Únik plodové vody

21
5.10.10 13:30

Únik plodové vody

Dobrý den všem, jsou tu mezi vámi velmi zkušené ženy, proto se na vás obracím s dotazem. Jak se pozná unikající plodová voda? Jsem ve 26tt, sem tam mi něco unikne, používám intimky, ale nevím, zda je to jen z nachlazení nebo něco vážnějšího. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
5.10.10 13:34

Ahoj, plodová voda je jak u koho - u někoho nažloutlá, u někoho narůžovělá. Pro jistotu bys měla jít k dr., ať si klidnější, ale mnohem spíše se jedná o moč… Já jsem mokrá taky furt, je to normál :). Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
5.10.10 13:36

Ahoj
a neni to jen hodne ridky vodnaty vytok?I to je v tehu mozne,nemusi to byt plodova voda.
Pokud nosis intimku,urcite nos dal a kdyby to bylo cely den,radiji bych i s intimnou kde je ta tekutina zajela do porodnice,oni by Ti udelali test z vlozky na plodovou vodu…
Preji aby to byl jen plany poplach,mas jeste cas ma porod…

• Citovat
  • Upravit
21
5.10.10 13:38

No, možný to je, jezdím teď už třetí týden plavat. Tak jestli jsem něco nechytla tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
5.10.10 13:40

To je mozne,ze jsi chytla nejakou mykozu v bazene a nebo je to jen ridky vytok,to je bezne…

• Citovat
  • Upravit
Nikynka86
5.10.10 13:41

Ale kdyby se Ti to nezdalo,radeji zajed k Dr a nebo do porodnice…
radeji zbytecne nez pozde!

• Citovat
  • Upravit
15054
5.10.10 13:51

nám na předporodních kurzech ukazovali že existuje tester na plodovou vodu-nakapeš na intimku a myslím že když zmodrá tak je to plodovka......poptej se v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
5.10.10 14:16

Jj,
tak to funguje,kdyz mi odtekla plodovka,v porodnici szali vlozku se kterou jsem prijela…postrikali nejakym sprejem a sup,modra :) a rodilo se :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky