Kolik měříte přes břicho v 31tt?

2673
5.10.10 09:12

Kolik měříte přes břicho?

Ahoj,dnes jsem byla v poradně,jsem 31tt.Mám hodně malý břicho mi přijde.Sedí tam i holky,o hodně míň těhotný než já a mají ho větší :-( V průkazce mám 31,když mi ho doktorka v leže měří.Hlavně mě zaráží že mi neudělala ani UTZ v tomto týdnu,ani o něm nemluvila a do poradny normálně za 3 týdny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
5.10.10 09:21

Liduš buď v klidu. Já mám pár dní před porodem a taky mám malé bříško :-) DOkonce sousedka si všimla asi před dvěma týdny, že jsem těhotná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na velikosti bříška nezáleží. Kdyby to byl problém, tak ti to Dr. řekne :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
5.10.10 09:31

Já měla taky menší břicho, až ke konci se dost zvětšilo. V 7. měsíci jsem byla na ekg. Sestra si mě nijak moc neporhlížela a když jsem si lehla, zeptala se mě, jestli už mám těhu průkazku :lol: Abych řekal pravdu, žádný doktor mi snad břicho neměřil :think: Ber to jako výhodu, nemusíš tahat obří bříško :wink:
A jestli jdeš na kontrolu normál za 3 týdny a nedělal ultrazvuk, asi není důvod, vše je v pořádku :wink:

Příspěvek upraven 05.10.10 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
5.10.10 09:39

Ahoj výška fundu je v podstatě velikost dělohy, vzdálenost od spony stydké k hornimu okraji delohy. Já měla v 31 tt. 30 cm a nějak extra malé břicho jsem neměla. Pokud nemáš problémy, nebyl důvod dělat ultrazvuk. Navíc se to měří krejčovskám metrem a je to spíš orientační míra. Koukni do průkazky, jestli se tahle míra od minulé kontroly zvětšila (zktratka v průkazce SF).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.10.10 10:05

32 týden, břes břicho 105 měřeno zezadu od „pasu“ dopředu přes pupík:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
5.10.10 11:46

Ahoj, velký UTZ se obvykle dělá mezi 28. a 32.tt. Aspoň tady u nás :-) . Jinak buď ráda, že máš malý bříško, já mám termín v prosinci a už od září vypadám, že budu rodit každým dnem :mrgreen: . A ta práce zavázat si boty :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
5.10.10 12:51

ahojky . když jsem byla naposledy v poradně 30+5 - tak jsem měla výšku fondu 28 cm .. tak jestli ty máš malé bříško tak já nemám žádné :lol: .. Hlavu si stim už nelámu aspon se mi rychleji po porodu zatáhne a možná ani strie nebudu mít.a kolik jsi přibrala ? , sice mám pidi břicho ale mám už 13 kilo nahoře tak kde ty kila jsou??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2673
5.10.10 13:58

Já přibrala taky 13 kilo,no já vím kde je mám,mám je na zadku :-D Přicho žádný ale zadek vyboulenej luxusně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
5.10.10 14:11

Ahojky, já mam bříško taky malinké. Jsem ve 25tt a přibrala jsem 8 kilo, ale jsem vysoká 180cm, tak ono se to rozložilo do celýho těla. Když chci aby bylo vidět, že jsem těhotná, tak si musím vzít uplé tričko :-) Na velkém ultrazvuku ve 21tt měla malá 26cm, což je dost, takže na velikosti břicha nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
5.10.10 14:52

heh tak to jo , mě sice zadek nenarostl podle známých , ale když neoblíknu přes něj krátásky,nebo všechny kalhotky :pocitac: tak něco na tom bude :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15074
5.10.10 14:58

Mě narostlo nejvíc to břicho. Trochu prsa .. zadek skoro vůbec, kalhotky nosím pořád stejný. Tak nevím, kde těch cca 15 kilo nabraných mám. Asi má mrně těžký kosti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
5.10.10 15:10

Ahojda, tak teď jsem šla zvědavě koukat do průkajdy :-)
Já měla ve 30. tt výšku fundu 27cm. Teď jsem 38. tt a mám 32cm a když jsem se dr. ptala, jestli mi neudělá UZ na odhad porodní hmotnosti, řekl, že nééééé, že má akorát břicho tak i mimčo bude akorát :roll:
Jinak, když ti nedělala UZ teď bude ti ho dělat příště, já měla ten druhý velký UZ taky až ve 34. tt
Měj se pěkně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
5.10.10 15:11
Liduš88 píše:
Ahoj,dnes jsem byla v poradně,jsem 31tt.Mám hodně malý břicho mi přijde.Sedí tam i holky,o hodně míň těhotný než já a mají ho větší :-( V průkazce mám 31,když mi ho doktorka v leže měří.
Ja mam vysku fundu 27cm a to jsem ve 37. tydnu!
Taky se obcas bojim, ze mam moc maly bricho, nechapu, jak se tam prcek muze vejit… ale doktorka nikdy nic nerikala. Naposledy ho vazili myslim v 34. tydnu a to mel 2200 gramu, takze malej neni, plodove vody mam pry dostatecne… takze snad je vsechno v poradku, doufam.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
5.10.10 15:14

No vidíš Liduš, s mírama si nic nedělej.

Taja: já měla ve 34. tt 1700g mimino a větší břicho než ty, jsem zvědavá, jak velké se nakonec narodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
5.10.10 15:21

Neli, taky jsem na ty jejich slavne odhady zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie