Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máme velká (francouzská)okna. Přítel koupil poukaz na mytí oken od agentury.No nevím, teď hodně prší, zase se to zacáká…KDy myjete NEbO NECHÁVÁTE MÝT VELKÁ OKNA VY? dík za tipy ![]()
A já poprosím, mám tu hrnek od kafe. Je vhodné ho umýt teď k večeru anebo to nechat na ráno? Já toho mívám večer moc, ale ráno bych na to mohla zapomenout ![]()
@tamata píše:
A já poprosím, mám tu hrnek od kafe. Je vhodné ho umýt teď k večeru anebo to nechat na ráno? Já toho mívám večer moc, ale ráno bych na to mohla zapomenout
@maskovak já okna myju dle potřeby - jestli je máš špinavý, tak je nech umýt teď, ne? jestli to ještě jde, tak před Vánoci…
@tamata Říká se, že na podzim se okna umývat nemají.
Příspěvek upraven 18.10.16 v 16:40
@Jitul.kaaa9 Máš recht, počkej s tím před svátky…
Příspěvek upraven 18.10.16 v 16:41
@sabrinafromprague píše:
@tamata Já že se říká, že na podzim se velká okna v plískanicích umývat nemají…máme prosklená obrovská přes celou stěnu pokojů, takže to není žádná malá práce…
Já ti nevím. My když měli špinavá okna, tak jsme se přestěhovali a to si teď nedělám legraci ![]()
@maskovak píše:
Ahoj, máme velká (francouzská)okna. Přítel koupil poukaz na mytí oken od agentury.No nevím, teď hodně prší, zase se to zacáká…KDy myjete NEbO NECHÁVÁTE MÝT VELKÁ OKNA VY? dík za tipy
Na podzim, když padá s deštěm smog, lépe nemýt, také máme velká. Pokud tedy není nutno. Ideální je mytí velkých oken, i balkonových, pochopitelně v létě.
A vážně. My jsme z Prahy, z centra, jak je tu smog a prach, tak se snažíme nemýt v podzimním deštivém počasí a za sněhu, protože částečky prachu se dostávají do kapek deště a vloček a ulpívají na oknech a zvlášť u velkých oken je to problém. Takže umyji lehce před Vánoce a velké mytí až na jaře
![]()
To koukám, že někdo myje okna víc a míň (ne častěji a nečastěji).