Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak já přebalovák kupoat musím - protože u mě přebalování na stole nejde - ale našla jsem na netu úplně nový za 2500 což mi příjde jako přijatelná cená a ještě ho budu mít pro druhé mimi ![]()
jinak my už máme kočárek a pár hadříků
maminka je totiž úchyl na hadry a kočárky
- nejradši bych kočárku měla 5
takže manžel je ze mně celkem hotovej ![]()
Ja jsem pro vanicku. Mozna je to proto, ze jsme na „baraku“ tak se urcite vyuzije i po miminku.
Mě by taky stačila jen podložka, ale manžel si myslí že by se do vany muselo napouštět moc vody, tak nevím.
Teda, prvně jsem nechápala, co se myslí tím, jestli vanička nebo jen podložka
Ale už tomu rozumím. Hlasuju pro vaničku, koupali jsme v ní dost dlouho, děti měly celkem dost dlouho hrůzu z vany, takže jsme dávala vaničku do vany a koupali tak ![]()
Pro mimčo mám hotovo a nejradši bych už prala a žehlila
Teď spíš řádím doma a vybavujeme pokojíky dětem - Míšovi a Ondrovi a druhý Simči
To se taky solidně vyřádím ![]()
fragola píše:
Teda, prvně jsem nechápala, co se myslí tím, jestli vanička nebo jen podložkaAle už tomu rozumím. Hlasuju pro vaničku, koupali jsme v ní dost dlouho, děti měly celkem dost dlouho hrůzu z vany, takže jsme dávala vaničku do vany a koupali tak
Pro mimčo mám hotovo a nejradši bych už prala a žehlila
Teď spíš řádím doma a vybavujeme pokojíky dětem - Míšovi a Ondrovi a druhý Simči
To se taky solidně vyřádím
Fragi,taky si myslím,že vanička je to nejlepší,protože miminko by mohlo mít strach z velkého prostoru.Navíc my máme dosti hlubokou vanu a asi by se mi u ní blbě ohýbalo.
taky jsem pro vaničku - a u nás to ani nijak nejde - máme zatím jen jednu koupelnu a tam je pouze srcháč a tu druhou v podkroví budem teprve dodělávat, takže jsem se rozhodla pro vaničku se stojanem
je to maličko dražší než samotná vanička ale zase pohodlnější ![]()
Ahoj holky tak jsem zpet z utz. Mimi krasne roste a je v poradku. Jen to ted vypada, ze nebudeme mit kluka, ale holku. Takze vlastne vubec nevim a pockam si na 3D utz na ktery jdeme za 14 dni, jestli tam neco uvidi lip.
Pet,gratuluju ke kontrole, hlavně, že mimčo je zdravé ![]()
Holky, taky jste pořád tak unavený? Já už jsem z toho docela špatná, byla jsem teda unavená i v prvním těhu, ale to jsem se mohla dosyta vyspat, teď když se mám starat ještě o malou je to dost hrůza, jsem úplně bez energie a k tomu ty nevolnosti ![]()
Marocko, já jsem se zrovna nedávno remcala, že příště je těhotnej manžel ![]()
Jsem vyšťavená, zvracím a to ještě blbě spím, sice večer odpadnu, ale pak čumákuju v noci děsně dlouho do stropu ![]()
Vydrž, už máme víc než půlku za sebou ![]()
Ahoj holky, teda vy jste se pěkně rozjely
No taky jsem se ohledně porodnýho ráno rozčilovala, když jsem to slyšela ve zprávách…
Já dneska byla v Podolí na velkým utz, mimi je naprosto v pořádku, byl krásně vidět obličejík, zrovna zívalo a musim se pochválit, mám nádherný miminko
Ptala jsem se na pohlaví a dr. říkal, že z jeho pohledu to vypadá na holčičku, ale že si neni vůbec jistej, že pindíka sice nevidí, ale že ho může mít nahoru a to přes nohy nevidí…tak já nevim…zítra jdu do poradny ke svýmu dr., tak ho zkusím překecat, aby mi udělal taky utz a kouknul se, sice máme jít snad už příští týden na 4D utz, ale já už to nemůžu vydržet
Jo a váží 389 g ![]()
Gratulu ke kontrolám a těm co teprve jdou držím palce ![]()
Kalárko, i tobě gratulace ke KO
To jsou samý krásný zprávičky
To byl váš prcek, co měl na posledním UZ ty zkřížené nožičky, viď?
Prtě je tajemný jak hrad v Karpatech ![]()
Kass: no na MMB se dá sehnat cca za 500 a nová stojí tak od 800 a více - je to i se stojanem ..... na nové jsem zatím moc nekoukala ![]()
My koupeme v kuchyni, vaničku máme na židli, podložku na stole a jen to lítá
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat