Máte sušičku na prádlo - jakou doporučíte?

123
16.10.16 08:49

Máte sušičku na prádlo - jakou doporučíte?

Během 14 dnů bychom rádi koupili sušičku na prádlo. Můžete mi prosím napsat jaký typ přesně máte, jak jste s ní spokojené, jak dlouho trvá program suché do skříně? Koupily byste si ji znovu? Moc děkuji za odpověď. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1894
16.10.16 08:53

Máme už 1,5 roku a značku beco, nepotřebujeme vývod na odpad, vodu vždy po sušení vylívám. Nemůžu si jí vynachválit. ani v létě nedávám moc prádlo na balkon. máme souseda co rád kouří a mi ten kouř vadí takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21676
16.10.16 08:53

Mám doma už rok Beko. Přesný tip si nepamatuji. Suším buď mix materiálů cca hodinu a půl a nebo ručníky a ložní cca dvě a půl hodiny. Sem tam je něco vlhké, hlavně gumy v synových teplácích. Nechávám to doschnout do rána a vše OK. Je to takový rozumný poměr kvalita-cena. Asi bych ji koupila znova. Díky ní už v podstatě až na pár kousků prádlo nežehlím. Ano, třeba utěrky nejsou dokonale rovné, ale to mi nevadí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
16.10.16 09:07

Máme Lg a super. Program jak kdy někdy 2,5h jindy se zkrátí třeba na hodinu, dle pradla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35917
16.10.16 09:25

Mám Siemens, není nejhorší, ale nevím proč Bosch jsem měla nějak radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.10.16 09:36

Já chtěla šla do velké náplně prádla - 9kg. Vývod do odpadu, ‚žehlení‘ párou, pak další blbosti jako dotykový displej, jde i ovládání přes tablet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
16.10.16 10:19

Jediné Bosch šlape už 8lett jako hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
16.10.16 12:35

@lucisuska, my máme AEG, je to kombinace pračky se sušičkou s tepelným čerpadlem, napojením na vodu a odpad. 6 kilo prádla „do skříně“ suší asi 4 hodiny. Společně praním je to o dost delší. Hodně lidí tu říká, že je naopak lepší mít pračku a sušičku zvlášť, kvůli poruchovosti a že kombinace neusuší tolik prádla co vypere. Nám se to tedy zatím nerozbilo.
V případě naší AEG je vyprání max 9kilo, sušení max 6kilo. Takže to dělám tak, že ráno do pračky šoupnu horu prádla a jdu do práce. Odpoledne to vytáhnu, dám do skříně a šoupnu tam další várku. Než jdeme spát, dá se tam šoupnout třetí várka.
Na kombinaci je dobré, že prostě nemusím čekat až se prádlo dopere, pak půlku vypraného přendat do sušičky a přemýšlet co mezitím udělat stou neusušenou půlkou prádla, kterou už sušička nepobere (prát se totiž dá vždycky víc prádla než sušit, byť v případě samostatných přístrojů). Používám to tedy jako takovou kouzelnou skříňku - hodím špinavé hardy, vytáhnu čisté, suché, voňavé. Co se stím prádlem děje v mezičase je mi šumák :D Podobně je to s myčkou, taky nemám jednu myčku na mytí a druhou na sušení nádobí - to by mi asi švihlo :mrgreen:

Jinak sušička je výborná věc hlavně na ponožky, kalhotky a další drobnosti. Když si představím ten pravěk, kdy jsem každou ponožku věšel na šňůru a připínal kolíčkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný