Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
cože za 4měsíce
je to mi vůbec nedošlo se na to podívat i z drůhé strany - já pořád počítám týdny a měsíce jak jsem daleko a říkám si že to vůbec neutíká
a ted jak jste napsali co zbývá tak mě málem trefilo ![]()
taky chci mít porodní plán v manželovi, no uvidíme, jelikož to bude náš první porod, tak myslím že vše bude uplně jinak než si dohodnem ![]()
Holky myslím,že se tady někde objevila tabulka jaké týdny odpovídají jakým měsícům, nevíte kde bych ji mohla najít?Nějak jsem se ztratila ![]()
No já minule když jsem jí hledala, tak jsem našla jinou a tam je to zas úplně jinak, ty týdny…takže já říkam, že když už jsem 21+2 tak už jsem v 6.
Zdravím všechny. Jak to vypadá s tím srazem? Pokud je nás aspoň pár, co nejsou nemocní, tak se můžem potkat podle domluvy.
![]()
Tak holky brnandy, co ten srazik, nejvyssi cas se domluvit!Ja muzu!
dahlia2 píše:
Tak holky brnandy, co ten srazik, nejvyssi cas se domluvit!Ja muzu!
Já taky, psala jsem to Kaspince do SZ. Klidně dojdu, i když budem jen třeba tři…
Jen mám problém, že o půl vyjíždím z domu a už se na PC nedostanu, mohla bych Tě poprosit, že bys mi dala vědět přes sms? Číslo pošlu na SZ. Dííík
!
dahlia - díky, teď odepsala Kaspinka (určitě i ostatním), sraz je! ![]()
Doufám, že vás poznám
. Povinně budete vyvalovat pupky a nenápadně se VESTOJE protahovat, abych věděla, kam si přisednout ![]()
Kaspinka píše:
Holky potvrzeno srazík bude!!!!!!Máte SZ.
Ha, jsi mě předběhla… ![]()
a co třeba těhu průkazky na stůl? nebo aspoň jednu a obráceně, aby to nebylo tak nápadný ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat