Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.Mužu užívat tuhle vlákninu i v těhu
.Mám problém ze zácpou
a asi mě nejspíš nic jiného nepomuže.Díky ![]()
Pavlísek22 píše:
Ahoj.Mužu užívat tuhle vlákninu i v těhu.Mám problém ze zácpou
a asi mě nejspíš nic jiného nepomuže.Díky
Ahojky,cpala jsem do sebe psyllium a bylo to na prd a ještě ke všemu hnusné
Kup si raději Lactulozu v sirupu,ta je účinnější,aspon mě zabrala. ![]()
V pohodě, tuto vlákninu můžeš v těhu užívat. Je super a žádná chemie, která by miminku nějak ublížila v tom není.
Můžeš ji, ale je potřeba ji hoooodně zapíjet, jinak ztrácí účinek a naopak může i způsobit zácpu. Užívala jsem ji v těhu taky.
fiala píše:Pavlísek22 píše:Ahojky,cpala jsem do sebe psyllium a bylo to na prd a ještě ke všemu hnusné
Ahoj.Mužu užívat tuhle vlákninu i v těhu.Mám problém ze zácpou
a asi mě nejspíš nic jiného nepomuže.Díky
![]()
Kup si raději Lactulozu v sirupu,ta je účinnější,aspon mě zabrala.
Já jsem psylium brala při kojení a na zácpu mi to teda pomáhalo, ale je fakt, že hnusný to bylo.
dávám si ho do jogurtu a je to v poho. Když sem ho zapíjela,tak hodně rychle, protože se z toho stal pak rosol a to je na ![]()
jinak bych ti teda osobně doporučila na zácpu glycerinové čípky. Můžeš je i v těhu a ou super. Dostaneš je normálně v lékárně.
jsou to tyhle: http://lekarnamodrahvezda.cz/…-leciva-1185?…
Já užívám Psylium od začátku těhu a funguje výborně.Každé ráno si dávám k snídani ovocné musli s jogurtem,přidám do toho lžičku psylia a pár nakrájených sušených švestek.Sklenici vody vypiju před snídaní a sklenici vody po snídani.Hnusné to není,ani to v tom nejde cítit.Můžeš si to taky zamýchat do ochuceného jogurtu,to je taky v pohodě.
Dávat si ho můžeš určitě, ale jestli pomůže, no nevím.. Já ho zkoušela už dvakrát (pár let po sobě) a nic. Jen se mi parádně zprotivilo. ![]()
Spíš bych doporučila hodně pít, hlavně kefíry a čistou vodu.
ahojky, já trpěla zácpou celý život, kromě těhu. Ale manžel před 2 měsíci koupil domů chlorelu a můžu říct, že chodím každý den
a fakt jsem do té doby zkoušela úplně všechno
Januliiik píše:
ahojky, já trpěla zácpou celý život, kromě těhu. Ale manžel před 2 měsíci koupil domů chlorelu a můžu říct, že chodím každý dena fakt jsem do té doby zkoušela úplně všechno
Ale ta je myslím docela drahá, ne? ![]()
A obsahuje spoustu vitaminů, minerálů atd. Prostě celkově x krát lepší než brát mulťáky nebo jinou chemii.
rejžička píše:Januliiik píše:Ale ta je myslím docela drahá, ne?
ahojky, já trpěla zácpou celý život, kromě těhu. Ale manžel před 2 měsíci koupil domů chlorelu a můžu říct, že chodím každý dena fakt jsem do té doby zkoušela úplně všechno
A obsahuje spoustu vitaminů, minerálů atd. Prostě celkově x krát lepší než brát mulťáky nebo jinou chemii.
Ahoj holky a setkala jste se některá s tím, že by vás po Psylliu prohánělo?? Já tgeda ho beru asi 14 dní a poslední dny mě pořád prohání
. Nemá s tím někdo zkušenost?
Dobrý den, užívám psyllium už týden a posleních pár dnů mám po něm bolení břicha. Dávám si ráno na lačný žaludek dvě lžičky do 2dcl vody a stejným množstvým zapíjím. Dělám něco špatně? Jím celkem zdravě.