Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den všem, jsou tu mezi vámi velmi zkušené ženy, proto se na vás obracím s dotazem. Jak se pozná unikající plodová voda? Jsem ve 26tt, sem tam mi něco unikne, používám intimky, ale nevím, zda je to jen z nachlazení nebo něco vážnějšího. Díky
Ahoj, plodová voda je jak u koho - u někoho nažloutlá, u někoho narůžovělá. Pro jistotu bys měla jít k dr., ať si klidnější, ale mnohem spíše se jedná o moč… Já jsem mokrá taky furt, je to normál
. Držím palce!
Ahoj
a neni to jen hodne ridky vodnaty vytok?I to je v tehu mozne,nemusi to byt plodova voda.
Pokud nosis intimku,urcite nos dal a kdyby to bylo cely den,radiji bych i s intimnou kde je ta tekutina zajela do porodnice,oni by Ti udelali test z vlozky na plodovou vodu…
Preji aby to byl jen plany poplach,mas jeste cas ma porod…
No, možný to je, jezdím teď už třetí týden plavat. Tak jestli jsem něco nechytla tam.
To je mozne,ze jsi chytla nejakou mykozu v bazene a nebo je to jen ridky vytok,to je bezne…
Ale kdyby se Ti to nezdalo,radeji zajed k Dr a nebo do porodnice…
radeji zbytecne nez pozde!
nám na předporodních kurzech ukazovali že existuje tester na plodovou vodu-nakapeš na intimku a myslím že když zmodrá tak je to plodovka......poptej se v lékárně
Jj,
tak to funguje,kdyz mi odtekla plodovka,v porodnici szali vlozku se kterou jsem prijela…postrikali nejakym sprejem a sup,modra
a rodilo se ![]()