Výtok z prsu - panika

260
21.5.21 22:46

Vytok z prsu - panika

Ahoj, nekolik dnu jsem mela pocit, ze mam velmi mirny vytok z prsu. Dnes se mi to potvrdilo. Je toho velmi velmi malo, ma to ale hnedou barvu. Hrozne panikarim a mam opravdu strach. Hned v pondeli bezim za gynekolozkou…
Co by to mohlo byt? Mam strach z rakoviny…
Je mi 38 let a mam za sebou dve neuspesna IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27673
21.5.21 22:50

Zblázněný hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.5.21 23:04

@ka2ka Myslis? nedavno mi delali hormonalni profil a byl ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
21.5.21 23:08

Může to být cokoliv, od hormonů, přes zánět po karcinom… nejlépe poradí doktorka a čim dřív tim líp, snad to bude dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 23:16

:( držím palce ať je to jen nějaká prkotina :hug:
Naprosto chápu, že ženy touzi po dítěti a podstoupí ivf, ale mám dvě známé, které byly na ivf a prodělaly rakovinu prsu. Podle mě je tam na tuto spojitost s ivf.. Ty hormony do těla jsou masakr.. Naštěstí to obě zvládly a jsou tu pořád a zdravé. Takže určitě nepodcenovat.
Prosím anonym zdravotní stav kamarádek.

• Citovat
  • Upravit
2250
21.5.21 23:28
@Anonymní píše: :( držím palce ať je to jen nějaká prkotina :hug:
Naprosto chápu, že ženy touzi po dítěti a podstoupí ivf, ale mám dvě známé, které byly na ivf a prodělaly rakovinu prsu. Podle mě je tam na tuto spojitost s ivf.. Ty hormony do těla jsou masakr.. Naštěstí to obě zvládly a jsou tu pořád a zdravé. Takže určitě nepodcenovat.
Prosím anonym zdravotní stav kamarádek.

byvala manzelka od jednoho kamarada po x ivf taky rakovina a bohuzl to nedala :/

Zakladatelko, udelej si samovysetreni prsou, minimalne by Teto melo do pondeli bud uklidnit a nebo uz pripadne budes vedet ze je tam neco spatne a muzes se alespon psychicky pripravit na pripadny horsi zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.21 01:52

@losani
Nechci Tě děsit, spíš donutit jednat. Mně to takhle začalo, po pár dnech se přidala krev. Pak zjištěna rakovina. Momentálně procházím chemo.
Také mám za sebou 2× ivf. 2 malé děti

• Citovat
  • Upravit
260
22.5.21 04:17

@Leenvecka Samovysetreni prsou si delam pravidelne. Az na ten vytok je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
22.5.21 04:18
@Anonymní píše:
@losani
Nechci Tě děsit, spíš donutit jednat. Mně to takhle začalo, po pár dnech se přidala krev. Pak zjištěna rakovina. Momentálně procházím chemo.
Také mám za sebou 2× ivf. 2 malé děti

To je mi hrozne moc lito. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.21 05:55
@losani píše:
To je mi hrozne moc lito. Drz se :hug:

Děkuji, pevně věřím, že to zvládnu.
K tomu samovyšetreni. Já také nic nenahmatala, moje doktorka taky ne, onkolog také ne, všichni mě uklidňovali, že to nic nebude. Utz ukázal pravdu.
A to jsem na něm byla rok před tím a nic.

• Citovat
  • Upravit
260
22.5.21 08:06
@Anonymní píše:
K tomu samovyšetreni. Já také nic nenahmatala, moje doktorka taky ne, onkolog také ne, všichni mě uklidňovali, že to nic nebude. Utz ukázal pravdu.
A to jsem na něm byla rok před tím a nic.

To je strasny. posilam hodne sil. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
22.5.21 09:01
@Anonymní píše:

Presne tak, ja mam velka prsa, hodne cyst a dr.mi rekla, ze si je stejne nemam sanci nahmatat, jsou moc hluboko..takze to vidi jen na uzv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
22.5.21 12:17

Holky, tak ted se mi vytok lehce spustil i z druheho prsu.. je pruhledny.
Tak jako tak v pondeli bezim na gynekologii. Vsem moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.21 22:21
@Anonymní píše:
:hug: drž se. Já mám ještě větší mrchu. Nebyla vidět ani na mamografu, ani na ultrazvuku. Taky jsem v chemoterapii.
  • Citovat
  • Upravit
260
27.5.21 08:37

Ahoj holky,

jen jsem vam chtela napsat, jak jsem dopadla. Vytok uz ustal. Na utz nic nebylo videt, tak snad je to ok. Mam mala prsa, tak snad nic ani neslo prehlednout.

Holky, co bujujete, drzte se. Verim, ze to zvladnete. Posilam spoustu sil a moc drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí