Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
No tak mu dej třeba 100, prostě přidávej pomalu, stejně se to tak má.
Může mít reflux. Mléko se mu vrací a dráždí ho = brečí = zvrací.
Je možné že pije moc rychle a pak ho bolí břicho a při odříhnutí se trochu pozvrací.
Tam je prostě moc možností kvůli čemu se to děje. Možná by nebylo špatné mu dát vypít menší dávku - těch cca 100 a dát si pozor aby si pořádně odříhnul. To dělá taky svoje.
Z mé zkušenosti vím že profutura je super, ale kvůli ublinkávání jsem synovi dávala normální nutrilon a bylo to lepší. Přijde mi, že je hutnější než profutura.
Dobrý den,
věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.
Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).
Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně ![]()
Držím palce ![]()
Viki ![]()
Ahoj, mam 5 tydenni miminko a jsme na umelem mleku. Dávala jsem mu 90 ml, ale přišlo mi, ze mu to nestačí a tak jsem dávala 120 ml. Jenže mi začal hodne ublinkavat, neustale brecel. Tak jsem se vrátila zpátky na 90 ml, vypije to celé ale začne taky hned brecet, obcas taky ublinkne. Krmim po 3-4 h, davam nutrilon profutura..tak nevim zda to treba není tim mlekem