Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
24.9.10 15:53

al3da já si myslím, že s pitím to nesouvisí…ale je možný, že se pletu :nevim:

• načítám...
5542
24.9.10 15:57
klaaras píše:
al3da já si myslím, že s pitím to nesouvisí…ale je možný, že se pletu :nevim:

No taky si to myslím, ale na druhou stranu někde se ta voda vzít musí ne :-)

• načítám...
3524
24.9.10 16:11

Snažila jsem se to najít, ale nic…tak zkus víc pít a budeš mít aspoň lepší pocit :-) je pravda, že já tomu pití taky moc nedam…tak se jdu napít :-D

• načítám...
2578
24.9.10 16:14

Alda: hm tak to tedy taky nevím nikdy jsem o tom neslyšela :nevim: já tedy piju dost - tak ty 3l denně vypiju :think:
Ale že by to mohlo mít extra vliv si nemyslím.

• načítám...
24837
24.9.10 16:32

Al3da, mně to napadlo, jak jsi to psala o té plodovce :wink: Prý množství tekutin ovlivňuje množství plodové vody. Někde jsem to našla loni na netu, když se Simča nechtěla otočit hlavičkou. Tak pij víc, buď nepomůže a ani neuškodí :wink:

• načítám...
3968
24.9.10 16:42

Holky gratuluju Vám ke kontrolám :-D
a neboj Aldo to bude dobrý mimčo to dožene :-)
všichni už víte co bto bude, jen já ještě pořád musím čekat na ten velke ultrazvuk jdu až 6.října :cert: :-(
v pondělí mně čeká kontrola u internistky kvůli tomu vysokému tlaku. Beru 2krát denně vascoradin a 3 krát denně magnézko a při posledním měření 160 na 90 :cert: neklesá my to ani po ěch práškách, docela jsem zvědavá, co s mnou budou provádět

• načítám...
24837
24.9.10 16:46

Hromnice, neboj, všechny to fakt nevíme :wink:
S tím tlakem je to na nic :nevim: Ještě zkus pít meduňku, já vím, že už jsi na lécích, ale zase za zkoušku nic nedáš a neublížíš :hug:

• načítám...
3968
24.9.10 16:51
fragola píše:
Hromnice, neboj, všechny to fakt nevíme :wink:
S tím tlakem je to na nic :nevim: Ještě zkus pít meduňku, já vím, že už jsi na lécích, ale zase za zkoušku nic nedáš a neublížíš :hug:

já jen doufám, že mně nezavřou na pozorování do nemocnice :cert:
i když je taky pravda, že poslední dva dny mám strašně studný ruce a nohy, tak se v duchu ujišťuju, že by ty prášky konečně trošku zabraly a mně ten tlak klesnul, protože tohleto jsem nikdy nemívala
na přeměření nikam nejdu počkám do pondělka, ještě že už tam jdu ráno v 8:30 dám pak vědět jak jsem dopadla

• načítám...
24837
24.9.10 16:52

Hromnice, tak to už třeba bude lepší :-) Držím pěsti, ať v pondělí dobře dopadneš :kytka:

• načítám...
3968
24.9.10 16:54
fragola píše:
Hromnice, tak to už třeba bude lepší :-) Držím pěsti, ať v pondělí dobře dopadneš :kytka:

děkuju jsem z toho trošku vynervovaná to je pravda :-D

• načítám...
2578
24.9.10 17:00

holky všem krásný víkend :mavam:

• načítám...
24837
24.9.10 17:06

Pěkný víkend, budu mít manžela doma 4 dny, v pondělí si bere dovču, tak abych to vůbec přežila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
9199
24.9.10 17:57

Tak chlapecci se nám tady opravdu rozmnozuji :lol: . Chvalim vam holky jmena (Davida a Tobiase :palec: ). Jak jsem psala, tak my budeme mit Danecka (David je manzel a Tobiasek je az dalsi varianta).

Do jake miry souvisi mnozstvi plodove vody s prijmem tekutin to moc netusim, ale je fakt, ze mam trochu trabliky s moci (stale se nemuzu zbavit krve v ni), tak piju pomerne casto a hodne. Uvidim co mi reknou na velkem UTZ, jdeme ale az 6.10. Ale v pondeli jdeme na kontrolu, tak se tesim na miminko, ale taky me ceka odber krve - bojujeme s protilatkami :roll: tak uvidime, jeste k tomu jsem ten omdlevaci typ, tak bude aspon trosku srandy :cert:

• načítám...
2185
24.9.10 18:04

Holky gratuluju k úspěšným UTZ a kontrolám :kytka: :kytka:

al3da určitě to bude dobrý, bud´to bude drobnější holčička, nebo to ještě dožene :-D

Hromnice s tlakem je to nepříjemné :think: tak hlevně když se to nebude nijak zhoršovat.

Všem přeju krásný víkend :palec:

• načítám...
5542
24.9.10 18:28
tessy píše:
Holky gratuluju k úspěšným UTZ a kontrolám :kytka: :kytka:

al3da určitě to bude dobrý, bud´to bude drobnější holčička, nebo to ještě dožene :-D

Hromnice s tlakem je to nepříjemné :think: tak hlevně když se to nebude nijak zhoršovat.

Všem přeju krásný víkend :palec:

No když jsem to řešila s mamčou tak samozřejmě říkala že se nic takového nevyšetřovalo, ale ségra byla o 10 dnu přenošena a měla 2650 a ja byla o 12 dnu přenošená a měla jsem 2850, tak se budu uklidňovat tím že je menší po mamince :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+