Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14
27.9.10 16:32

Ahoj chodím k jurečkovi a nemužu si na něj stěžovat je moc hodný a před těhotenstvím mi hodně pomahal když jsem měla zdravotní problemy. No zatím to vypada že budu rodit asi v NJ. První jsem chtěla ve F-M ale tam by u mě mohl byt manžel až na druhou dobu porodní tak jsem to hned vyloučila. Jinak s NJ mam trochu strach po tom co jsem všechno na tu porodnici slyšela. Moje známa tam nedávno rodila malem jim vykrvacela a její mala se narodila přidušena se zlomeným ramínkem a chování personalu prý příšerné. A sestřenice tam rodila před 2 roky u porodu dostala astmatický záchvat sestřičky si nedokazali přečíst v papírech že je astmatička a jediné co udělali je že řekli že tu zas mají dálší hysterku.

• načítám...
3968
27.9.10 16:32

Ahojky holky :-D
tak jsem konečně doma z kontroly ohledně toho tlaku :-D
ráno jsem měla po dlouhý době docela nízkej 126 na 90. Mám na sobě do zítřka do 10 hodin dopoledne tlakoměr-tlak se mi měří každou půl hodinu-radši se na něj nedívám. Jinak zítra mně čeká celodenní sběr moče, ve středu se to ráno nalije do zkumavek a já s tím mažu ve středu ráno na odběry krve-zapomněla jsem se zeptat, čeho se budou týkat :-(. No a pak se budu čekat na výsledky a uvidí se co dál :-) . Musím věřittomu, že mimísek je silnej a všechno dopadne v pořádku :-D jinak my ještě dneska dělali i EKG a to mám v pořádku :-D

• načítám...
24837
27.9.10 16:36

Nosanku, gratuluju ke KO, snad se to u tebe nějak upraví :wink:

Hromnice, to je parádní tlak :dance: Snad už bude vše OK :kytka:

• načítám...
3968
27.9.10 16:39
fragola píše:
Nosanku, gratuluju ke KO, snad se to u tebe nějak upraví :wink:Hromnice, to je parádní tlak :dance: Snad už bude vše OK :kytka:

doufám :-) musím věřit tomu, že mimisek je silnej a že to prostě všechno vydržíme :-)

• načítám...
24837
27.9.10 16:41

Hromnice, to víš, že jo. Tentokrát to vyjde :hug: Už máme půlku za sebou :dance:

• načítám...
3968
27.9.10 16:43
fragola píše:
Hromnice, to víš, že jo. Tentokrát to vyjde :hug: Už máme půlku za sebou :dance:

mně by snad kleplo kdyby to nevyšlo ani na počtvrtý :-( ale fůůj takovýhle myšlenky hodit za hlavu na to nesmím ani pomýšlet :-) já se uklidňuju tím, že jsem prostě přibrala a tak my ten tlak trošku habruje-jsem jak vorvaň no :-D při výšce 172 cm váha 89kg :cert:

• načítám...
13837
27.9.10 17:05

Nosánku :mrgreen: nj bude asi tedy po mamince.
Hromnice moc držím palečky :wink:

• načítám...
9199
27.9.10 17:12

Hromnice: váhu neřeš a když uz jsi za pulkou, tak i to miminko se narodi
Jani: taky k nemu chodim. Dnes jsem se ho ptala, kde by radeji sel rodit a moc mi nepomohl. Po hlasce, ze by nerosil vubec - chlap :lol: , tak rikal, ze z odborneho hlediska je to na stejne urovni, spise at zvazim, kde se budu citit lip.
O F-M jsem posledni dobou slysela same hnusarny a chce se mi tam cim dal mene (od F-M pritom pochazim), ale ze by manzel mohl az na sal, tak to slysim prvne, ale je fakt, ze jsem tam jeste nebyla, zatim se chystame do NJ, tam jsou kazdou stredu od 13:00.

• načítám...
14
27.9.10 17:27

nosanek asi se tam zajedem kouknout a poptat a pak se rozhodnem kde budu rodit

• načítám...
1996
27.9.10 17:39

Ahoj holky!

Dneska jsem byla na velkém UTZ.Miminko má 28cm a váží 480gramů,takže žádnej drobeček :lol: A čekáme holčičku :lol:

• načítám...
1996
27.9.10 18:07

Terezka 22+1tt

• načítám...
4354
27.9.10 18:28

Kaspi, x-lander doporučuju!!! :-D

• načítám...
4354
27.9.10 18:30

Lolly - gratulaceeee! Fotka krásná! :kytka:

• načítám...
13837
27.9.10 18:51

Lolly, gratuluji ke ko a holčičce.

• načítám...
2000
27.9.10 18:52

Lolly-moc krasna fotecka
doufam ze priste taky konecne nejakou dostanu, doktorka mi jeste zadnou nedala :cry:
ale 15.10. jdu jeste jednou na ten geneticky ultrazvuk kvuli kontrole tak mam slibenou 3D fotku :-P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+