Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
23.9.10 13:42

tak já přebalovák kupoat musím - protože u mě přebalování na stole nejde - ale našla jsem na netu úplně nový za 2500 což mi příjde jako přijatelná cená a ještě ho budu mít pro druhé mimi :wink:

jinak my už máme kočárek a pár hadříků :palec: maminka je totiž úchyl na hadry a kočárky :mrgreen: - nejradši bych kočárku měla 5 :nevim: takže manžel je ze mně celkem hotovej :oops:

• načítám...
9199
23.9.10 13:44

Ja jsem pro vanicku. Mozna je to proto, ze jsme na „baraku“ tak se urcite vyuzije i po miminku.

• načítám...
12429
23.9.10 13:46

Mě by taky stačila jen podložka, ale manžel si myslí že by se do vany muselo napouštět moc vody, tak nevím.

• načítám...
24837
23.9.10 13:50

Teda, prvně jsem nechápala, co se myslí tím, jestli vanička nebo jen podložka :lol: Ale už tomu rozumím. Hlasuju pro vaničku, koupali jsme v ní dost dlouho, děti měly celkem dost dlouho hrůzu z vany, takže jsme dávala vaničku do vany a koupali tak 8-)

Pro mimčo mám hotovo a nejradši bych už prala a žehlila :wink: Teď spíš řádím doma a vybavujeme pokojíky dětem - Míšovi a Ondrovi a druhý Simči :wink: To se taky solidně vyřádím :-D

• načítám...
1718
23.9.10 13:52
fragola píše:
Teda, prvně jsem nechápala, co se myslí tím, jestli vanička nebo jen podložka :lol: Ale už tomu rozumím. Hlasuju pro vaničku, koupali jsme v ní dost dlouho, děti měly celkem dost dlouho hrůzu z vany, takže jsme dávala vaničku do vany a koupali tak 8-)Pro mimčo mám hotovo a nejradši bych už prala a žehlila :wink: Teď spíš řádím doma a vybavujeme pokojíky dětem - Míšovi a Ondrovi a druhý Simči :wink: To se taky solidně vyřádím :-D

Fragi,taky si myslím,že vanička je to nejlepší,protože miminko by mohlo mít strach z velkého prostoru.Navíc my máme dosti hlubokou vanu a asi by se mi u ní blbě ohýbalo.

• načítám...
2578
23.9.10 14:30

taky jsem pro vaničku - a u nás to ani nijak nejde - máme zatím jen jednu koupelnu a tam je pouze srcháč a tu druhou v podkroví budem teprve dodělávat, takže jsem se rozhodla pro vaničku se stojanem :pankac: je to maličko dražší než samotná vanička ale zase pohodlnější :oops:

• načítám...
12429
23.9.10 14:37

Marky a kolik stojí?

• načítám...
4395
23.9.10 15:24

Ahoj holky tak jsem zpet z utz. Mimi krasne roste a je v poradku. Jen to ted vypada, ze nebudeme mit kluka, ale holku. Takze vlastne vubec nevim a pockam si na 3D utz na ktery jdeme za 14 dni, jestli tam neco uvidi lip.

• načítám...
494
23.9.10 15:28

Pet,gratuluju ke kontrole, hlavně, že mimčo je zdravé :-)
Holky, taky jste pořád tak unavený? Já už jsem z toho docela špatná, byla jsem teda unavená i v prvním těhu, ale to jsem se mohla dosyta vyspat, teď když se mám starat ještě o malou je to dost hrůza, jsem úplně bez energie a k tomu ty nevolnosti :-?

• načítám...
24837
23.9.10 15:37

Marocko, já jsem se zrovna nedávno remcala, že příště je těhotnej manžel :mrgreen:
Jsem vyšťavená, zvracím a to ještě blbě spím, sice večer odpadnu, ale pak čumákuju v noci děsně dlouho do stropu :roll:
Vydrž, už máme víc než půlku za sebou :wink:

• načítám...
24837
23.9.10 15:38

Pet, gratuluju ke KO :-D

• načítám...
3524
23.9.10 15:44

Ahoj holky, teda vy jste se pěkně rozjely :-) No taky jsem se ohledně porodnýho ráno rozčilovala, když jsem to slyšela ve zprávách…
Já dneska byla v Podolí na velkým utz, mimi je naprosto v pořádku, byl krásně vidět obličejík, zrovna zívalo a musim se pochválit, mám nádherný miminko :lol: Ptala jsem se na pohlaví a dr. říkal, že z jeho pohledu to vypadá na holčičku, ale že si neni vůbec jistej, že pindíka sice nevidí, ale že ho může mít nahoru a to přes nohy nevidí…tak já nevim…zítra jdu do poradny ke svýmu dr., tak ho zkusím překecat, aby mi udělal taky utz a kouknul se, sice máme jít snad už příští týden na 4D utz, ale já už to nemůžu vydržet :-( Jo a váží 389 g :-)
Gratulu ke kontrolám a těm co teprve jdou držím palce :-)

• načítám...
24837
23.9.10 15:48

Kalárko, i tobě gratulace ke KO :kytka: :-D To jsou samý krásný zprávičky :-P To byl váš prcek, co měl na posledním UZ ty zkřížené nožičky, viď? :wink: Prtě je tajemný jak hrad v Karpatech :mrgreen:

• načítám...
2578
23.9.10 15:51

Kass: no na MMB se dá sehnat cca za 500 a nová stojí tak od 800 a více - je to i se stojanem ..... na nové jsem zatím moc nekoukala :think:

• načítám...
24837
23.9.10 15:56

My koupeme v kuchyni, vaničku máme na židli, podložku na stole a jen to lítá :mrgreen: 8-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+