Vatikánský chleba štěstí

417
14.12.22 10:42

Vatikánský chleba štěstí

Ahojky…:-) Holky dostala jsem od ségry Vatikánský chleba štěstí. 6 dní se o něj musím starat a pak podarovat 3 lidem…Chci se zeptat je nějaká pověra, co by se stalo kdyby jsem nepodarovala??? :lol: Jako jeden kousek podaruji Svagrove ale ty dva kousky nemám zazim Komu dát… :mrgreen: Jsem docela pověrčivá tak mě zajímá co by se stalo kdyby jsem podarovala jen jeden kousek a zbytek si třeba nechala a upekla to celé…Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
14.12.22 11:00

Pověra určitě je, ale je to asi tak validní, jako černá kočka přecházející přes silnici, nebo houkající sýček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.12.22 11:04

Nestane se nic, já ho dělala nedávno a ty 3 díly sem vyhodila, taky sem to neměla komu dát :mrgreen: ale byl dobrej :mrgreen: nevím jestli to celé sníte, já dělala z jednoho dílu a jedli sme to 3 dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
14.12.22 11:11

Ahoj, je to zrovna půl roku, co se ke mě taky jedna část těsta dostala :mrgreen: Pověrčivá také celkem jsem a tak jsem se do něj pustila a další části pak podarovala :mrgreen: chlebík, nebo spíš buchta byla moc dobrá, takže jsem byla i ráda, že si mohl pochutnat i někdo další :mrgreen: ale jestli se o něj taky sedm dní starali a upekli ho, to už nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.12.22 12:35
@Tereza2609 píše:
Ahojky…:-) Holky dostala jsem od ségry Vatikánský chleba štěstí. 6 dní se o něj musím starat a pak podarovat 3 lidem…Chci se zeptat je nějaká pověra, co by se stalo kdyby jsem nepodarovala??? :lol: Jako jeden kousek podaruji Svagrove ale ty dva kousky nemám zazim Komu dát… :mrgreen: Jsem docela pověrčivá tak mě zajímá co by se stalo kdyby jsem podarovala jen jeden kousek a zbytek si třeba nechala a upekla to celé…Dekuji :)

Nic se nestane. Opravdu ne. Já bych takovou pitomost ani nepřijala. Abych to nemusela nikomu dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
14.12.22 12:55
@Russet píše:
Nic se nestane. Opravdu ne. Já bych takovou pitomost ani nepřijala. Abych to nemusela nikomu dávat.

Za stálého míchání jsem to vlila do hajzlu.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.12.22 13:10
@Aleriga píše:
Za stálého míchání jsem to vlila do hajzlu.

Aby z toho měli i něco Vodovody a kanalizace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.12.22 14:54

@Kriss Tina Jeden kousek už mám Komu udat. :D.. :D Ještě 2 zkusím a uvidime…ja sem právě celkem poverciva…A nikde jsem na netu nenašla právě co se říká když by se to nerozdalo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.12.22 15:00
@Tereza2609 píše:
@Kriss Tina Jeden kousek už mám Komu udat. :D.. :D Ještě 2 zkusím a uvidime…ja sem právě celkem poverciva…A nikde jsem na netu nenašla právě co se říká když by se to nerozdalo.. ;)

Ostatní ti jistě „poděkují“ za takovou blbost. Donést mi to nějaká kamarádka, tak slušně poděkuju a pošlu ji s tím zpět. Jak můžeš věřit takové blbině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76438
14.12.22 15:05
@Russet píše:
Ostatní ti jistě „poděkují“ za takovou blbost. Donést mi to nějaká kamarádka, tak slušně poděkuju a pošlu ji s tím zpět. Jak můžeš věřit takové blbině?

ale ta buchta je moc dobrá, škoda to vyhodit do haj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.12.22 15:13

@Russet Jsem proste poverciva no… :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.12.22 16:59
@Tereza2609 píše:
@Russet Jsem proste poverciva no… :D :mrgreen:

Nic se nestane. Je to blbost. Osud si tvoříme svými rozhodnutími. Ne nějakou buchtou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.12.22 17:08
@Russet píše:

Náhodou já bych poděkovala, bylo to hrozně dobrý, akorát už mě neužije na to rozdávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
14.12.22 17:11

Ke mně se dostal na Velikonoce, byl výbornej a podarovala jsem. Mně to přišlo milý, ale pokud to dal nedáš, nepředpokládám, že se stane něco strašného :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.12.22 21:36

@bjetuschka No na netu se o tom nic nepíše…Jako že pokud nedodrží retezec že se něco stane nebo tak…Píšou jen ze kdyz podsrujes přinese štěstí…Jako já jednomu člověku podaruji ale jeslti dokážu sehnat ještě další dva to nevím.. 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí