Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vánoce vnímám poslední léta jako velice „konzumní“ svátky, a tak se přímo nabízí otázka, zda si umíte Vánoce představit bez cukroví. Důvody mohou být samozřejmě různé… malé děti a nedostatek času na přípravu, cenová náročnost a nebo třeba dieta (např. těhotenský diabetes).
Ano, takové vánoce jsem zažila a přežila, nic mi nechybělo.
Ano, pár let o něj nikdo neměl zájem tak nebyl důvod péct. bylo tiramisu a vánočka ![]()
Cukroví mám ráda hlavně při pečení, o Vánocích už bych ho mít ani nemusela. Navíc si dám stejně jen pár kousků, jinak mě bolí žaludek.
Urcite ano. Pecu jen par druhu kvuli detem, sama to skoro nejim.
Když jsem byla dítě, dělávali jsme mnoho druhů cukroví a ve velkém množství. Jeden rok jsme se však na cukroví úplně vykašlali (už nevím přesně důvod, mám pocit, že my, dcery, jsme se vymluvily na hromadu práce do školy a mámě se do toho samotné nechtělo)…nebylo to pak na Štědrý den ono, prostě to k té atmosféře chybělo…nemusí toho být kvanta, ale aspoň nějaké cukroví každý rok děláme, navíc dostaneme vždy i nějaké od známých.
Poprvé v životě jsem pekla cukroví právě včera
podle receptu v časopisu. Rohlíčky, haha. Syn si vzal jeden do pusy a vyplivl ho, že blé
Velká zábava byla u přípravy…než se to vytáhlo z trouby. Tak ještě jedno těsto na docela jiný druh je v lednici a během týdne jedeme na poslední letošní nákup, když tak nějaké koupíme. Cukroví k tomu patří, ale obejdu se bez něj.
Neumím. Cukroví k tomu patří. Ač sladké jinak nejim, tak cukroví miluji. Dělám ho dost, ale do silvestra nebude ![]()
Ano, nemám kvůli práci čas ho péct a vlastně ho ani nemám kde péct
nadlábnu se bramborovým salátkem a večer si rozděláme s chlapem bonbonieru
cukroví se nadlábnu za pár měsíců v Česku, snad se někomu podaří aspoň malou krabičku pro mě schovat do mrazáku ![]()
Určitě ano. Já cukroví nejím, manželovi dělám každý rok cca 3 druhy. Jen loni jsme měli doma malé mimino a batole a pečení cukroví bylo to poslední, na co jsem měla chuť a energii, takže cukroví nebylo. Manžel to přežil ![]()
Umím si představit vánoce bez cukroví a dokonce i bez salátů. Všude je toho tolik, že před tím člověk stejně neuteče