Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, máte prosím některá zkušenost s tím, že je UM konkrétně BEBA pro2 cítit po rybině? První pytlík v krabici byl v pohodě, ale druhý je tak divně cítit rybinou…fujky ![]()
Děkuji za reakce a zkušenosti
@jakákoliv no už ji kupovat nebudu, nechci dávat dítěti takové smradlavé mléko i když to je asi normální a zkažené to není. Je zvláštní, že první pytlík tak nesmrděl vůbec ![]()
Moc děkuji za reakci ![]()
My dávali Nutrilon a taky mně to někdy smrdělo. Ve složení je rybí olej přímo napsaný. Malá s tím ale problém neměla a Nutrilon jsme nikdy za jiné mléko neměnili.
Beba obsahuje omega 3 mastné kyseliny proto jde cítit po rybach
každopádně je to zdravé a dobré na vývoj mozku růst a celkový vývoj ditetete…
Je to normální. Dávala jsem dceři Nutrilon (který jde běžně cítit), ale jednou mi to přišlo extrémní, tak jsem zavolala na jejich linka a bylo mi sděleno, že je to v pořádku, že někdy se při výrobě dostane do prášku rybího tuku o málo víc, ale pokud by mi to vadilo, přijedou si pro danou krabici. Dál jsem to neřešila, ale mléko z té konkrétní krabice jsem už dceři nedala.
Moc všem děkuji za příspěvky. Včera večer, když jsem pytlík rozdělávala, jsem si toho rybího tuku ve složení nevšimla
a jak píšeš @mag12 je nejpravděpodobnější, že zrovna v této várce je toho ryb. tuku více a proto je to tak cítít. Každopádně synkovi to nevadí, tak mu to budu dávat dál, ale potom se stejně raději vrátím k HAMI. Důležité pro mě je, že to je normální a není to zkažené, z čeho jsem měla největší obavu, když včera tu lahvičku vypil.