Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych to nejdriv resila s gynekologem nebo obvodakem, nech si znovu udelat krevni obraz a z toho se uvidi. Nedopovala bych se zelezem ani nicim jinym jen tak dle vlastniho uvazeni.
@Ernais Jo, asi máš pravdu. Po vánocích tam budu muset skočit. Právě mi gyn. doporučil ten hořčík na bolesti při menstruaci a měl by být i proti té únavě, ale na to to vůbec nezabírá, takže problém bude asi někde jinde.
Ahojte mám 18 rokov nemám žiadne choroby okrem panickej poruchy a úzkosti. Pred menštruáciou som mala nonstop pocit neúplného nadychu ktorý pretrvával no všimla som si aj že keď prisla menstruacia začali sa mi samé robiť modriny a stále som veľmi unavená a bleda. Mal niekto s týmto skúsenosti
Čau holky, vždy tak den před MS začnu být hrozně unavená, ale fakt šíleně
. První den MS docela silné krvácení pak to postupně slábne, teď je to 4. den, krvácení už lehoučké, ale únava pořád stejná.. A tak je to každý měsíc.. Přejde to snad až po ovulaci. Může to být třeba nedostatkem železa? Na krev jsem byla v březnu (bylo to cca 2 měsíce po porodu, takže MS ještě nebyla) a železo v normě.
.. Užívám gynex, hořčík, pangamin.. Myslíte, že bych mohla zkusit ještě přidat nějaké tabletky železa? Popřípadě jaké byste mi doporučily?