Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám doma naprasklý květináč a přemýšlím jak ho opravit, aby se mi ve chvíli, kdy do něj něco zasadím nerozpůlil na dva ![]()
Je moc hezký a rady tipu,,vyhodit a koupit nový´´ prosím vynechte ![]()
Máte některá zkušenost?
Děkuji za rady ![]()
@Amys píše:
@portia Napadá mě „zdrátovat“?http://www.zarubajos.estranky.cz/…vani-006.jpg
Jojo, pěkně odrátovat. Ale to se dělá většinou mědí, nevím jak se to bude chovat časem při styku s vlhkostí ![]()
@Pipet Koroze přece nějakou dobu trvá a než se to rozpadne, bude to mít takovou pěknou patinu
Však to může mít větší oka a nemusí to být tak krásné a samozřejmě záleží na kráse vlastního květináče, může to vzít třeba takovýma těma drátkama bužírkama, či co to je, co se prodávají na vyrábění náramků. Fantazii se meze nekladou. Šlo by to ovázat i nějakým provázkem, lýkem, kusem látky (a uvázat mašli)… Však to může za rok, dva předělat, až bude zas přesazovat ![]()
@Pipet měděné dráty se prodávají lakované, takže při styku z vlhkostí to neudělá nic… pokud by byl odrátovaný klasickým železným černým drátem, ten může zrezivět, pokud není ošetřen třeba včelím voskem…
@Regina Hero Jenže většinou při práci s drátem ten lak na některých místech nevydrží ![]()
@Pipet no vzhledem k tomu, že vydrží i roztepání, tak drátování vydrží… ještě se mi nestalo, aby ten lak nevydržel… jen když ho rozpižlám kleštěmi, když si nedám pozor… ale při normálním odrátování to nehrozí…