Unava a neusnutí

2
2.11.22 16:41

Unava a neusnutí

Dobry den
Mam trimesicni holcicku, pres den velmi spatne usina, nevadilo by mi to, kdyby to nevadilo ji, jenze je viditelne ospala a neusne. Neusna sama od sebe jako nektere deti kdekoliv. Neusne ani kdyz ji zkusim uspat v klidu. Stane se z toho to, ze si hraje, u toho uz v te unave zacne pokrikovat, pobrekavat, pak brecet az je z toho rev a usne az ukolebanim pod digestori.
Da si 20minut a pak je zas spokojena.
V kocarku usne. Ale to bych musela trikrat denne behat venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10137
2.11.22 16:50

Tak běhej ne? Já takhle chodila do klukova roku.. doma nespal, jen v noci… Jinak v kočáru, a to dal i dvě hodiny… A spánek plodí spánek.. ;)

Jinak pokud, potrebuje' houpat a digestoř, tak vzpomíná na břicho… Kup šátek, nosítko a třeba bude spát líp, a ty můžeš uklízet, vařit, běhat venku a nebo taky nedělat nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.11.22 16:50

@Mismisi tak 3× denně běhej venku. My tak taky behali. Dokonce jsem jednu dobu měla 2 kočárky, protože mi starší (2,5 roku) jinak nechtěl spát. Takže mladšího do nosítka, uvozit staršího, zaparkovala jsem ho doma a šla vozit mladšího. Jezdila jsem jen před domem.
Děti jsou malé jen jednou.
Mladší se nesměl přetáhnout, jinak pak nespal vůbec. Prostě jsem ho v „plné síle“ drapla a uspala. Kdybych ho nechala, tak by nespal vůbec.

• Citovat
  • Upravit
2
2.11.22 16:58

To bricho to jo, to ji trapi, to taky porad resime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
2.11.22 16:58

On se ten spánek hodně mění a co platí dnes, nemusí platit za měsíc. Ale pokud zabírá bílý šum, zkuste jí ho pustit z počítače k usnutí v postýlce, u nás zabíral. Bylo období, tak mezi 3.-5.měsícem, kdy usínala jen na 20 minut, pak zas byla vzhůru, ale pak se to zase změnilo a od půl roku do roka a půl spala krásně dvakrát denně, dopo a odpo doma v postýlce. Pak už jen odpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6917
2.11.22 17:28

Pokud máš jen jedno dítě, tak prostě jezdi s kočárkem, o co kráčí? Dcera do roka spala přes den jenom v kočárku. Moc ráda na to vzpomínám. MP3 do ucha, spící dítě, čerstvý vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
2.11.22 18:15

Vyzkoušej bílý šum. Zdálo se mi to jako blbost ale zachránilo mě to u první dcery život 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.11.22 18:38
@Mismisi píše:
Dobry den
Mam trimesicni holcicku, pres den velmi spatne usina, nevadilo by mi to, kdyby to nevadilo ji, jenze je viditelne ospala a neusne. Neusna sama od sebe jako nektere deti kdekoliv. Neusne ani kdyz ji zkusim uspat v klidu. Stane se z toho to, ze si hraje, u toho uz v te unave zacne pokrikovat, pobrekavat, pak brecet az je z toho rev a usne az ukolebanim pod digestori.
Da si 20minut a pak je zas spokojena.
V kocarku usne. Ale to bych musela trikrat denne behat venku.

Od narození jsem s dětmi chodila minimálně 2× za den ven. A pokud bylo potřeba, tak procházky prodlužovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velo
2.11.22 18:40

Hele ale to je normální, že se několikrát denně běhá ven, aby se dítě vyspalo, když to jinak nejde. Co je na tom za problém? Já do cca pátého měsíce chodila tak 20 km denně, aby malá spala.

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
2.11.22 18:42

@xsaleen jojo, díky každodenní 10 km procházce jsem byla na mateřské fit jako nikdy…
Tříměsíční mimco naložit do kočáru a hurá ven, nemrzne, tak využít hezký podzim

• Citovat
  • Upravit
10137
2.11.22 18:53

@Lojzísek a co víc třeba viď?

Hodně matek si neuvědomuje, že mateřskou nemají proto, aby doma měli navareno a vypiglovano ale že se mají věnovat miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
2.11.22 18:55

@Anais Brno my chodili fakt furt. Kluk únorový, tak zima hned ze startu.. ale když byl první, tak to šlo.. a druhej už byl zlatej a spal kdekoliv… Dcera zase nechtěla do kočáru.. za bdělého stavu nebylo možný ji tam dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
2.11.22 19:30

@xsaleen jo syn listopadový. Ještě dneska si pamatuju, když mu rostly zuby kolem toho prvního roku, napadlo 20 cm sněhu, ale kočár a prší bylo jediné místo, kde neřval. Tolik čokolády jsem nikdy já nervy nesnedka 😁 a těch kilometrů ve sněhu, chodila jsem na sídlišti pomalu za sypacem, abych projela

• Citovat
  • Upravit
7860
2.11.22 19:32

Jo jo, to bývala fyzička, když jsme běhali 2-3× denně na 2h ven s kočárkem a ten hlavně nesměl zastavit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
2.11.22 19:33

Cauky, můj syn do cca 8m spal jen v jedoucim kočárku, takže jediná šance chodit ven, tedy jsem chodila. Pak se to otocilo, kočárek nyní nesnáší a chce spát jen doma, ideálně když někdo leží s nim. Tak nyní organizujeme den tak, aby měl čas se doma vyspat. Jakmile nekam musíme a tedy nespí doma, nespí vůbec a je to s nim všechno do večera jeste horší, takže doporučuji v zajmu vlastního psychického klidu najít zkratka cestu, aby nějak spali :D. Však ono to nebude trvat do nekonečna. Pevne nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí