Umřel mi chlapeček ve 32tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
935
19.2.20 21:23

Umřel mi chlapeček ve 32tt

Ahoj. Ještě na začátku ledna jsem odcházela od svého gynekologa s tím, že je všechno v pořádku. První těhotenství, první pokus, první i druhý screening rovněž v pořádku. Všechno jsem hlídala vzhledem ke své anamnéze - endokrinologii, hematologii, měla jsem i preventivně testy na imuno a všechno ok. Na třetím screeningu v Motole ale problém, že je malý moc malý, že má bříško o 3-4 týdny pozadu a že má hraniční průtoky. Kontrola za týden, hlídat tlak, podezření na preeklampsii. Po týdnu žádná změna k lepšímu, hospitalizace a ten samý den malému v noci přestalo bít srdíčko. :(
Rána jako z čistého nebe. Musela jsem ho hned ten den porodit. Nikdo nic nechápe, nikdo nic neví (gynekologové ani pediatři), ale prý to vypadá na nedostatečnost placenty. Malý bez zjevné vady, placenta i pupečník rovněž.
A já nevím, jak mám dál žít. Ještě min. 2 měsíce budu čekat na výsledky pitvy (pokud se vůbec něco dozvíme) a pak genetika. Visím ve vzduchoprázdnu…ještě nedávno jsme kupovali kočárek, teď vybírám dětskou urničku. Místo nákupu hraček chodím pro květiny a hřbitovní svíčky. A strašně ho miluju a moc mi chybí…je to neuvěřitelná bolest. Bylo to naše první dítě, krásný chlapeček. Všechno se nám sesypalo…
Prosím, vím, že jsou tady holky s podobným osudem, co vám pomáhalo v nejhorších chvílích? Není to ještě ani měsíc a já mám pocit, že bolest a žal je čím dál horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
19.2.20 21:26

Posilam objeti a hodne sil. Vubec si to nedokazu predstavit, jakou bolest prozivate :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.2.20 21:32

Moc mě to mrzí, nemám slov :( :hug: Je tu uzavřená skupina Prázdná náruč, to je kromě času asi nejlepší terapie - sdílení. Jistě se ti některá z děvčat ozve, tak se s důvěrou přihlaš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
19.2.20 21:35

Je mi to líto. Upřímnou soustrast.Je to klišé, ale pravdivé, že to chce čas. Nikdy to nepřestane bolet, ale hrany té bolesti se obrousí jen a jen časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.2.20 21:38

@Danuska89 vím že sis sem přišla pro radu ae nedalo mi to a tvůj příspěvek jsem si přečetla. Mám z toho husinu, strašně moc mě to mrzí. Nedovedu si tu bolest ani představit. Posílám hodně sil. Držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
19.2.20 21:42

Prazdnakolebka. cz, jsou tam rady i kontakty, strašně mě to mrzí, posilam objeti i pochopení, myslim, ze pomůže až cas… Hodně sil…

• Citovat
  • Upravit
26747
19.2.20 21:45

@Danuska89 hrozně mě to mrzí :,( upřímnou soustrast, pomůže jen čas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
19.2.20 21:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
19.2.20 21:51

Je mi to tak líto! Tohle je přesně to, čeho se bojím nejvíc… Drž se… 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
19.2.20 21:59

Ironie osudu je, že na začátku těhotenství jsem o podobném případu četla. Proto jsem k tomu všemu přistupovala fakt s respektem a pořád jsem si říkala, že se může něco stát. Že se nemám radovat dopředu. Takovéhle smýšlení mi bylo několikrát vyčteno, že „takhle přeci nemohu přemýšlet“. Celou dobu jsem se fyzicky cítila skvěle, absolutně žádný problém a pak tohle. Já vím, čas…ale já vůbec nevím, jestli tu bolest nějak přežiju. S láskou vzpomínám na maličkého vrtění a kopanečky, škytavku…a 4D ultrazvuk je to jediné, co mi z jeho krátkého života zbylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 22:03

Moc mě to mrzí a cítím tvou bolest. Také jsem zažila, jen o trošku dříve. Bolest byla strašná, přišly deprese a pocit, že už nic nemá cenu. Pomohl jen čas, a to že jsem šla brzy do práce a měla kolem sebe super lidi…Soucítím s tebou…

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
19.2.20 22:07

@Danuska89 je mi to strašně moc líto :,( přeju ti, ať to čas jednou aspoň trochu zahojí

• Citovat
  • Upravit
3166
19.2.20 23:34

Upřímnou soustrast :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.2.20 06:48

@Danuska89 Je mi to líto musí to být hrozné :,( držte se oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
20.2.20 08:02

Je mi to moc líto, posílám :hug: :hug: je tady diskuze prázdná náruč, funguje už dlouho, jsou tam holky, co si tím prošly, špatně se hledá, našla jsem ti odkaz, posílám, zažádej o vstup, vezmou tě mezi sebe, tam ti budou rozumět a možná ti i pomohou. Drž se https://www.emimino.cz/…-o-clenstvi/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty