Jak opravit prasklý květináč?

1166
30.4.14 14:24

Jak opravit prasklý květináč?

Mám doma naprasklý květináč a přemýšlím jak ho opravit, aby se mi ve chvíli, kdy do něj něco zasadím nerozpůlil na dva ;)
Je moc hezký a rady tipu,,vyhodit a koupit nový´´ prosím vynechte :kytka:
Máte některá zkušenost?
Děkuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
30.4.14 14:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.4.14 14:41
@Amys píše:
@portia Napadá mě „zdrátovat“?http://www.zarubajos.estranky.cz/…vani-006.jpg

Jojo, pěkně odrátovat. Ale to se dělá většinou mědí, nevím jak se to bude chovat časem při styku s vlhkostí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.4.14 14:46

@Pipet Koroze přece nějakou dobu trvá a než se to rozpadne, bude to mít takovou pěknou patinu :D Však to může mít větší oka a nemusí to být tak krásné a samozřejmě záleží na kráse vlastního květináče, může to vzít třeba takovýma těma drátkama bužírkama, či co to je, co se prodávají na vyrábění náramků. Fantazii se meze nekladou. Šlo by to ovázat i nějakým provázkem, lýkem, kusem látky (a uvázat mašli)… Však to může za rok, dva předělat, až bude zas přesazovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.4.14 14:47

@portia odrátovat nebo vteřinový lepidlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.4.14 15:13

@Pipet měděné dráty se prodávají lakované, takže při styku z vlhkostí to neudělá nic… pokud by byl odrátovaný klasickým železným černým drátem, ten může zrezivět, pokud není ošetřen třeba včelím voskem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.4.14 18:10

@Regina Hero Jenže většinou při práci s drátem ten lak na některých místech nevydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.4.14 18:44

@Pipet no vzhledem k tomu, že vydrží i roztepání, tak drátování vydrží… ještě se mi nestalo, aby ten lak nevydržel… jen když ho rozpižlám kleštěmi, když si nedám pozor… ale při normálním odrátování to nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí