Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspi, tak jo, jdeme do toho
![]()
Jako jo, jsem pro šetření, ale na správných místech, i to porodný bych oželela, ale když si pak čtu kolem a kolem, pořád mám pocit, že jsou lepší místa, na kterých by se dalo ušetřit ![]()
Já určitě. ![]()
Je to děs, snižují a ruší co se dá. ![]()
Ale my to zvládneme i bez nich - nic jiného nám stejně nezbyde ![]()
Holky, budeme stávkovat
Jsem pro. Když nic, tak se nás aspoň sejde víc a uděláme si mega srazík ![]()
Fragol: jak už o úsporách na porodném začnou mluvit, je to v podstatě jasná věc, i když jsou určitě místa, kde by se dalo a hlavně mělo šetřit, jenže to by vzali peníze sami sobě ![]()
Leníík, to je mi jasný, v čem je zakopaný pes
Vsadím se, že tohle stihnou schválit rychlostí blesku, zatímco, když si politici „omylem“ zvýšili plat, nějak to snižování vyšumělo ![]()
Ono se vždycky nejlíp šetří tam kde se nikdo neozývá ![]()
Nejde totiž jen o porodné, ale pokud máte hypotéku, stavební spoření nebo podobné věci tak příjdete skoro o všechny výhody, které tohle poskytovalo.Je to hnus.
Fragol, to máš naprostou pravdu. Co potřebujou, stihnou schválit během chvíle, ale do čeho se jim nechce, to odsouvají na neurčito. Jj, taky bych šla dělat politika ![]()
Protože neberou ze svého tak je to nebolí, ale já bych je nechala žít měsíc jako normální lidi co obrací každou kačku.
Leník, manžel si dělá vždycky srandu, že až děti povyrostou, založíme politickou stranu a obsadíme parlament ![]()
Kaspi, přesně tak
Vzhledem k tomu, co tam někteří politici předvádí, nechápu, za co ty peníze berou ![]()
Jj holky, tohle by bylo téma na hodně dlouho. Prostě si budeme muset poradit sami
Tak co, kdy uspořádáme ten stávkovací srazík?!
Příspěvek upraven 23.09.10 v 09:10
Leníík a to bude sraz protestujících Únorňátek nebo to chceš vzít v globále přes celé emimino? ![]()
Kaspi, tak já se za pár let ozvu ![]()
Leníík, jo, jo, remcat můžeme, ale nezmůžeme nic ![]()
Holky, mně se asi vrátily nevolnosti
Já necííííí ![]()
Tak jsem si to precetla cele.
Porodne je v …
Stavebko taky je v … Úroky z něj jdou stejným směrem…
Nemocenská beze změny…
Mateřská tak to je nášup - celkově 216 000 Kč. ![]()
Fragol: Od kdy kandidujete??? ![]()
Stávku bych vzala v globalu - čím více - tím lépe.
Jj, holky, vzala bych tu stávku v globálu. Čím víc nás bude, tím líp. Přidat se může každý, všichni budou vítáni ![]()
Fragol: mě nevolnosti ani nepřipomínej, taky se mi vrátili a to už jsem ve 24 tt, už néééééééé
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat