Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, zařizuji novou kuchyn a chtěla bych si pořídit indukční desku, ale ubec nevím jakou značku atd…muzete nekdo poradit jakou mám koupit nechci kupovat tu nejlevnější když uz tak at k nečemu je. Děkuji
My máme značku Gorenje. Stála kolem 7 000. A jsem spokojená ![]()
@nikola 22 buď podle ostatních spotřebičů v kuchyni nebo podle peněz či vzhledu, funkčnosti,… Je hodně možností a vybrat si musíš sama… ![]()
Tak jinak mám vše bosch
nechci kupovat to nejlevnější aby to neco vydrželo…
My máme siemens, co má rozšiřitelnou varní plochu (postavíš klidně 2 x hrnec o průměru 26 cm vedle sebe). Byla drahá, ale je super. Teď jsem měla vařit na plynu jak jsem byla u mámy a byla to katastrofa ![]()
A ano, uznávám, že ve většině rodin není potřeba mít 2 obr hrnce vedle sebe ![]()
Koukám, že jsou tu velmi fundované odpovědi - tmavá, světlá,… ![]()
dnes toho indukce i hodně umějí, jsou různě vybavené, např. časovač, spojené varné zony, atd. Proto doporučuji jít teba na heuréku, zadej si tam indukci a tam už ti vyjede spousta typů, co umí a i recenze.
Jo a naše má i senzor smažení a ten je taky super. Nepřepaluje se olej, hlídá si to nějak samo ![]()
@iwa83 píše:
Jo a naše má i senzor smažení a ten je taky super. Nepřepaluje se olej, hlídá si to nějak samo
no to už mají fritáky x desítek let ![]()
@redbulka tak my napr. tolik nesmažíme a friťák nemáme. Ale jedno za čas květák nebo žampiony jsou fajn. Ale vždy mě to štvalo jak se to ke konci přepalovalo a jak to buď bylo moc nebo málo… takhle to bylo super od začátku do konce.
@redbulka píše:
Koukám, že jsou tu velmi fundované odpovědi - tmavá, světlá,…dnes toho indukce i hodně umějí, jsou různě vybavené, např. časovač, spojené varné zony, atd. Proto doporučuji jít teba na heuréku, zadej si tam indukci a tam už ti vyjede spousta typů, co umí a i recenze.
To je na mě? Tak nejlepší je nejspíš zadat diskusi, když sama ví jen to, že chce indukci… ![]()
V dalším příspěvku jsem psala o dalších aspektech výběru ![]()
@iwa83 píše:
@redbulka tak my napr. tolik nesmažíme a friťák nemáme. Ale jedno za čas květák nebo žampiony jsou fajn. Ale vždy mě to štvalo jak se to ke konci přepalovalo a jak to buď bylo moc nebo málo… takhle to bylo super od začátku do konce.
já mám friták hlavně na langoše, ty dělám domácí a všichni se po nich můžou utlouct a pak taky hlavně na topinky, cca 1× za čtvrt roku, sem tam hranolky. Často ho tedy nepoužívám, ale na to málo se hodí velmi.
@redbulka no vidíš, to my langoše zásadně na sporáku, topinky na sucho a smažené asi tak 6 x do roka (včetné řízků a kapra na Vánoce - ale já radši pečeného).
@iwa83 píše:
@redbulka no vidíš, to my langoše zásadně na sporáku, topinky na sucho a smažené asi tak 6 x do roka (včetné řízků a kapra na Vánoce - ale já radši pečeného).
právě ty langoše třeba jsou ve fritáku mnohem pohodlnější, olej se nepřepaluje, neprská všude kolem, je čisto. řízky smažený téměř nedělám, přešli jsme na naložená masa ![]()