Unica Praha

14
5.5.22 18:26

Unica Praha

Zdravím Vás,
máte někdo zkušenosti s pražskou klinikou Unica?
Uvažuji o přechodu z Podolí tam.
Případně máte někdo zkušenost s tím, že když mám vyšetření dělané jinde a předcházím na novou kliniku, zda jim stačí poskytnout výsledky z předchozích a není třeba opakovat znovu?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.5.22 21:30

Já byla velmi nespokojená s přístupem. Testů dělali málo a přišla sem si tam jen jako zdroj peněz. Navíc šílená komunikace a nemají otevřeno přes víkend což u něčeho je dost problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.22 20:27

Ahoj, já tam přešla z jiné kliniky a já tedy spokojená byla. Embriologove jsou tam na nejlepší úrovni..což je základ beztak.
Doktoři byli super všichni, moc příjemné prostředí. Já přišla z menší kliniky a naopak tahle na mě stále působila dost přívětivě, co se týká prostředí a jednání. Naopak, žádné maso výrobna. Doktoři se nestřídají, pokud nemáš vyloženě problém s termínem jako já, ale to bylo na můj popud, jezdila jsem tam opravdu z velké dálky.
Testů mi dělali stejně jako v předchozí, chtěli si udělat svoje vlastní tedy, i spermio. Ale uběhla od těch našich testů poměrně dlouhá doba. Jak už jsem byla zběhlá, co se týká ivf, navrhla jsem, že nechci píchat gonalem, se kterým jsem stimulovala dříve. Vůbec nic nebyl problém, domluvili jsme se na protokolu, navrhli jiný stimulant.

Nakonec oproti předchozí klinice, až neskutečný úspěch, co se týká počtu získaných embryí do 5 dne. Nám se to tedy vyplatilo :srdce:

Ale par menších chybiček jsem tam našla, a to že nemají otevřeno o víkendu. Jak je psáno vyšše. Mě se to tedy vyhlo, nepotřebovala jsem nic o víkendu. A také moje koordinátorka, byla trochu pomatená, asi moc věcí najednou..tak ji člověk občas uháněl, ale nic závratného. Vlastně, vše co mi v té době vadilo, byla právě chybou té koordinátorky.

Ale jinak opravdu, já byla spokojená a dojížděla tam cca 150 km.

• Citovat
  • Upravit
84
30.5.22 13:36

Ahoj,

My jsme do UNICA přestoupili z jine kliniky. Mam zkusenosti se Sanusem Pardubice.
Naprosta katastrofa.
Neprofesionalni jednání, pokažena stimulace, pri transferu nekontrolovali jméno ani neukázali podepsané embryo, na sale me nechali ležet rozcapenou 20 minut než dorazil doktor na transfer. Nezakryli me, bylo to nepříjemné, protože celou dobu me pozoroval embryolog.
Změnili jsme kliniku a uplne jiny přístup.
Hezke prostředí, doktoři, koordinátorka i pani ředitelka velmi mili a snazi se vyhovět.
Musim teda říct, ze pri me stimulaci zastupoval primare Cepelaka pan primar z Brna, a ten mi teda sednul uplne nejlépe.
Jak hodne jsou znali jako odbornici a jak dobrou mají laboratoř, je velmi těžké posoudit.
Navstevuji dva roky, mame s nima jeden cyklus s vlastnímy vajíčky ( 3X embryo transfer )
a ted první cyklus s DV…
O vikendu maji otevreno v sobotu rano - pro urgentni pripady…

Jinak my dojíždíme do kliniky z Anglie a da se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
30.5.22 13:37
@Anonymní píše:
Ahoj, já tam přešla z jiné kliniky a já tedy spokojená byla. Embriologove jsou tam na nejlepší úrovni..což je základ beztak.
Doktoři byli super všichni, moc příjemné prostředí. Já přišla z menší kliniky a naopak tahle na mě stále působila dost přívětivě, co se týká prostředí a jednání. Naopak, žádné maso výrobna. Doktoři se nestřídají, pokud nemáš vyloženě problém s termínem jako já, ale to bylo na můj popud, jezdila jsem tam opravdu z velké dálky.
Testů mi dělali stejně jako v předchozí, chtěli si udělat svoje vlastní tedy, i spermio. Ale uběhla od těch našich testů poměrně dlouhá doba. Jak už jsem byla zběhlá, co se týká ivf, navrhla jsem, že nechci píchat gonalem, se kterým jsem stimulovala dříve. Vůbec nic nebyl problém, domluvili jsme se na protokolu, navrhli jiný stimulant.

Nakonec oproti předchozí klinice, až neskutečný úspěch, co se týká počtu získaných embryí do 5 dne. Nám se to tedy vyplatilo :srdce:

Ale par menších chybiček jsem tam našla, a to že nemají otevřeno o víkendu. Jak je psáno vyšše. Mě se to tedy vyhlo, nepotřebovala jsem nic o víkendu. A také moje koordinátorka, byla trochu pomatená, asi moc věcí najednou..tak ji člověk občas uháněl, ale nic závratného. Vlastně, vše co mi v té době vadilo, byla právě chybou té koordinátorky.

Ale jinak opravdu, já byla spokojená a dojížděla tam cca 150 km.

A podarilo se Vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.22 13:46
@Sarka D píše:
A podarilo se Vam?

Anoo, podařilo, jsem ve 36 tt, držte palce ať je vše v pořádku :palec: :srdce: :oops:
A držím palce i všem :andel:

• Citovat
  • Upravit
84
30.5.22 13:50
@Anonymní píše:
Anoo, podařilo, jsem ve 36 tt, držte palce ať je vše v pořádku :palec: :srdce: :oops:
A držím palce i všem :andel:

skvele! gratuluji, je hezké slyset stastné konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.6.22 22:40
@Anonymní píše:
Já byla velmi nespokojená s přístupem. Testů dělali málo a přišla sem si tam jen jako zdroj peněz. Navíc šílená komunikace a nemají otevřeno přes víkend což u něčeho je dost problém.

Můžu se zeptat jaké testy si myslíš že měli dělat a nedělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.22 10:15

@Sarka D Nedělali prakticky nic. Jen hormonální profil a spermiogram a už hned by mě hnali na IUI. Nějak se mi to nezdálo a přestoupila na jinou kliniku, kde se jejich postupu vysmáli. Udělali mi tam komplet vyšetření a zjistili endometriózu a další problémy. V Unice se o to ani nesnažili, takže za mě nikdy více.

• Citovat
  • Upravit
35
6.11.22 17:22

Nejlepsi klinika

Zdravim holky, i kdyz uz je to delsi dobu od zalozeni diskuze, mozna se sem nekdo i po case podiva, az bude hledat info o klinice. Ja osobne navstivila pred klinikou Unica dve ruzne kliniky. Jednu v Rakousku, neb zde ziju, a druhou Iscare v Pze. Tu rakouskou neni treba komentovat a Iscare s klidem doporucim, neb pristup byl opravdu lidsky a velmi osobni, ale bohuzel rok u me opakovali stejny postup, ktery se neosvedcil. A protoze uz jsem nechtela cekat dalsi rok (jednak kvuli veku, a pak kvuli poctu neuspesnych pokusu - uz jsem tam to prostredi zacala nesnaset), tak jsem vyhledala Unicu, ktera mi jako prvni repr. klinika nabidla take psychologickou pomoc. Koordinatorka Martina K. je neuveritelne mila, presto vecna (nemam rada presladke chovani :)) a Dr. Voborska s p. primarem Cepelakem jsou pro me fakt profici. Konecne se dukladne zabyvali mym endometriem a poprve, se zbytecnymi rozpaky, ze odmitnu, mi nabidli konecne novy postup - s transferem pockat, “vykrmit“ sliznici a za mesic KET. Duverovala jsem jim na 100% a jejich „chill“ pristup jsem strasne ocenovala. Ani jednou jsem nepocitila pocit tahani penez z kapes, coz predtim s klidem rict nemuzu. Za par dnu rodim 1. pokus na klinice UNICA, a nas uz celkem 6. pokus (transfer) v rade :srdce: Klinika mi splnila sen a vyresila to, co se zdalo skoro uz neresitelne. A osobne si nemyslim, ze slo o nahodu. Drzim palce i vam vsem ostatnim, holciny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.