Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
al3da já si myslím, že s pitím to nesouvisí…ale je možný, že se pletu ![]()
klaaras píše:
al3da já si myslím, že s pitím to nesouvisí…ale je možný, že se pletu
No taky si to myslím, ale na druhou stranu někde se ta voda vzít musí ne ![]()
Snažila jsem se to najít, ale nic…tak zkus víc pít a budeš mít aspoň lepší pocit
je pravda, že já tomu pití taky moc nedam…tak se jdu napít ![]()
Alda: hm tak to tedy taky nevím nikdy jsem o tom neslyšela
já tedy piju dost - tak ty 3l denně vypiju ![]()
Ale že by to mohlo mít extra vliv si nemyslím.
Al3da, mně to napadlo, jak jsi to psala o té plodovce
Prý množství tekutin ovlivňuje množství plodové vody. Někde jsem to našla loni na netu, když se Simča nechtěla otočit hlavičkou. Tak pij víc, buď nepomůže a ani neuškodí ![]()
Holky gratuluju Vám ke kontrolám ![]()
a neboj Aldo to bude dobrý mimčo to dožene ![]()
všichni už víte co bto bude, jen já ještě pořád musím čekat na ten velke ultrazvuk jdu až 6.října
![]()
v pondělí mně čeká kontrola u internistky kvůli tomu vysokému tlaku. Beru 2krát denně vascoradin a 3 krát denně magnézko a při posledním měření 160 na 90
neklesá my to ani po ěch práškách, docela jsem zvědavá, co s mnou budou provádět
Hromnice, neboj, všechny to fakt nevíme ![]()
S tím tlakem je to na nic
Ještě zkus pít meduňku, já vím, že už jsi na lécích, ale zase za zkoušku nic nedáš a neublížíš ![]()
fragola píše:
Hromnice, neboj, všechny to fakt nevíme
S tím tlakem je to na nicJeště zkus pít meduňku, já vím, že už jsi na lécích, ale zase za zkoušku nic nedáš a neublížíš
já jen doufám, že mně nezavřou na pozorování do nemocnice ![]()
i když je taky pravda, že poslední dva dny mám strašně studný ruce a nohy, tak se v duchu ujišťuju, že by ty prášky konečně trošku zabraly a mně ten tlak klesnul, protože tohleto jsem nikdy nemívala
na přeměření nikam nejdu počkám do pondělka, ještě že už tam jdu ráno v 8:30 dám pak vědět jak jsem dopadla
Hromnice, tak to už třeba bude lepší
Držím pěsti, ať v pondělí dobře dopadneš ![]()
fragola píše:
Hromnice, tak to už třeba bude lepšíDržím pěsti, ať v pondělí dobře dopadneš
děkuju jsem z toho trošku vynervovaná to je pravda ![]()
Pěkný víkend, budu mít manžela doma 4 dny, v pondělí si bere dovču, tak abych to vůbec přežila
![]()
Tak chlapecci se nám tady opravdu rozmnozuji
. Chvalim vam holky jmena (Davida a Tobiase
). Jak jsem psala, tak my budeme mit Danecka (David je manzel a Tobiasek je az dalsi varianta).
Do jake miry souvisi mnozstvi plodove vody s prijmem tekutin to moc netusim, ale je fakt, ze mam trochu trabliky s moci (stale se nemuzu zbavit krve v ni), tak piju pomerne casto a hodne. Uvidim co mi reknou na velkem UTZ, jdeme ale az 6.10. Ale v pondeli jdeme na kontrolu, tak se tesim na miminko, ale taky me ceka odber krve - bojujeme s protilatkami
tak uvidime, jeste k tomu jsem ten omdlevaci typ, tak bude aspon trosku srandy ![]()
Holky gratuluju k úspěšným UTZ a kontrolám
![]()
al3da určitě to bude dobrý, bud´to bude drobnější holčička, nebo to ještě dožene ![]()
Hromnice s tlakem je to nepříjemné
tak hlevně když se to nebude nijak zhoršovat.
Všem přeju krásný víkend ![]()
tessy píše:
Holky gratuluju k úspěšným UTZ a kontrolám![]()
![]()
al3da určitě to bude dobrý, bud´to bude drobnější holčička, nebo to ještě dožene
Hromnice s tlakem je to nepříjemné
Všem přeju krásný víkendtak hlevně když se to nebude nijak zhoršovat.
No když jsem to řešila s mamčou tak samozřejmě říkala že se nic takového nevyšetřovalo, ale ségra byla o 10 dnu přenošena a měla 2650 a ja byla o 12 dnu přenošená a měla jsem 2850, tak se budu uklidňovat tím že je menší po mamince ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat