UM v noci a jídlo přes den

Anonymní
17.3.24 06:59

UM v noci a jídlo přes den

Ahoj holky, ráda bych slyšela Vaše názory a zkušenosti. Mám dceru 6,5M, přikrmovala jsem cca od 4 měsíce UM a od 5 příkrmy. Nyní jsme pouze na UM a příkrmy.
Podotýkám, že i když byla kojená, tak max 6× denně - prostě ji to stačilo. Dcera je zdravá.

Chci se zeptat, v 17:00 davame kasi (25g) a cca za hodinu a pul jeste pred spanim mlicko (chodi spat v 19:00) v noci se vzbudi 1× a vypije i 270ml mlika (delala jsem mene ale vzdy dopije az do konce, zkusila jsem udelat i vic a vypije) Pres den ji pekne, nekdy málo - nekdy hodně. Jen si rikam - jestli toho mlika nema hodne?

K snidani ma 150ml, obcas i na dopo svacinu, nebo nekdy nechce nic. Vim, ze se rika, ze miminko pije jen dokud ma hlad, ale nechci ji prepijet😃 protoze mam pocit ze kdyby toho mlika byl litr, tak to vypije. Zaroven chci dodrzet i pocet mlik (min. 3× denne)

Taky se chci se zeptat, zda to UM 1× za noc je ok?

A zda tim ze pije tolik mlika nema pricinu v tom, ze pak pres den toho nekdy tolik nesni?

Jsem prvorodicka, fakt nevim jestli to delam spravne ale doufam ze jo :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9339
17.3.24 07:23
@Anonymní píše: Více

Kdyby nechtěla tak tolik toho nevypije ne. Přece ji nebudeš dávat schválně méně ikdyž víš, že by si dala i více - žádné přepíjení neřeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.24 07:27

@izabe Děkuji! Ona na mě trochu kroutila očima pediatrička, ale taky si říkám, ze pokud chce, tak at pije.

• Citovat
  • Upravit
66452
17.3.24 07:35
@Anonymní píše: Více

Vnuk ma dva a pul a neni schopen mliko odbourat. Jeste pred Vanoci si po veceri dal 180 mlika (strida to, susene, plnotucne normalni, ovesne, ryzove atd) a v noci se 2×vzbidil a tech 180 sušeného zase vypil. Ted uz konečně chce jen jednou, obcas vubec. Prepity neni, pres den ji bezne jidlo, neni tlusty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13258
17.3.24 08:13

Já si myslím, že 1× za noc v tomto věku je fajn.
Jinak určitě není pravda, že děti pijí jen pokud mají hlad. Většina možná ano, ale určitě existují děti a jsou to miminka, které pijí přes záklopku. Není jich zas tak moc, ale jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
17.3.24 13:13

Neřeš to a dávej svému dítě to, co chce. Doktory si vyslechni, řekni, že je to tvoje dítě a neřeš to. Nebo chceš mít tabulkové dítě a psát mu, kdy, v kolik, kolik toho sní a vypije? Budit ho třeba na budík, protože by mělo spát 2,5 hoďky? To asi ne. Pokud nestrádá, jí, tak proč ne. Můj dvouletý syn pije někdy mliko jen přes den třeba i 10× za den. Někdy jen 2×. A to vyloženě žere. Je hubený, vytáhlý, běhá a nic mu nechybí. Když za mnou přijde, že chce to a to tak mu to dám.
Nepřepiješ, kdyby nechtěla, tak si to nevezme. Ani dítě nepřejíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21052
17.3.24 14:33

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).

Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.3.24 21:37

V půl roce by mě vůbec nenapadlo řešit, že má dítě moc mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová