unavená v těhotenství

1
25.7.08 19:38

unavená v těhotenství

Maminky, prosím o vaši zkušenost,jsem v 10tt a jsem šíleně unavená a hlavně se hned zadýchám.to mě trápí nejvíce. při normální chůzi. je to normální?????? taky je mi celý den špatně. naštěstí nezvracím, ale cítím se fakt mizerně.
je to mé 2 těhotenství a při prvním jsem se cítila naprosto dokonale bez problémů.
ren :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pavlička
25.7.08 20:07

Jojo, je to normální :lol:, já jsem k tomu všemu i zvracela a to až do 6. měsíce, dalo by se to přirovnat ke klasické kocovině :lol: 8O

• Citovat
  • Upravit
1064
25.7.08 20:35

ja jsem specielne prvni tri mesice chodila spat o pul desate a byla jsem uplne vyrizena. nastesti jsem mela cele prazdniny dovolenou,tak se to dalo. nevim, jak bych ustala praci. pak se to srovnalo, jenom jsem nevydrzela dlouho stat, to mi busilo srdce a bylo mi na omdleni. to jsem se naucila zehlit v sede a vesele v tom pokracuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
25.7.08 21:53

Bohužel je to normální, já jsem taky byla v 2. těhotenství na začátku víc unavená, než v tom prvním. A taky jsem asi do 12 tt zvracela, což mě hodně vyčerpávalo. U prvního nic, pohoda. Takže vydržet, po tom 12 tt bude líp, druhý trimestr už byl o dost lepší, to jsem i normálně fungovala :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
26.7.08 00:28

Ahojky, tak já jsem těhotná poprvé.
V týdnech 8-14 jsem prospala 18-20 hodin denně. V podstatě jsem se budila ve čtyři když přišel manžel z práce, pojedla jsem s nim a zas usla. Přes den jsem se max vzbudila na záchod nebo pojíst…ale během 30 minut jsem zas usínala za chůze a dojít do obchodu pro rohlíky byl výkon pro celý den.
Po 14 týdnu se to zlepšilo, 15-18tt jsem prospala asi těch 12-14 hodin.
Po tom 18tt už funguju „normálně“ …10 hodin spánku a mimo to jsem plná energie, teda pokud venku neprší.

Jo jinak v tom 8tt jsem odešla na nemocenskou…dojíždím do práce 2×25km svým autem a máme 8h pracovní dobu s hodinovou polední pauzou. A na nemocenskou jsem šla právě kvůli únavě, protože jsem nejen usínala v práci za počítačem (prostě najednou jsem zjistila, že jsem se vzbudila) tak jsem měla i strach jezdit z práce domů, abych nebourala.

Takže pokud můžeš tak spi, tělo si řekne kolik bude potřebovat. Určitě nelámej nic na „sílu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
26.7.08 07:34

Ahoj, jak už holky říkaly, je to úplně normální:-) Moje první těhu bylo pohodové, za to teď, to druhé:-) První 3-4měs bych prospala, bylo mi zle..Neboj, ono to kolem toho 16-20tt přejde!! Hlavně odpočívej, pokud máš možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
28.7.08 13:04

jo, jo, je to normál. Já jsme pořád spala , jedla nebo zvracela. A když už jsem vystrčila nos z domu, tak jsem funěla,„jak když jse kanec z bukvic“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
30.7.08 15:07

I já prospala celé první tři měsíce. Stačilo abych šla se smetím a šup, dvě hodinky prospané. Do krámu jsem ani nechodila… nakupoval přítel. Jen spi, když to tělo potřebuje… Po porodu toho moc nenaspíš, tak si užívej spánek a odpočinek :wink:
Přeji pohodové těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
30.7.08 15:07

I já prospala celé první tři měsíce. Stačilo abych šla se smetím a šup, dvě hodinky prospané. Do krámu jsem ani nechodila… nakupoval přítel. Jen spi, když to tělo potřebuje… Po porodu toho moc nenaspíš, tak si užívej spánek a odpočinek :wink:
Přeji pohodové těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
30.7.08 18:25

Ahoj tak já ze začátku byla v pohodě,zvládala jsem všechno s přehledem,za to teď.Já bych spala od rána do rána,dojít do krámu a to ho mám deset minut je výkon na dlouho,hned jsem zadýchaná,spocená no hrůza.A uklidit doma :?: :! to si rozkádám na etapy.Každý den kousek,už dva dny se nutím do žehlení :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.7.08 14:29

Taky jsem měla spavou nemoc asi tak do 12. týdne :wink: . Copak o to, v práci jsem si kdyžtak schrupla na kartonech (dělala jsem v archivu), ale jestli mě tohle přepadne v druhém těhu (o což se právě začínáme pokoušet), tak to teda nevím, jak zařídím, když máme doma takovou neunavitelnou rošťandu, která určitě nepochopí, že maminka chce ve dne (nebo, když na to přijde, i v noci) spát :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.7.10 22:33

únava

Tak jsem si myslela, že nejsem normální, když bych prospala celý den jsem v 8 tt. Děkuji za vaše přispěvky, ještě ke všemu je mi na zvarecní, ale za tím nezvracím. Vůbec nic doma nezvládám a to ještě nemám jako některá z Vás doma roštáka nebo rošťačku. To vážně nevím jak bych to zvládla? :zed: :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
30.7.10 09:47

Ahoj, jsem také 10tt a cítím se stejně, ráno vstávám v 5 do práce, ale s velkou námahou, připadám si k smrti unavená, v půl 3 jdu domů, odhodím kabelku, svršky a zapluju do peřin, tam spinkám tak do půl 6, pak na chvilku ožiju, většinou se probudím hlady (další pro mě nezvyklí jev), najím se a tak po 9 hodině zase odpadnu, manžel si ze mě dělá srandu, že jenom jím a spím. Krom toho se cítím pořád malátná, motá se mi hlava a strašně slabá, nezvracím, ale žaludek mám na vodě, trápí mě hlad, ale když něco sním je mi hned špatně a pak tak 2 hoďky hekám a myslím, že se pozvracím..... :-? Jo a to jsem těhotná po 3, ani jedno těhotenství mi takhle nebylo, takže třeba bude konečně kluk..... :wink: .Pokud bysis chtěla kdykoliv popovídat klidně se na mě obrať, budu ráda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
addonika
1.8.10 16:05

Ahoj tak to jsem rada ze v tom nejsem sama .. jsem v 6tt a uz je mi hrozne jenom lezim,jim , a spim ,ale ani to jidlo mi moc nejede jak mi je hrozne:)

• Citovat
  • Upravit
98
2.8.10 09:41

Ahoj holky, tak já jsem na tom uplně stejně, večer jdu spát brzo, a ráno dlouho vstávám, zbytek dne odpočívám a často i prospím :)) vzbudím se jen na jídlo na záchod, nebo abych vyběhla se psíkem ale to už se mi chce zase spát ..jsem ve 12tt tak doufám jak tady píšete že to brzo přejde, protože nejsem ničeho schopná a vubec nejsem použitelná ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí