeste musel pamatovat, z toho nejspis nic zajinaveho nevycte, od toho je zprava. Takze, jestli ho mas, tak asi jen proto, ze jsi ho chtel ty. A muzes ho klidne zahodit, k nicemu ti neni ( a nikdy nebyl).
Já tehdy hodně chlastal, možná proto sem si o něj řekl a ani o tom nevím.