Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
23.9.10 09:25

Leníík, já jsem si tak v pondělí říkala, jak je mi úžasně :-P , načež jsem se večer zblila jak Alík :roll: A od té doby zase nic moc, bych brečela :-( Mě to se Simčou drželo taky celkem dlouho :zed:

• načítám...
9199
23.9.10 09:26

Tak ty nevolnosti vám nezávidím, ale škodolibě mě to trošku těší :-P , neboť po ránu mi taky nebývá někdy nejlíp a tak 2× týdně si povídám se záchodovou mísou. Na druhou stranu si říkám - aspoň tolik nepřiberu :lol:

• načítám...
725
23.9.10 09:28

Hlavně že opět podpoří snědší menšinu a oběd se nám zvedne populace,…
Však co se divíme, je to v naprostém pořádku, a pak jaká diskriminace, asi začnu na úřadech taky vyřvávat, že moje děti trpí hlady, a nemají si co obléct!
A hned mi pár kaček pošlou,… :lol: :lol: :lol:

Jen lituji, co budou dělat naše děti, z čeho budou žít, když rodiče jim nebudou se svými platy moc pomoct.Nebo děti budou pracovat aby si vydělali na školu už základní,…

Venku krásně, jdu vysát, vytřít a pak hůrá do sekáče, zaplatit věci…tak si vždycky skvěle pokecám.

• načítám...
886
23.9.10 09:28

Fragol, tak snad zase bude líp, teď si přece nenecháme kazit to krásné období :-D Mě se dělá špatně po ránu a dopoledne, asi budu muset začít zase snídat :-) Mě bylo špatně cca do 18 tt a teď nanovo, ale třeba zas nějaký kg shodím :-D

• načítám...
12429
23.9.10 09:29

Taky jsem si říkala, že jsem dloho :poblion: mě to teda po ránu ještě docela drží, ale musím zaklepat, že tento týden vlastně vůbec nic :dance:

• načítám...
886
23.9.10 09:43

Tento týden mi bylo špatně zatím jenom 1× a to se dá vydržet. Aspoň nebude tolik znát sobotní svatba, stoly přetékaly pod jídlem, sladký, slaný, mastný, prostě samá dobrůtka a já sem neodolala. Taky mám během týdne 1 kg nahoře :-D

• načítám...
2185
23.9.10 09:56
fragola píše:
Kaspi, tak jo, jdeme do toho :lol: :pankac:
Jako jo, jsem pro šetření, ale na správných místech, i to porodný bych oželela, ale když si pak čtu kolem a kolem, pořád mám pocit, že jsou lepší místa, na kterých by se dalo ušetřit :-?

Mně štve ta korupce a ty státní zakázky :cert: :cert: , to je strašidelné, kolik se tam ztrácí peněz :poblion: a nikdo s tím nic neudělá, protože si hrabou sobě do kapes :cert: a to prostě nikdo řešit nebude asi nikdy, radši vezmou bezbranným a nejchudším, že jo.
Fragol, snad už bude za chvíli zas líp a blít už nebudeš.

Super holky že se vám vydařil brněnský srázek :palec: :-D

• načítám...
2185
23.9.10 09:57

Příspěvek upraven 23.09.10 v 10:05

• načítám...
24837
23.9.10 10:04

Tessy, tak to bylo výstižný :mrgreen: Snad už fakt blít nebudu :lol: Musím se tomu smát, jak jsi to napsala :wink:
A k politice - naprostý souhlas :palec: Jenže to by se to muselo překopat do základů a myslím, že by se přišlo na takový věci, že by se všichni nestačili divit 8-o

No nic, nebudu se rozčilovat 8-)

• načítám...
2185
23.9.10 10:05
fragola píše:
Leník, manžel si dělá vždycky srandu, že až děti povyrostou, založíme politickou stranu a obsadíme parlament :mrgreen:

Tak už aby to bylo :lol: :mrgreen:
Taky vás volíme :huban:

• načítám...
4395
23.9.10 10:09

Ja uz jsem dosla k zaveru, ze nema cenu se kvuli politice rozcilovat, i kdyz to teda porad obcas delam, protoze oni si vsichni stejne budou delat co chteji a schvalovat budou taky jen to co potrebuji. Je pravda, ze je potreba setrit, ale je otazka, jestli se to dela na tech spravnych mistech.

• načítám...
12429
23.9.10 10:10

Fragi bojím se ale že k tomu překopání u nás asi nikdy nedojde :nevim: teď si taky lidi mysleli jak si pomůžou s novou vládou, no a pomohli ale k čemu :-?

• načítám...
4395
23.9.10 10:10

A holky co vam je stale spatne, tak vam preju, at to co nejdiv prejde :kytka:

• načítám...
2000
23.9.10 10:11

mohli by jsme udelat stavku vsichni, ne jen tehu, sesadit vladu, nebo zavest nejakou kontrolu vlady, schvaleni setreni penez by jsme si meli rozhodnout my a platy politiku taky, vzdyt v podstate jsme my jejich zamestnavateli, jsou to nase penize o kterych oni rozhoduji jak se jim zachce.
a kdyz jsme u te snedci mensiny, tak jizda po Brnenskem cejlu kde kazda romska maminka ma kocar za 15tisic i vic hadry z addidasu a plny kabele jidla, no oni ty penize nemaji s porodnyho ale ze vsech tech jejich socialek. rada bzch vedela jak to delaji, pac ja jsem ted totalne bez prijmu a kocar asi ani mit nebudu, pac ho nebudu mit s ceho koupit

• načítám...
24837
23.9.10 10:12

Kaspi, já vím, lidi si mysleli, kdo ví, jaká nepříjde změna a ono zase nic. pokud teda nepočítám změnu k horšímu :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+