Uniková hra v Brně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Unikova hra v Brne
Ahojky, prosim vas, nemate osobni zkusenosti a unikovymi mistnostmi, ktere jsou v Brne k dispozici? Nasla jsem asi tri a nevim pro kterou se rozhodnout chtela bych dat jko darek na vanoce, tak aby to nakonec nebylo zklamani, prece jen to neco stoji… Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Byli jsme na TrapZone a bylo to super. Nemám žádné porovnání, protože to byla první místnost, kterou jsme navštívili. Byli jsme čtyři a odcházeli jsme všichni unešeni a těšíme se na další ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro ty, kdo tenhle tip shání dál - my byli na Moravském náměstí (BrainFAQ) a bylo to super, ale taky nemám srovnání s jinou únikovou hrou, tahle byla první. Každopádně promyšlené to mají dobře, parádní zábava na 60 minut.
Škoda, že se to nedá absolvovat znovu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super hra je na Palackého třídě (Locksmith escape) ve stylu divokého západu. vevnitř jsme byli i s miminkem a bylo to parádní… promyšlené a se super závěrem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych koupit příteli poukázku na únikovou hru v Brně, pořád mluví o tom že tma musíme zajít, tak to chci využít jako dárek, ale já jsem strašný strašpytel, když mě něco vyděsí, tak se z toho vzpamatovávám ještě týden… tak se chci zeptat, jestli máte zkušenosti tak které jsou nějak děsivé a které ne. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme s kamarády byli tady http://tajemnacesta.cz/ - manželovi jsem to dala jako vánoční dárek. A popravdě? Byli jsme zklamáni. Bylo to jen o otvírání zámků, málo nějakých hádanek či luštění… Příští týden jdeme zkusit toto: https://www.theroom.cz/cs/ má to na FB pozitivní recenze, tak jsem zvědavá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leny5 a mohla bych potom poprosit klidně do zpráv o nějakou zpětnou vazbu jaké to bylo, zrovna na tu jsem totiž koukala že bych jí příteli koupila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@flicek18 Kterou přesně myslíš? Tu tajemnou cestu nebo The Room? O cestě klidně můžu napsat, na ten Room jdeme ve středu, tak můžu poreferovat pak.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
úniková hra
@flicek18 Ahoj, promin že jsem se neozvala, byla jsem s manželem na pár dní v Německu, na dovči, když byly ty svátky.. ![]()
Hra byla suprová, měli to vážně dobře promyšlené. A stihli jsme hru v čas'
Zbývalo nám asi ještě 7 minut, ale řekli jsme si o dvě nápovědy. Což chlapy trochu mrzelo, neboť chtěli mít trestní rejstřík. Bylo nás tam 7. Hra není jen hloupé odemykání zámků, ale člověk musí trochu přemýšlet a zkoumat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hra
@flicek18 už jsem napsala, jen jsem tě zapomněla zmínit, aby ti došlo upozornění.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@flicek18 Určitě to zkuste, myslím, že nebudete litovat… a když tak dej vědět, jak se líbilo/nelibilo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.