Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nemáte někdo umělý živý plot? Pokud máte, můžete hodit foto? Přemýšlím o něm, ale nikde jsem ho naživo neviděla. Díky ![]()
Viděla jsem ho naživo v prodejně…moc se mi to líbilo. Z dálky to vypadalo super. Z blízka šlo poznat že je samozřejmě umělý, ale nebyla to žádná hrůza. Mě odradila cena. ![]()
@radkka prosím tě chtěla jsi si tu rejpnou, jako co to je za blbost „umělý živý plot“.. Přitom je to normální produkt a není na tom nic divného. ![]()
@brulinka píše:
@radkka prosím tě chtěla jsi si tu rejpnou, jako co to je za blbost „umělý živý plot“.. Přitom je to normální produkt a není na tom nic divného.
Jenže já jsem to takhle vůbec nemyslela
Ale ty očividně víš všechno nejlépe, zřejmě mi i vidíš do hlavy ![]()
@radkka Mrkni tady
http://www.originalni-zahrada.cz/…e-zive-ploty
@berusa.m Cena nic moc, to je pravda, ale zdá se mi to lepší, než ty zastiňovací zelený plachty-tu máme a nevypadá nic moc
tak přemýšlím o tomto…
@Alex Adrian Dík
Mě to pobavilo protože nesnáším umělé kytky, když živý plot tak snad protože je přírodní
Nedokážu si představit, že by to vypadalo hezky, ale každého věc ![]()
@radkka No jo, já bych taky ráda opravdu živej, ale ty naše živý buxusy co máme u plotu vysazený, rostou tak o 1 cm za rok, to se pěknýho živýho plotu dočkám leda tak v důchodu ![]()
@Alex Adrian píše:
@radkka No jo, já bych taky ráda opravdu živej, ale ty naše živý buxusy co máme u plotu vysazený, rostou tak o 1 cm za rok, to se pěknýho živýho plotu dočkám leda tak v důchodu
Jé, aha, tak to potom jo ![]()
Teda to taky vidim prvně a musim říct, že se mi to nelíbí. My jsme vysadili habry a myslim, že tak za 5 let z toho už bude pořádnej plot a tam kde máme psí víno a přísavník to už pěkně obrostlo po 3 letech.
Uz mame vyreseno… Postavili jsme u domu pergolu a na stranu k sousedovic dratenemu plotu jsme dali udelat okrasne mrize k pergole, takze uz jsem spokojena ![]()