Umělá výživa je cítit po rybině

7687
22.10.17 09:39

UM je cítit po rybině

Ahoj holky, máte prosím některá zkušenost s tím, že je UM konkrétně BEBA pro2 cítit po rybině? První pytlík v krabici byl v pohodě, ale druhý je tak divně cítit rybinou…fujky 8o

Děkuji za reakce a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
22.10.17 10:00

BEBA mně osobně vždycky smrděla po rybině :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7687
22.10.17 10:13

@jakákoliv no už ji kupovat nebudu, nechci dávat dítěti takové smradlavé mléko i když to je asi normální a zkažené to není. Je zvláštní, že první pytlík tak nesmrděl vůbec :nevim:

Moc děkuji za reakci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
22.10.17 10:32

My dávali Nutrilon a taky mně to někdy smrdělo. Ve složení je rybí olej přímo napsaný. Malá s tím ale problém neměla a Nutrilon jsme nikdy za jiné mléko neměnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
22.10.17 11:33

Beba obsahuje omega 3 mastné kyseliny proto jde cítit po rybach ;) každopádně je to zdravé a dobré na vývoj mozku růst a celkový vývoj ditetete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
22.10.17 11:34

Je to normální. Dávala jsem dceři Nutrilon (který jde běžně cítit), ale jednou mi to přišlo extrémní, tak jsem zavolala na jejich linka a bylo mi sděleno, že je to v pořádku, že někdy se při výrobě dostane do prášku rybího tuku o málo víc, ale pokud by mi to vadilo, přijedou si pro danou krabici. Dál jsem to neřešila, ale mléko z té konkrétní krabice jsem už dceři nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7687
22.10.17 11:47

Moc všem děkuji za příspěvky. Včera večer, když jsem pytlík rozdělávala, jsem si toho rybího tuku ve složení nevšimla :roll: a jak píšeš @mag12 je nejpravděpodobnější, že zrovna v této várce je toho ryb. tuku více a proto je to tak cítít. Každopádně synkovi to nevadí, tak mu to budu dávat dál, ale potom se stejně raději vrátím k HAMI. Důležité pro mě je, že to je normální a není to zkažené, z čeho jsem měla největší obavu, když včera tu lahvičku vypil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová