Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky…:-) Holky dostala jsem od ségry Vatikánský chleba štěstí. 6 dní se o něj musím starat a pak podarovat 3 lidem…Chci se zeptat je nějaká pověra, co by se stalo kdyby jsem nepodarovala???
Jako jeden kousek podaruji Svagrove ale ty dva kousky nemám zazim Komu dát…
Jsem docela pověrčivá tak mě zajímá co by se stalo kdyby jsem podarovala jen jeden kousek a zbytek si třeba nechala a upekla to celé…Dekuji ![]()
Pověra určitě je, ale je to asi tak validní, jako černá kočka přecházející přes silnici, nebo houkající sýček
Nestane se nic, já ho dělala nedávno a ty 3 díly sem vyhodila, taky sem to neměla komu dát
ale byl dobrej
nevím jestli to celé sníte, já dělala z jednoho dílu a jedli sme to 3 dny ![]()
Ahoj, je to zrovna půl roku, co se ke mě taky jedna část těsta dostala
Pověrčivá také celkem jsem a tak jsem se do něj pustila a další části pak podarovala
chlebík, nebo spíš buchta byla moc dobrá, takže jsem byla i ráda, že si mohl pochutnat i někdo další
ale jestli se o něj taky sedm dní starali a upekli ho, to už nevím ![]()
@Tereza2609 píše:
Ahojky…:-) Holky dostala jsem od ségry Vatikánský chleba štěstí. 6 dní se o něj musím starat a pak podarovat 3 lidem…Chci se zeptat je nějaká pověra, co by se stalo kdyby jsem nepodarovala???Jako jeden kousek podaruji Svagrove ale ty dva kousky nemám zazim Komu dát…
Jsem docela pověrčivá tak mě zajímá co by se stalo kdyby jsem podarovala jen jeden kousek a zbytek si třeba nechala a upekla to celé…Dekuji
Nic se nestane. Opravdu ne. Já bych takovou pitomost ani nepřijala. Abych to nemusela nikomu dávat.
@Russet píše:
Nic se nestane. Opravdu ne. Já bych takovou pitomost ani nepřijala. Abych to nemusela nikomu dávat.
Za stálého míchání jsem to vlila do hajzlu.
@Aleriga píše:
Za stálého míchání jsem to vlila do hajzlu.
Aby z toho měli i něco Vodovody a kanalizace…
@Kriss Tina Jeden kousek už mám Komu udat.
..
Ještě 2 zkusím a uvidime…ja sem právě celkem poverciva…A nikde jsem na netu nenašla právě co se říká když by se to nerozdalo.. ![]()
@Tereza2609 píše:
@Kriss Tina Jeden kousek už mám Komu udat...
Ještě 2 zkusím a uvidime…ja sem právě celkem poverciva…A nikde jsem na netu nenašla právě co se říká když by se to nerozdalo..
Ostatní ti jistě „poděkují“ za takovou blbost. Donést mi to nějaká kamarádka, tak slušně poděkuju a pošlu ji s tím zpět. Jak můžeš věřit takové blbině?
@Russet píše:
Ostatní ti jistě „poděkují“ za takovou blbost. Donést mi to nějaká kamarádka, tak slušně poděkuju a pošlu ji s tím zpět. Jak můžeš věřit takové blbině?
ale ta buchta je moc dobrá, škoda to vyhodit do haj…
@Tereza2609 píše:
@Russet Jsem proste poverciva no…![]()
Nic se nestane. Je to blbost. Osud si tvoříme svými rozhodnutími. Ne nějakou buchtou.
@Russet píše:
Náhodou já bych poděkovala, bylo to hrozně dobrý, akorát už mě neužije na to rozdávání ![]()
Ke mně se dostal na Velikonoce, byl výbornej a podarovala jsem. Mně to přišlo milý, ale pokud to dal nedáš, nepředpokládám, že se stane něco strašného ![]()
@bjetuschka No na netu se o tom nic nepíše…Jako že pokud nedodrží retezec že se něco stane nebo tak…Píšou jen ze kdyz podsrujes přinese štěstí…Jako já jednomu člověku podaruji ale jeslti dokážu sehnat ještě další dva to nevím.. 🤣