Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3221
24.9.10 18:53

Ahoj holky, takže všechny testy mám i s mimi za sebou a prý vše tak jak má být. :dance: Dneska bylo vyšetření srdíčka a doktor říkal že je jak nové… :srdce:

• načítám...
3221
24.9.10 18:59

Jo a našla jsem svůj očkovací průkaz - pro vysvětlení jsem jej asi 5 let nemohla najít… :think: A zjistila jsem že mám 3 roky prošlou tetanovku… :zed: Předpokládám že v těhu mě nenaočkujou… myslíte že to je velký problém? - když se budu snažit aby se mi nic nestalo, nepořezala jsem se a tak… :pocitac:
Právě jsem se dočetla že podle nové vyhlášky je přeočkování na tetanus co 10 - 15 let. Takže do horní hranice bych zatím vešla… :think:

Příspěvek upraven 24.09.10 v 19:13

• načítám...
494
24.9.10 19:07

Al3da, tak vidíš, asi to máte v rodině, já myslím,že rozdíl plus minus týden až dva nějak moc nevadí, navíc malá to může ještě klidně dohnat, času na to má dost :-)
Tak holky taky přeju pěkný víkend, manžel jde teda v po do práce, ale stejně bysme nejeli nikam mimo Brno, tak to až tak nevadí, tak si užijte volné dny

• načítám...
4354
24.9.10 19:18

V rychlosti dočítám a v ještě větší reaguju, takže se omlouvám, že ne jmenovitě, ale opravdu všem moc gratuluji k dobrým výsledkům i případnému odtajnění pohlaví :kytka: :kytka: :kytka: !

• načítám...
3946
24.9.10 19:30
vvvv píše:
Jo a našla jsem svůj očkovací průkaz - pro vysvětlení jsem jej asi 5 let nemohla najít… :think: A zjistila jsem že mám 3 roky prošlou tetanovku… :zed: Předpokládám že v těhu mě nenaočkujou… myslíte že to je velký problém? - když se budu snažit aby se mi nic nestalo, nepořezala jsem se a tak… :pocitac:
Právě jsem se dočetla že podle nové vyhlášky je přeočkování na tetanus co 10 - 15 let. Takže do horní hranice bych zatím vešla… :think:Příspěvek upraven 24.09.10 v 19:13

Mám ten samý problém a řešit budu až po kojení, ale neptala jsem se na to. Zjistila jsem to až v těhu.

• načítám...
3221
24.9.10 19:37

a kdy máš poslední očkování? já před 13 lety… ale teď jsem se dočetla že ta hranice je fakt až 15 let. takže se mi oddychlo… :dance: V pondělí pro jistotu zavolám Dr…

• načítám...
138
24.9.10 19:53

Ahoj těhulky… mám ještě jeden tip na to koupání a přebalování - mrkněte na netu třeba na pult CAM Volare - je to přebalovák s vaničkou (schovanou) na nožičkách, dá se sehnat od asi 1700,–

• načítám...
24837
24.9.10 20:01

vvvv, já už mám tetanovky propadlou :oops: Ale taky jsem nedávno na tu novou vyhlášku narazila, tam se ještě vlezu 8-) Ptala jsem se na to gynekologa a ten říkal, že v těhotenství by se naočkovat nenechal… V těhu ti to nikdo nedoporučí :wink:

• načítám...
3221
24.9.10 20:18
fragola píše:
vvvv, já už mám tetanovky propadlou :oops: Ale taky jsem nedávno na tu novou vyhlášku narazila, tam se ještě vlezu 8-) Ptala jsem se na to gynekologa a ten říkal, že v těhotenství by se naočkovat nenechal… V těhu ti to nikdo nedoporučí :wink:

a kdy jsi byla na tom posledním očkování? já před 13 lety… tak se budem modlit, aby se nám nic nestalo… :kytka:

• načítám...
986
24.9.10 22:16

Ahoj holky,všem moc gratuluji ke kontrolám a chlapečkům a holčičkám :lol: my už jsme taky napjatí jako struny..máme to rozdělené.,já bych si přála malou princezničku a manžel hokejistu :-) ještě 14 dní to určitě vydržíme..doufám,že podle 3D doktor pozná co to je pokud se mimi ukáže :srdce: a ohledně nakupování..v listopadu začneme předělávat byt takže až budeme mít pokojíček vymalovaný tak budu kupovat všechny věci najdenou :mrgreen: jen oblečky nakupuji jako divá..tady v Irsku je super výběr a za hubičku :lol: Jména máme Tobiášek a Nelinka tak uvidíme jestli to tak zůstane :nevim:

• načítám...
2149
24.9.10 23:06

Ahoj holky, já byla včera na velkém UTZ, dr. říkal, že to bude holčička a že je vše v pořádku. Ale nevím, kolik váží:( Dneska jsem taková nesvá a nervozní, pořád mi tvrde břicho, tak nevím, jestli je to normální nebo ne. Ale snad to nic není, tak radši pořád polehávám, i když ani to nepomáhá. Jinak gratuluju k úspěšným kontrolám :kytka:

• načítám...
9199
25.9.10 19:01

Ta hudba je opravdu krasne ralaxacni. Ja ale miminko krmim pekne metalem :cert: a na Vánoce od tety (mé segry) dostane dupacky s AC-DC :lol: . Tak ted uz jen cekam, az zacnu jasne a pravidelne citit pohyby, at muzu posoudit, zda se mu ta hudba aspon trochu libi :nevim: . Zatim miminko obcas citim, kdyz si v klidu lehnu, tak nevim a trápim hudbou jen manzela :-P

• načítám...
494
25.9.10 19:09

Radčo, gratuluju ke kontrole a k holčičce :-) jinak to tvrdnutí břicha si myslím, že může být i tím ultrazvukem, protože ultrazvuk prokrvuje, já to taky mívám a po tom velkým ultrazvuku, který mi dělal docela dlouho a na břicho tlačil celkem dost mě to taky hodně tvrdlo a bolelo…a teda taky jsem zjistila, že reaguju na změny počasí. Včera mi bylo taky hrozně a dnes jak už začalo pršet, tak je to dobrý :-)

• načítám...
4354
25.9.10 22:25

Hezký víkend (pro někoho prodloužený :wink: )!

Radča - taky gratuluju k holčičce :kytka: .

Fragola - u mě můžeš do tabulky připsat do pohlaví „překvapení“ a varianty máme Alžběta/Matěj :lol: .

• načítám...
3946
25.9.10 22:47

fragola . my čekáme chlapečka (do tabulky) :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital