Únava před a po menstruací?

Anonymní
18.12.21 17:38

Únava před a po menstruací?

Čau holky, vždy tak den před MS začnu být hrozně unavená, ale fakt šíleně :zed:. První den MS docela silné krvácení pak to postupně slábne, teď je to 4. den, krvácení už lehoučké, ale únava pořád stejná.. A tak je to každý měsíc.. Přejde to snad až po ovulaci. Může to být třeba nedostatkem železa? Na krev jsem byla v březnu (bylo to cca 2 měsíce po porodu, takže MS ještě nebyla) a železo v normě. :nevim:.. Užívám gynex, hořčík, pangamin.. Myslíte, že bych mohla zkusit ještě přidat nějaké tabletky železa? Popřípadě jaké byste mi doporučily? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
18.12.21 17:43

Ja bych to nejdriv resila s gynekologem nebo obvodakem, nech si znovu udelat krevni obraz a z toho se uvidi. Nedopovala bych se zelezem ani nicim jinym jen tak dle vlastniho uvazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 18:08

@Ernais Jo, asi máš pravdu. Po vánocích tam budu muset skočit. Právě mi gyn. doporučil ten hořčík na bolesti při menstruaci a měl by být i proti té únavě, ale na to to vůbec nezabírá, takže problém bude asi někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
27.12.21 18:45

Unava

Ahojte mám 18 rokov nemám žiadne choroby okrem panickej poruchy a úzkosti. Pred menštruáciou som mala nonstop pocit neúplného nadychu ktorý pretrvával no všimla som si aj že keď prisla menstruacia začali sa mi samé robiť modriny a stále som veľmi unavená a bleda. Mal niekto s týmto skúsenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí