Sušička Bosch - jaké programy používáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
13.10.16 20:24

susicka bosch,jaké programy pouzivate?

Dobrý večer majitelky sušiček :D chci se zeptat, máte některá susicku Bosch? jaké používate programy na běžné oblečení, dětské i Vaše? Děti mají trička i spodní prádlo s potisky, dáváte naruby? mám ji dva dny a zkoušela jsem jen ručníky, výsledek úžasný..jen u oblečení mám strach ze sražení a z těch gumových obrázků…děkuji za odpovědi…K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
13.10.16 20:36

Dávám do sušičky skoro vše. Ručníky suím na program ručníky, to je jediné jasné a jednoduché :-D Ostatní prádlo si rozdělím na dvě části:

první dám sušit trička, která jsem dřív žehlila, k tomu klidne i kalhoty a další věci, co se žehlí, zapnu program syntetika do skříně a po skončení zapnu bavnu do skříně. Prádlo je suché a stačí vyžehlit rukama a složit. Nedávám nic naruby, potisky na trikách i spodním prádle drží.

až tohle dosuším a poskládám, hodím do pračky zbytek - ponožky, kalhotky, leginy, punčošky apod., co se nežehlí, tak tam toho může být hodně a nevadí, že to před sušením chvíli leží vedle. Postup sušení je stejný - syntetika do skříně a až pak bavlna. Když bych dala hned bavlnu na mokré prádlo, bála bych se sražení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
13.10.16 20:37

Mam siemens (podobna jako bosh) a pouzivam pouze suche do skrine. Davam tam skoro vsechno, je fakt, ze se to rychleji opotrebi (vytaha, olezou obazky), nez pri suseni na snure. K cemu mam citovy vztah nebo je to moc jemne (podprsenky a tak) tak to hodim na susak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.10.16 21:16

Dávám mix. Moje a dětské tam dávám všechno. Bavlněné tepláky a punčocháče se trochu vysrážely. U obrázků záleží na kvalitě, ale jestli si mám vybrat, tak radši vyšisovaný obrázek než sušák a žehlička :lol:
Manželovo košile a polotrika do sušičky nedávám, od doby, co jsem mu tam naházela funglnový drahý trika do práce a všechny sražený, myslela jsem tenkrát, že mě odvezou…
Ložní sušim na extrasuché do skříně. Jiné programy asi ani nepoužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.10.16 21:27

Sušim všechno dohromady, co vyjde z pračky, žádné třídění,
dávám nejčastěji cotton very dry, nic nežehlím, vždy jen rukama uhladím a je to
jediné co nedávám do do sušičky je termoprádlo (prý může být „zničena“ termo funkce) a podprdy, protože už se mi tam 2× vymlela kostice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
13.10.16 21:29

Uvazuji o susicce bosh. mam dotaz, mohou se veci od sebe zabarvit? treba cervene a bile rucniky, ktere peru zvlast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68916
13.10.16 21:44

Pouzivam jenom suche do skrine plus (ten nejdrastictejsi) na vsecko. Extra citlive veci do susicky nedavam, jinak temer vse. A susim celou pracku, do ktere uz jsem roztridila, tudiz se mi nikdy nestalo, ze by se sesel cerveny a bily rucnik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
14.10.16 07:50

@Jenisa

zatim se mi to nestalo, ale vetsinou peru po prackach a ty jsou barevne roztridene. Parkrat jsem dve pracky smichala do jedne susicky, bez nasledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.10.16 08:00

Dávám všechno co v pračce vyperu, nic netřídím, používám program sport. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
14.10.16 13:40

@olga1975 diky, prave ja peru taky zvlast, ale nekdy je to po polovicnich davkach a to suseni by asi pak vychazelo draz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.10.16 18:40

Děvčátka, děkuji moc za rady :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie