Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, takže všechny testy mám i s mimi za sebou a prý vše tak jak má být.
Dneska bylo vyšetření srdíčka a doktor říkal že je jak nové… ![]()
Jo a našla jsem svůj očkovací průkaz - pro vysvětlení jsem jej asi 5 let nemohla najít…
A zjistila jsem že mám 3 roky prošlou tetanovku…
Předpokládám že v těhu mě nenaočkujou… myslíte že to je velký problém? - když se budu snažit aby se mi nic nestalo, nepořezala jsem se a tak… ![]()
Právě jsem se dočetla že podle nové vyhlášky je přeočkování na tetanus co 10 - 15 let. Takže do horní hranice bych zatím vešla… ![]()
Příspěvek upraven 24.09.10 v 19:13
Al3da, tak vidíš, asi to máte v rodině, já myslím,že rozdíl plus minus týden až dva nějak moc nevadí, navíc malá to může ještě klidně dohnat, času na to má dost ![]()
Tak holky taky přeju pěkný víkend, manžel jde teda v po do práce, ale stejně bysme nejeli nikam mimo Brno, tak to až tak nevadí, tak si užijte volné dny
V rychlosti dočítám a v ještě větší reaguju, takže se omlouvám, že ne jmenovitě, ale opravdu všem moc gratuluji k dobrým výsledkům i případnému odtajnění pohlaví
!
vvvv píše:
Jo a našla jsem svůj očkovací průkaz - pro vysvětlení jsem jej asi 5 let nemohla najít…A zjistila jsem že mám 3 roky prošlou tetanovku…
Předpokládám že v těhu mě nenaočkujou… myslíte že to je velký problém? - když se budu snažit aby se mi nic nestalo, nepořezala jsem se a tak…
Právě jsem se dočetla že podle nové vyhlášky je přeočkování na tetanus co 10 - 15 let. Takže do horní hranice bych zatím vešla…Příspěvek upraven 24.09.10 v 19:13
Mám ten samý problém a řešit budu až po kojení, ale neptala jsem se na to. Zjistila jsem to až v těhu.
a kdy máš poslední očkování? já před 13 lety… ale teď jsem se dočetla že ta hranice je fakt až 15 let. takže se mi oddychlo…
V pondělí pro jistotu zavolám Dr…
Ahoj těhulky… mám ještě jeden tip na to koupání a přebalování - mrkněte na netu třeba na pult CAM Volare - je to přebalovák s vaničkou (schovanou) na nožičkách, dá se sehnat od asi 1700,–
vvvv, já už mám tetanovky propadlou
Ale taky jsem nedávno na tu novou vyhlášku narazila, tam se ještě vlezu
Ptala jsem se na to gynekologa a ten říkal, že v těhotenství by se naočkovat nenechal… V těhu ti to nikdo nedoporučí ![]()
fragola píše:
vvvv, já už mám tetanovky propadlouAle taky jsem nedávno na tu novou vyhlášku narazila, tam se ještě vlezu
Ptala jsem se na to gynekologa a ten říkal, že v těhotenství by se naočkovat nenechal… V těhu ti to nikdo nedoporučí
a kdy jsi byla na tom posledním očkování? já před 13 lety… tak se budem modlit, aby se nám nic nestalo… ![]()
Ahoj holky,všem moc gratuluji ke kontrolám a chlapečkům a holčičkám
my už jsme taky napjatí jako struny..máme to rozdělené.,já bych si přála malou princezničku a manžel hokejistu
ještě 14 dní to určitě vydržíme..doufám,že podle 3D doktor pozná co to je pokud se mimi ukáže
a ohledně nakupování..v listopadu začneme předělávat byt takže až budeme mít pokojíček vymalovaný tak budu kupovat všechny věci najdenou
jen oblečky nakupuji jako divá..tady v Irsku je super výběr a za hubičku
Jména máme Tobiášek a Nelinka tak uvidíme jestli to tak zůstane ![]()
Ahoj holky, já byla včera na velkém UTZ, dr. říkal, že to bude holčička a že je vše v pořádku. Ale nevím, kolik váží:( Dneska jsem taková nesvá a nervozní, pořád mi tvrde břicho, tak nevím, jestli je to normální nebo ne. Ale snad to nic není, tak radši pořád polehávám, i když ani to nepomáhá. Jinak gratuluju k úspěšným kontrolám ![]()
Ta hudba je opravdu krasne ralaxacni. Ja ale miminko krmim pekne metalem
a na Vánoce od tety (mé segry) dostane dupacky s AC-DC
. Tak ted uz jen cekam, az zacnu jasne a pravidelne citit pohyby, at muzu posoudit, zda se mu ta hudba aspon trochu libi
. Zatim miminko obcas citim, kdyz si v klidu lehnu, tak nevim a trápim hudbou jen manzela ![]()
Radčo, gratuluju ke kontrole a k holčičce
jinak to tvrdnutí břicha si myslím, že může být i tím ultrazvukem, protože ultrazvuk prokrvuje, já to taky mívám a po tom velkým ultrazvuku, který mi dělal docela dlouho a na břicho tlačil celkem dost mě to taky hodně tvrdlo a bolelo…a teda taky jsem zjistila, že reaguju na změny počasí. Včera mi bylo taky hrozně a dnes jak už začalo pršet, tak je to dobrý ![]()
Hezký víkend (pro někoho prodloužený
)!
Radča - taky gratuluju k holčičce
.
Fragola - u mě můžeš do tabulky připsat do pohlaví „překvapení“ a varianty máme Alžběta/Matěj
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat