Umíte si představit Vánoce bez cukroví?

546
18.12.22 23:44

Umíte si představit Vánoce bez cukroví?

Vánoce vnímám poslední léta jako velice „konzumní“ svátky, a tak se přímo nabízí otázka, zda si umíte Vánoce představit bez cukroví. Důvody mohou být samozřejmě různé… malé děti a nedostatek času na přípravu, cenová náročnost a nebo třeba dieta (např. těhotenský diabetes).

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TO_IT
18.12.22 23:54

Ano, zatím jsem se žádné nedonutila udělat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
18.12.22 23:55

Ne. Cukroví musí být. A chci ho domácí. Máslové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
18.12.22 23:55

Ano, takové vánoce jsem zažila a přežila, nic mi nechybělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
18.12.22 23:59

Ano, pár let o něj nikdo neměl zájem tak nebyl důvod péct. bylo tiramisu a vánočka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.12.22 00:04

Cukroví mám ráda hlavně při pečení, o Vánocích už bych ho mít ani nemusela. Navíc si dám stejně jen pár kousků, jinak mě bolí žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
19.12.22 00:06

Urcite ano. Pecu jen par druhu kvuli detem, sama to skoro nejim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
19.12.22 00:07

Když jsem byla dítě, dělávali jsme mnoho druhů cukroví a ve velkém množství. Jeden rok jsme se však na cukroví úplně vykašlali (už nevím přesně důvod, mám pocit, že my, dcery, jsme se vymluvily na hromadu práce do školy a mámě se do toho samotné nechtělo)…nebylo to pak na Štědrý den ono, prostě to k té atmosféře chybělo…nemusí toho být kvanta, ale aspoň nějaké cukroví každý rok děláme, navíc dostaneme vždy i nějaké od známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelahee
19.12.22 00:59

Poprvé v životě jsem pekla cukroví právě včera 8o podle receptu v časopisu. Rohlíčky, haha. Syn si vzal jeden do pusy a vyplivl ho, že blé :cert: Velká zábava byla u přípravy…než se to vytáhlo z trouby. Tak ještě jedno těsto na docela jiný druh je v lednici a během týdne jedeme na poslední letošní nákup, když tak nějaké koupíme. Cukroví k tomu patří, ale obejdu se bez něj.

• Citovat
  • Upravit
684
19.12.22 01:01

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.12.22 03:04

Neumím. Cukroví k tomu patří. Ač sladké jinak nejim, tak cukroví miluji. Dělám ho dost, ale do silvestra nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.22 03:50

Ano, nemám kvůli práci čas ho péct a vlastně ho ani nemám kde péct :lol: nadlábnu se bramborovým salátkem a večer si rozděláme s chlapem bonbonieru :pankac: cukroví se nadlábnu za pár měsíců v Česku, snad se někomu podaří aspoň malou krabičku pro mě schovat do mrazáku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
19.12.22 04:25

Určitě ano. Já cukroví nejím, manželovi dělám každý rok cca 3 druhy. Jen loni jsme měli doma malé mimino a batole a pečení cukroví bylo to poslední, na co jsem měla chuť a energii, takže cukroví nebylo. Manžel to přežil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.12.22 04:44

Umím si představit vánoce bez cukroví a dokonce i bez salátů. Všude je toho tolik, že před tím člověk stejně neuteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
19.12.22 04:58

Letos jsem se na cukrovi uplne vys…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie