Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jsem objednaná na ultrazvuk k vyloučení vývojové vady srdce miminka, který se dělává ve 20.týdnu, ale jsem objednaná ve 23 tt + 2. Není to pozdě??
není. u utz ve 20 a 30tt už na tom tolik nezáleží tam se zjišťuje hlavně velikost miminka a ta se prostě zohlední podle toho kolik jsi. u NT screeningu na tom záleží, ale tady ne
levmah28 píše:
Není,neboj.
On se nemusí dělat přímo v 20tt ale myslím že do 24tt to dělají normálně.
Já se to totiž nemužu ani nikde dočíst,všude píší v 2O.-22.tt
Ok, díky já jsem se potřebovala jen ujistit, no vždyť mě tam objednala doktorka, tak snad ví co dělá, já asi nad vším moc přemýšlím. Ještě jednou díky.
Já jsem názoru, že možná je i lepší i týden třeba později než dřív. Mě dělali vždy ultrazvuky přesně v těch týdnech, vždycky se něco trochu nezdálo, tak jsem šla za deset dní znovu a vše bylo v pořádku, takže těžko říci.
Anonymní píše:
Já jsem názoru, že možná je i lepší jít i o týden třeba později než dřív. Mě dělali vždy ultrazvuky přesně v těch týdnech, vždycky se něco trochu nezdálo, tak jsem šla za deset dní znovu a vše bylo v pořádku, takže těžko říci.
SOUHLASíM
No já byla včera na ultrazvuku 20tt před tím vše ok a najednou se ji nezdál nosík
tak musim na plodovou vodu