Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markita gratuluju k dobrym vysledkum. Potom co rekla doktorka, bych uz taky jinam nechodila.
Aldo snad bude vse dobry, jen mate malinky mimi, doktor si vas chce jen ohlidat, aby vedel, ze je vse ok. Ber to tak, ze alespon nebudes muset rodit zadnyho „obra“ ![]()
ahoj holky,
dnes máme za sebou úspěšný 3D UTZ s fotkami i videem, jsme asi o týden starší a vážíme už 750 g (ve 20. týdnu jsme měli 350 g), a asi budeme mít malýho gymnastu, jak s sebou šil a nechtěl se nechat fotit ![]()
myspulka: s mrňouskem si hudbu pouštíme taky, myslím, že jim to dělá dobře a taky si s ním často povídám, jak už psali holky, stěžuju si mu na manžela, když mě něco rozčílí, co budeme dělat
Marky gratuluju k chlapečkovi a že je vše OK ![]()
Klaras taky gratulace k chlapečkovi, a holčička bude příště
Aldo, všechno bude v pořádku, doktoři si vás ohlídají a miminko všechno dožene
Jak koukam, tak stezovani na manzela je oblibene tema pri povidani s miminkem ![]()
Holky gratulace k mimiskům ![]()
Alda: to určitě dopadne dobře
a že je drobnější určitě vůbec nevadí, si myslím že to dožene a taky se ti bude líp rodit
má to i své výhody ![]()
Pet9 píše:
Jak koukam, tak stezovani na manzela je oblibene tema pri povidani s miminkem
aby vědělo, co ho čeká ![]()
Všem gratuluji k úspěšným UTZ. ![]()
klaaras,takže další chlapeček. No doufám,že nám z naší Julči neudělají příští čtvrtek Šimona
Ale co hlavně ať jsou bobíšci zdravoučcí.
nám dr. řekl, že podle tvářičky to vypadá na holčičku,podle živosti na kluka, už jsme moc zvědavý
Leníííkkk píše:
nám dr. řekl, že podle tvářičky to vypadá na holčičku,podle živosti na kluka, už jsme moc zvědavý
Tak to je skoro jak věštění z kříšťálové koule ![]()
Holky, mrkněte na tabulku, něco jsem doplnila, tak mrněte, řekněte, doplním, upravím
![]()
fragola píše:Leníííkkk píše:Tak to je skoro jak věštění z kříšťálové koule
jen kdybych z ní uměla číst ![]()
Příspěvek upraven 24.09.10 v 14:51
Tak me napadlo, jak nekdo nadnesl tema uzavrena diskuze, tak ta padla?
Pet, já ti nevím, ono to vylezlo tak 50 na 50, tak jsem dál nic neřešila
To ale neznamená, že jsem proti ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat