UM a probiotika, laktobacily?

Lo
6285
14.4.13 13:53

UM a probiotika, laktobacily?

Ahoj, synovi ( 7 týdnů ) dávám 1-2 x denně jako dokrm UM Babylove. Přemýšlela jsem, jestli bych mu neměla koupit nějaké probiotika. Byly mi porazeny laktobacily Baby od Swissu.
Dávali jste při dokrmování UM nějaké probiotika? Nebo až při plném přechodu na UM?
Ještě by mě zajímalo, jestli je lepší dávat spíše ráno nebo na noc?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lucie46
14.4.13 14:15

Ahoj, my teda nedokrmovali, ale klidne muzes nic tim nezkazis… ja malemu davam pekne na noc do kase, predtim do mleka :palec:
A laktobacolky od Swiss jsou asi nej :palec:

• Citovat
  • Upravit
1967
14.4.13 14:15

Ahoj, jsme na UM od narození, mlíčko se nepustilo a nejdřív jsem měla Hipp bio combiotic právě protože obsahuje hodně probiotik, ale po nějaké době to na prdíky přestalo stačit. Začala jsem dávat laktobacilky od Swisu a máme klid a tak jsem si říkala, že když je dávám tak nám stačí levnější mlíčko a přešla jsem na Babylove a pořád je to dobré. Teď jsem koupila laktobacilky od Biopronu..vyjdou trochu levněji…na tři děti člověk počítá každou korunu :lol: a pořád je prckům dobře. Dávám je dvakrát denně a to po 12hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.4.13 14:48

Dávala jsem i při plném kojení :palec: Klidně dávej, neublíží. Podporují trávení a posilují imunitu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
14.4.13 16:43

@Nainuva Je lepší dávat ráno, nebo večr? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.4.13 19:09

To je asi jedno, tam jde spíš o tu pravidelnost :palec: takže jak vám to bude vyhovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová