Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markito taky by me zajimalo, jak to delaji, ze maji na davkach treba i 30tis. mesicne, jeste ke vsemu je to cista ruka. To nemaji ani nektere rodiny, kde oba manzele pracuji.
Marki s tím cejlem máš recht, taky vždycky čumím jak puk v čem ty cikáňata vozí!!!!Když se pak podívám kolik ten kočár stojí tak padám.
Fragi to jo, ale ono se to tady k horšímu mění po každých volbách ![]()
Ahojky, taky už jsem se s porodným v podstatě rozloučila, ale přijde mi to hrozně nespravedlivé, proč to teda jen nesníží aby to dostaly všichni.
Já jdu zítra na velký UTZ jsem z toho trošku nervozní ale taky se hrozně těším ![]()
Ahoj děvčata:-), kašlete na politiku, nějak bylo a nějak bude. My si spočítali, že se nám hypotéka prodraží o sto tisíc, protože jí máme ze stavebního spoření. Holt, jsme malý „páni“ a nic s tím nezmůžeme. ![]()
Dneska jdu k mudr, ale až v 17.15h, jde se mnou i manža, chceme vědět pohlaví, tak snad nám to už doktůrek řekne a mimčo se ukáže v celé své kráse
. Jen aby bylo vše v pořádku.
Zatím se mějte fajnově a šetřete se ![]()
Holky ![]()
nemá cenu se rozčilovat ne
jsou to prostě k…y
nejdůležitější pro nás teď jsou zdravá miminka
![]()
al3da píše:
Ahojky, taky už jsem se s porodným v podstatě rozloučila, ale přijde mi to hrozně nespravedlivé, proč to teda jen nesníží aby to dostaly všichni.
Já jdu zítra na velký UTZ jsem z toho trošku nervozní ale taky se hrozně těším
Ahojky ![]()
držím palce k zítřejšímu ultrazvuku
![]()
dej vědět jak jsi dopadla
my musíme ještě čekat
![]()
No, tak si nenecháme kazit náladu politikou, ne? Jak už někdo psal, důležitá jsou teď hlavně zdravá miminka. Venku se ukázalo sluníčko, miminka se nám ukazují na ultrazvucích, tatínkové jihnou nebo aspoň montují postýlky
a dělají si starosti, kde na to všechno vezmou..
No není to super? (ironie jen trošičku). Když je mi nejhůř, tak si říkám, že jsme na tom pořád ještě velmi dobře, oproti tak asi 80% lidí na Zeměkouli… někdy to i pomáhá ![]()
Holky taky drzim palce na kontroly. Ja jdu za hodinu na utz, tak uz jsem zase nervozni.
Holky, pohodové KO a UZ.
Pet: ti závidím, že už za hoďku. my jdeme až zítra na 3D a moc se těšíme ![]()
Hani: souhlasím
vždycky se máme na co těšit a proč nadávat, my se zrovna teď těšíme, jak budeme od prosince doma na mateřský a ne na pracáku
v práci padají výpovědi ![]()
Příspěvek upraven 23.09.10 v 11:13
Hezké dopoledne holky ![]()
tak vidím že také řešíte, to co mě ráno pěkně naštvalo. Jak jste psali nám berou co se dá, sami sobě nic nevezmou a to co nám seberou dostanou naše diskriminované menšiny
česky cikáni, takže mě když se někdo zeptá co já - ano jsem rasista a ne že by mi vadili oni občané ale rasistu ze mě udělala náše slavná vláda - prože jim se stále dává a nám bere - jsem zvědavá jak dlouho si to naši občané nechají líbit
a pak se všichni diví že to už někdo nevydrží a zapaluje jim domy
dnes už ty lidí chápu - protože náš stát je k tomu vychovává ![]()
Takže já jdu do stávky
vzala bych to napříč celým emiminem, aby se to dostalo co nejdál
VOLÍM FRAGI ![]()
Tak jsem si ulevila a je to fajn ![]()
jé málem jsem kvůli těm ..... zapoměla - všem co jdou dnes na KO - přeji skvělé výsledky
![]()
Všem co jdou dnes na KO a UTZ přeju dobré zprávičky. ![]()
My jdeme v pondělí ve dvě na velkej UTZ.Už se nemůžu dočkat.
Hani vy už montujete postýlku???
my ještě žádnou nemáme ![]()
A když jsme u toho, jakou máte nebo budete pořizovat?řešíme jestli se sundávacím bokem nebo ne.Mě to příjde zbytečné, protože když je rošt na nejnižší poloze není sundaný až dole a dítě stejně musí buď přelízat nebo se vyndávat.Tak jak to máte?:)
Kass: tak já podědím postýlky po nás nebo po manželovi - takže bude mít dvě a myslím že obě mají sundavací bok - ale že by to byla nutnost si nemyslím, stejně jak píšeš to mimčo musíš vyndat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat