Ultrazvuk pohlaví, můžu o něj poprosit?

5.6.26 11:18

Ultrazvuk pohlaví

Ahoj chci se zeptat 24 teho jdu na kontrolu budu v 17 týdnů…paní dochtorka říkala že mi budou brát moč a zváží mě…
Ale neříkala nic o ultrazvuku já bych ráda věděla pohlaví nebo někdo jestli budou dělat ultrazvuk nebo popřípadně že ne jestli je o to můžu poprosit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36000
5.6.26 11:22

Nejspíš ne. Většinou se dělá až kolem 20 týdne screening. Poprosit můžeš, ale udělat ti ho nemusí. Případně si ho můžeš zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 11:28

Já mám pocit, že 14t jsem měla screening a pak až 20tt. Možná vaginální vyšetření :nevim: to už si nepamatuju. Ale byla v jednu dobu velká odmlka.

• Citovat
  • Upravit
4909
5.6.26 11:46

Určitě ti ho může udělat jako samoplátci, jinak se běžně v tomhle týdnu nedělá (když není nějaká zdrav. indikace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.6.26 12:19

Mně ho dělala při každé návštěvě. Pohlaví sdělila úplně náhodně když zrovna byla na něm. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16403
5.6.26 12:30

Záleží na dr, u nás byl taky UZ každou kontrolu :nevim: Jinak bude druhý screening cca ve 20.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
5.6.26 13:08

Dceři, dělají utz každou kontrolu. Zdravotní indikací nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 13:54

Ahoj já jsem si zaplatila balíček za 1500 Kč a ultrazvuk mi dělají každou kontrolu a dostanu i fotku. Na kontrolu chodím cca co 5 týdnů. Jinak pojišťovna proplácí snad jen 3 ultrazvuky za celou dobu těhotenství. Screeningy jsem si platila teda zvlášť. A co se týče pohlaví tak to jsem si poznala sama na prvním screeningu a doktor to potvrdil na 99%🩷 😀

• Citovat
  • Upravit
5.6.26 14:58

@Palosanto taky sem právě myslela že ultrazvuk je každou kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 18:11

Pohlaví mi řekli na prvotrimestralním screeningu ve 13.tydnu a 2× bylo správné, moje paní doktorka mi ultrazvuky dělala na každé kontrole a okolo 17.tydne mi řekla to samé jako lékaři před ní…tak, e by to neměl být problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.26 18:13
@Anonymní píše: Více

Měla jsem ultrazvuků hodně a vše hrazené, platila jsem si jen tisk fotky, když bylo mimco hezký natočené, tak mi paní doktorka nabídla i 3d fotku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.26 19:42

Já mám utz na každé kontrole, do 1 screeningu to bylo co 14 dní, po screeningu co měsíc. Takze 13tt screening, 17tt velký UTZ na kontrolu srdíčka, 20tt 2 screening. Mam to tak teď a i při prvním 3 roky zpátky. Já bych si ho zkusila vyžádat, a uvidíš ☺️

• Citovat
  • Upravit
986
5.6.26 22:00

Proste se zeptej a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16403
6.6.26 00:46
@deetatizace299 píše: Více

Záleží na dr. Někdo dělá každou kontrolu, jiný ne. Některá si platí balíček, jiná neplatí nic :nevim: Musíš se zeptat jak je to u vás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí